2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydınnn. haftasonu havayı güzel bulan gezmiş buraya kimse uğramamış anlaşılan... herkes iidir inş. bizde jet hızıyla memlekete gittik gelik . yettimi tabi ki hayırrrrrrrrrr ama buna da şükür annemi gördüm en azından içim rahaladı. beklediğimden ii buldum çok şükür. rabbim tüm hastalara şifa versin inş. kuzumda deliler gibi eğlendi keyfine diyecek yoktu. özlemiş herkesi. beni gören hiç kg almamşısın dedi hoşuma gitti he he:) ben çok şiştim diodum çünkü.... bizden haberler böyle sizler nasılsnız bakalım

günaydın kızlar.
fatmacım aynen cnm nilin durum biraz daha hassas belki ondan ama okudukları ve araştırdıklarım beni top havuzuna sokmamak konusunda ikna etti cnm en iyisi ev bizaim için..
ama tabi herkesin kendi düşüncesi. tabi.
ayşegükl takipteyim cnm ama bize arada bize yyaz.

günaydın kızlar aty hafta sonu gezdik çok güzeldi fakat nille otobüs yolculuğu çok zorrr:
songül beni sakarya çok korkuttu şekerim yazıcam gerçi sana bugün ama ay çok kararsız kaldım cnm ya yani nil çok huzursuz otobüste..pöffff:

günaydın cnm oh ne güzel olmuş
ay darısı başıma ben de özledim annemleri

günaydın cnm

günyadın güldenim sıkıldı demek ki nilim otobüste. eee biz bile sıkılıyoruz çocuklar napsın. uyku saatine filan denk gelseymiş keşke. zeynep arabada çok çabuk sıkılıo ama giderken de gelirken de uyku saatine denk geldi çokta ii oldu uyudu bir güzel. annemin cuma günü kontrolü var cnm o nednele kv ile geri döndük. annemler haftaya gelcek. mayısa kadar bizimleler inş.

günaydın cnm oh ne güzel olmuş
ay darısı başıma ben de özledim annemleri

günaydın cnm
darısı başına cnm gerçekten ii gelio. ctesi akşamı ne kadar akrabam varsa nerdeyse hepsi annemlerde toplandı. duyan gelmiş sağolsunlar. zeynep bir coştu görmeniz lazım tam kameralıktı. herkesle tek tek konuşuo neler anlatıo çok komikti yaaa... siz gelin kollukları takalım denise gideli hep beyaber dio. e senin mayon var mı dediler. zeynep yanıma geldi anne mayo vaamı dio. yok annecim kolluk var dedim. geri gitti. kolluk varmış mayo yokmuş babam alır ne dersin dio. sıpa millet kahkahayı bastı o ne dersin deyince. çocuklar ilgiyi nasıl sevio yaa gördükçede coşuolar.

sağolasın katrem inş. cnm.
günaydın tatlım nasılsın berracık nasıl geldi mi babanız
Berracik iyi yatak keyfi yapiyor kalkamadik daha. Babamiz nişana gitmekten vazgeçmiş erken geldi canım.

Sizde gezmis gelmissiniz ne güzel canim zeynep nasıl özlemiş mi anneanneyi dedeyi

ay yerim ben onu ya
maşallah ne kadar güzel anlatmış

ayyy 30. haftama da girdim dua edin teyzoşlar sağlıkla tamamlayalım inş.
canım benim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Inşallah canim benim. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın ömer pasayi

Herkese Günaydın kızlar
günaydın cnm
berra nasıl

günaydınn güldenim deme öyle yaa gelirsiniz nilim yapmaz huysuzluk ama yaa ben çok heveslenmiştiim

günaydınn güldenim deme öyle yaa gelirsiniz nilim yapmaz huysuzluk ama yaa ben çok heveslenmiştiim
ayyy betülüm bilemedimya öyle huysuzluk yapınca gelesim gelmedi vallaha he he: bakalım eşim bugün kaç saat sürüyor diye hesaplayacak.. kendi arabası olsa insanın sıkıntı değilya 1 2 çılık aatı resmen insan çevredekiler rahatsız oluyo diye sıkılıyo alllahtan ağlamalar uzun sürmüyo..

eşinle birlikte gideceksin di mi güldenğm yalnız olmıycaksın yani
yok yanlız değilim cnm eşimleyim ama nil benden başka kimseyle oturmuyor.
istanbulada cici annemizle gittik ama yine benden ayrılmadı sıpa.. buarada kız sen bize daha yeni hamileyim dememişmiydin ne çabuk 30 hafta okldu..
fundacım günaydın bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…