- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.821
günaydın cnm oh ne güzel olmuşherkese günaydınnn. haftasonu havayı güzel bulan gezmiş buraya kimse uğramamış anlaşılan... herkes iidir inş. bizde jet hızıyla memlekete gittik gelik . yettimi tabi ki hayırrrrrrrrrr ama buna da şükür annemi gördüm en azından içim rahaladı. beklediğimden ii buldum çok şükür. rabbim tüm hastalara şifa versin inş. kuzumda deliler gibi eğlendi keyfine diyecek yoktu. özlemiş herkesi. beni gören hiç kg almamşısın dedi hoşuma gitti he he:) ben çok şiştim diodum çünkü.... bizden haberler böyle sizler nasılsnız bakalım
günaydın cnmgünaydın kızlar.
fatmacım aynen cnm nilin durum biraz daha hassas belki ondan ama okudukları ve araştırdıklarım beni top havuzuna sokmamak konusunda ikna etti cnm en iyisi ev bizaim için..
ama tabi herkesin kendi düşüncesi. tabi.
ayşegükl takipteyim cnm ama bize arada bize yyaz.
darısı başına cnm gerçekten ii gelio. ctesi akşamı ne kadar akrabam varsa nerdeyse hepsi annemlerde toplandı. duyan gelmiş sağolsunlar. zeynep bir coştu görmeniz lazım tam kameralıktı. herkesle tek tek konuşuo neler anlatıo çok komikti yaaa... siz gelin kollukları takalım denise gideli hep beyaber dio. e senin mayon var mı dediler. zeynep yanıma geldi anne mayo vaamı dio. yok annecim kolluk var dedim. geri gitti. kolluk varmış mayo yokmuş babam alır ne dersin dio. sıpa millet kahkahayı bastı o ne dersin deyince. çocuklar ilgiyi nasıl sevio yaa gördükçede coşuolar.günaydın cnm oh ne güzel olmuş
ay darısı başıma ben de özledim annemleri
günaydın cnm
Inşallah canim benim. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın ömer pasayiayyy 30. haftama da girdim dua edin teyzoşlar sağlıkla tamamlayalım inş.
Berracik iyi yatak keyfi yapiyor kalkamadik daha. Babamiz nişana gitmekten vazgeçmiş erken geldi canım.sağolasın katrem inş. cnm.
günaydın tatlım nasılsın berracık nasıl geldi mi babanız
ay yerim ben onu yadarısı başına cnm gerçekten ii gelio. ctesi akşamı ne kadar akrabam varsa nerdeyse hepsi annemlerde toplandı. duyan gelmiş sağolsunlar. zeynep bir coştu görmeniz lazım tam kameralıktı. herkesle tek tek konuşuo neler anlatıo çok komikti yaaa... siz gelin kollukları takalım denise gideli hep beyaber dio. e senin mayon var mı dediler. zeynep yanıma geldi anne mayo vaamı dio. yok annecim kolluk var dedim. geri gitti. kolluk varmış mayo yokmuş babam alır ne dersin dio. sıpa millet kahkahayı bastı o ne dersin deyince. çocuklar ilgiyi nasıl sevio yaa gördükçede coşuolar.
canım benim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallahayyy 30. haftama da girdim dua edin teyzoşlar sağlıkla tamamlayalım inş.
günaydın cnmInşallah canim benim. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın ömer pasayi
Herkese Günaydın kızlar
ayyy betülüm bilemedimya öyle huysuzluk yapınca gelesim gelmedi vallaha he he: bakalım eşim bugün kaç saat sürüyor diye hesaplayacak.. kendi arabası olsa insanın sıkıntı değilya 1 2 çılık aatı resmen insan çevredekiler rahatsız oluyo diye sıkılıyo alllahtan ağlamalar uzun sürmüyo..günaydınn güldenim deme öyle yaa gelirsiniz nilim yapmaz huysuzluk ama yaaben çok heveslenmiştiim
yok yanlız değilim cnm eşimleyim ama nil benden başka kimseyle oturmuyor.eşinle birlikte gideceksin di mi güldenğm yalnız olmıycaksın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?