2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin kizlar gecmis yapmadim herkesi cok.merak ediyorum ama gerckten firsat bulamiorum artik sayfam buyusun diye ugrasiyorum siparislerde gelior nisan sonu koye gidicez15gun yokuz oyuzden siparisleri yetistirmem.gerek onlarla vakit geciriorum esim cok sasirdi bukadar hizli ilerlememe zaten isi sevmiom birakyim dukkan acalim dior oda yardim ediyor berabwr yapioruz nikah sekerini ayakkabilari.falan esimde cok sevipr:) nurqy yasemin cekiliste bol sanslar :)belki size cikar bellimi olur
:)
simdi kahvalti ediyorum biyandan size bakayim dedim opuyrum hepinizi

allah daha çok satış nasip etsin cnm
bu arada ben de beğenip paylaştım aşk olsun beni görmedin mi?

önemli olan duyulması yayılması cnm bakarsın bizim sayfalardan yeni siparişlerin olur. rabbim bol kazançlar versin inş.

allah daha çok satış nasip etsin cnm
bu arada ben de beğenip paylaştım aşk olsun beni görmedin mi?
amin canim hayirli kisliler olsun akicimda ins gordum cnm begedm not aldim hatta ama simdi aklimdan.cikmis hepinize bol sans

aynen yasemin bende duyulsun diye cekilis yapayim dedim dikkat ceker diye

iyi yapmışsın cnm bu şekilde satış yapan çok var herkesin rızkı ayrı tabi. rabbim bol kazançlar nasip etsin inş.

Aglamak istiyorum su anda. Betille cok motivr olmustuk oysaki
Cok mu agliyor kuzum ne kadar surdu yilculuk burasi ne kdar suruyordu

amin canim hayirli kisliler olsun akicimda ins gordum cnm begedm not aldim hatta ama simdi aklimdan.cikmis hepinize bol sans

aynen yasemin bende duyulsun diye cekilis yapayim dedim dikkat ceker diye
Canim benim cok guzel haberlr bunlar cok sevibdim masalla sen cok caliskan uretken bir kadinsin rabbimde karsiligini veriyor en guzeli hem kuzunla beraber sin hem uretime drvam ediyorsun rabbim devamini nasio eykesin insalla

günaydın songülüm ne haber bakalım ayy sormaya çok sıkıntı yaşadım gerçekten ama bakalım araştırıyorum tatlım bende çok istiorum çünkü..
gelmeyi gerçektennnnnn

günaydın songülüm ne haber bakalım ayy sormaya çok sıkıntı yaşadım gerçekten ama bakalım araştırıyorum tatlım bende çok istiorum çünkü..
gelmeyi gerçektennnnnn
Biliyorum tatlim benim bizde cok hevesleiyiz fakat sizi sıkintiya sokucak bir durum soz konusu ise ona gore hareket etmek lazim biz plan yaparken hic bunu hrsapa. Katnamistik

Ah daha durrr maraton dogdun ole baslicak
Ne gisel moral dimi
biliyorum cnm amainan ona razıyım sağlıkla hayırlı zamanda bi doğsun da inş. bahardan herhalde acaip yorgunum. bugün bi de midem coştu iice bunalttı beni. en azından doğduktan sonra bu sıkıntım olmaz inş.

Tatlim bahar yorgunligu n cok gebeleri etkilermis bende ole olmustum surekli uyku modu el kol kaldiramama
Takikiyorum canim saglicakla gelsim pasamizz yeterki

sanırım öyle oldu cnm valla acaip yatasım var tam yatma havası zaten dışarda yağmur hava kapalı. evde olsam kesin zeyneple yatıp uyurdum şimdi. bi de bişey sorcam çocukların uyku saatlerinde değişiklikı oldu mu şu sıralar sizlerin. zeynep yine 9 buçukta yatıo ama kalkış 7 yi geçmez oldu 6 yedi arası kalkıo son bir aydır. kayınvaldemler geldiğinden beri böyle anlayamadım yani. annemlr varken sekiz gibi uyanırdı. hatta bi kaç kez 9 u görüp sevinmiştik. ne oldu anlamadım. havalardan mı etkileno bi sizlere sorayım dedim

cnm bizdede ben evdeysem uyku saatimiz 8i geçmiyo hatta dün 7de uyandı eski saate göre ama ben yokken 9da falan uyanıyo bende bunu anlamıyorum.. he heh e onlar kafalarına göre takılıyolar galiba..

Yasemin canım defne de bu aralar 10 bucuktan önce yatmıyor . 9 buçuk gibi yatan çocuk uykusu kaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…