- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.861
aaaa gerçekten kimse yazmamış bune yaama kızlar olmuyoki böyle ayyy dünden beri baş ğrım geçmedi ya... yasminim günaydın ne haber bakalım cnm?aaa ama niye kims yazmamış hiç... herkese günaydınnn nerdesiniz bakim...
ay yaseminim sen birde hamişsin benbile yorgun hissediyorum kendimi ama maşallah bizim kuzu pek bir hareketli akşam pek hhuysuzdu bilemiyorum biz 2 yaş sendromu görmedik ama herhalde 3 yaş görücez he he:günaydın güldencim. geçmiş olsun. bende dün çok fenaydım eve gittiğimde de zeynep uyuyodu bende hemen yattım her ne kadar uyuyamasamda bi saat kadar uzanmış oldum. sonra kuzum kaldırdı beni tabi 11 de de zor uyuttum. sabah biz çıkarken uyuyordu. bahar yaramadı bana sanırım çok yorgum hissediyorum kendimi.siz de durumlar nasıl
aaa bizim gülen yüzlerden işte. zeynep de tuvalete çiş yaparsan gülen yüz veririm dio bebeğine sıpa ama kendisinde tık yok he he:) zorlıycak sanırım güldenim gözüm korkmuo desem yalan. zeyepte gidio tuvalete ama yapmıo ki. bakalım nolcak. çiş var dio gerisi yok:)yok kız minik minik top gibi gülen yüzler aldım yuvarlak onları yapıştırıyoruz. ama kafasına göre takılıyo bizimki yani her tuvalete gidelim dediğimde gitmiyo. oyüzdende arada altına kaçırıyo ama 2 kere söyledi kendisi görücez bakalım.
belki zeynebimde alışır böylelikle yaseminim..
ay bu çocuklar bize kök söktürecekler bakalım inş sendrom olmadan atlatırız he he:
inş alışacaklar yaseminim ama biraz zamanıvar sanıyorum..aaa bizim gülen yüzlerden işte. zeynep de tuvalete çiş yaparsan gülen yüz veririm dio bebeğine sıpa ama kendisinde tık yok he he:) zorlıycak sanırım güldenim gözüm korkmuo desem yalan. zeyepte gidio tuvalete ama yapmıo ki. bakalım nolcak. çiş var dio gerisi yok:)
sibel cnm ne oldu ki kuzuya. huzursuzlandı bu kadar.
günaydın cnmaaa ama niye kims yazmamış hiç... herkese günaydınnn nerdesiniz bakim...
günaydın cnm geçmiş olsunaaaa gerçekten kimse yazmamış bune yaama kızlar olmuyoki böyle ayyy dünden beri baş ğrım geçmedi ya... yasminim günaydın ne haber bakalım cnm?
ay ne güzel hadi devamı dagelir inşallahay yaseminim sen birde hamişsin benbile yorgun hissediyorum kendimi ama maşallah bizim kuzu pek bir hareketli akşam pek hhuysuzdu bilemiyorum biz 2 yaş sendromu görmedik ama herhalde 3 yaş görücez he he:
bu arada dün annem hiç bez bağlamamış ben gidince top havuzu tabllomuzu yapıştırdık akşamda üzerine 3 top yapıştırdık böylelikle adım atmış olduk bakalım sonuç ne olacak tabi arada altımıza kaçırmalarımız oluyo .
günaydın cnmGunaydin kizlar cook uykum varr....
guldencm biz ne sendromu yadiyos gormen lazim gece gece kriz yaşadık...esofmanlarini cikartip yatiyo.neyse bi sekil ikna ettik giyindi gece tulum giydreyim dedim yyurjen uyandi giyerkn istemiyirummm deyip krize girdi. Saatlerce onunla ugrastk
e eşin alsaydı cnmaaaa hayırlı olsun güldenim .kız normal top mu yapıştırıosunuz ... valla ne yapcaz bilmem bende bez işini buarada gözümden kaçmış zeynebin bezi akşam bi baktım ki bi tane var. kv ye dedim anne bezin gerisini koymuşmuydun bez çantasına diye evet dedi. e dedim bez yok:) ha ha bugün sabaha bez var sonrası yok. kv çıkıp alamazda tek çünkü kp yok. bugün mecbur bezsiz zeynep yani bakalım napcaklar.
günaydın cnmDun cok sacma sapan uyudu is cikisi pazars gittik esimle bi geldik uyutmus kv saat 7.uyandrsam ayri kiyamt kopacakti uyandrmadim.8.5gu geciyodu kendilignden uyandi sonra uyumak istemedi...
bi de kv saolsun iyi hos da her istedgini yapiyo.pazar aksam camasr topluyodum Meryem de kolonya gördü anne kolnyoo dedi tamam kuzm isim bitsn vereyim dememe kalmadan saksiyi yere bi atti camurlu camurlu toprak heryere dağıldı cicek söküldü.merym hep yapiyo kizinca onunde ne varsa atyo firlatiyo bende kızdım salonun ortasna aldım. Agliyo tabii babası da hic umursamadi kollamiyo saolsunsaolsun.kv hemen kucagna alıyo yok kizim annen sana demedi ben ona kizarm vs vs.ona da soylendm anne yapma öyle dedim.onune gecemiyorum.morali bozuldu onunda.ama haksz degilim bence.isteyerek yapiyo atyo çünkü. Kaza olsa bende kizmiyorum...oyle iste zaten sendromlu bi cocuk bi de babaanne iyice körüklüyor olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?