2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydın kızlar
dün gece 1 de yattım 2 de defne uyandı yanıma aldım
2,5 ta süt istedi kalktım süt ısıttım
sabah da 5,5 ta kalktım

günaydın fundacım. ben farkedince 11 di gece saat. o saatte zor bulurdu zaten.ilk kez böyle bişey geldi başım. annem haber erirsdi bez azalınca be de zaten hep yedek bulundururdum. bu sefer kaynadı arada nasıl olduysa. yapacak bişey yok artık.akşam olcak bi şekilde. vardır bunda da bi hayır belki tuvalte yapar hehe:)
sibel cnm malesef çocuğa anane babane bakınca çoka müdahale şnsımız olmuo herşeye. dün bizim ki de 5 i çeyrek geçe uyumuş. eğer o saatte be yatırsaydım eşim bi srü söylenirdi. ama kv yapınca bişey diyemio tabi. ii oluo bana da ko geçio he he:)

Valla guldencm kv soyleyip duruyodu ne zamandr da:)bben unuttum:) evet kizlar ses verin azicikkk

Günaydın kızlar

Ses veriyim dedim:)

Elektirikler de sular da yok. Hic bi is yapamıyorum. Şarjim da az size de takilamiyorum hayat durdu sanki:)

Günaydın kızlar

Ses veriyim dedim:)

Elektirikler de sular da yok. Hic bi is yapamıyorum. Şarjim da az size de takilamiyorum hayat durdu sanki:)
günaydın cnm sağol sanıyorum türkiye genelinde elektirikler yok allah allah bunasıl iş. burdada yok janerötör var annemde aradı az önce evdede yokmuş alllah allah..

Günaydın kizlar
ay bizde de elektrik yok ve yarın misafirim var hazırlık yapmam evi temizlemem lazım Puff
guldencim hadi hayirli olsun canim ilk günler gerçekten çok zor oluyor ama sonra alisiyir çocuk
yasemin ve Sibel belki sizin içinde vesile olur baslarsiniz bugün kolay gelsin

nasıl oluo ki tüm türkiyede elektrik gidio nasıl iştir elimiz kolumuz bağlanıo bir anda. allah sonumuzu hayretsin inş.

ay birşeyde olmadı yaseminim ama bilemedimki ya:
aman sormaya nasılbirşeybu herkes durdu hayat durdu resmen..
bu arada nuray menüde ne var şekerim tamam yoğunsunda yaz bakalım. annemin cumartesi duasıvar bizde bebnim menümde.
şerbetli kurabiye, muhalebili kadayif, mayalı poça, börek, ve amerikan salatalı patatez çanakları.. nasıl sizce.

bizim hala elektrik gelmedi canim bi iş yapamıyorum ki öyle boş boş oturuyorum elektrik yok yapacaklarim firinda hep
nilim ins hasta olmaz canim bende çörek otu yağı vermeye başladım iki günde bir sende veriyorsun ilerlemez ins
benim menu de dereotlu poğaça sosis li milföy borek patates canak lari Şehriye li salata tahinli kek bülbül yuvası bide biskrem kurabiye var canim bülbül yuvasını arkadaş yapacak güzel yapıyorum ben yapayım dedi ins elektrikler gelirse baslayacagim

yazmayı unuttum gayet güzel canim menun ağız sulandirici

vayyy menü süper nurayım biskrem kurabiye nasıl oluyo acaba şekerim kısacık anlatsan.

Slmlar kızlar herkes gıtmıs galıba
Bız aılecek hastayız atlatamadık daha
Herkes ıyıdır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…