- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.881
ha ha hah a koptum asibel buda iyimiş he he he::Simdi siz soyleyonce farkettim bugun meryrm evde ve bi tane bez var bizde de sadece:))
günaydın cnm sağol sanıyorum türkiye genelinde elektirikler yok allah allah bunasıl iş. burdada yok janerötör var annemde aradı az önce evdede yokmuş alllah allah..Günaydın kızlar
Ses veriyim dedim:)
Elektirikler de sular da yok. Hic bi is yapamıyorum. Şarjim da az size de takilamiyorum hayat durdu sanki:)
bizim hala elektrik gelmedi canim bi iş yapamıyorum ki öyle boş boş oturuyorum elektrik yok yapacaklarim firinda hepay birşeyde olmadı yaseminim ama bilemedimki ya:
aman sormaya nasılbirşeybu herkes durdu hayat durdu resmen..
bu arada nuray menüde ne var şekerim tamam yoğunsunda yaz bakalım. annemin cumartesi duasıvar bizde bebnim menümde.
şerbetli kurabiye, muhalebili kadayif, mayalı poça, börek, ve amerikan salatalı patatez çanakları.. nasıl sizce.
yazmayı unuttum gayet güzel canim menun ağız sulandiriciay birşeyde olmadı yaseminim ama bilemedimki ya:
aman sormaya nasılbirşeybu herkes durdu hayat durdu resmen..
bu arada nuray menüde ne var şekerim tamam yoğunsunda yaz bakalım. annemin cumartesi duasıvar bizde bebnim menümde.
şerbetli kurabiye, muhalebili kadayif, mayalı poça, börek, ve amerikan salatalı patatez çanakları.. nasıl sizce.
vayyy menü süper nurayım biskrem kurabiye nasıl oluyo acaba şekerim kısacık anlatsan.bizim hala elektrik gelmedi canim bi iş yapamıyorum ki öyle boş boş oturuyorum elektrik yok yapacaklarim firinda hep
nilim ins hasta olmaz canim bende çörek otu yağı vermeye başladım iki günde bir sende veriyorsun ilerlemez ins
benim menu de dereotlu poğaça sosis li milföy borek patates canak lari Şehriye li salata tahinli kek bülbül yuvası bide biskrem kurabiye var canim bülbül yuvasını arkadaş yapacak güzel yapıyorum ben yapayım dedi ins elektrikler gelirse baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?