- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.901
aaaaa geçmiş olsun cnm ben burdayıda ne olduki size??Slmlar kızlar herkes gıtmıs galıba
Bız aılecek hastayız atlatamadık daha
Herkes ıyıdır ıns
Babadan kızlara sonrada bana bulastı cnm yaaaaaa geçmiş olsun cnm ben burdayıda ne olduki size??
allah onlarafırsat vermesin nediyeyim. günaydın cnmherkese günaydınlar.ülkemiz üzerinde yine kirli oyunlar oynanıo rabbim ülkemizi ve hepimizi korusun inş.
ben iyiyim cnm ay birde bacak ve kollarım ağarmasa daha iyi olacam bahar çarpıyo galiba.amin canim. povakatörler işbaşında. rabbim fırsat vermesinn.nasılsın cnm nilm nasıl oldu
geçmiş olsun cnmSlmlar kızlar herkes gıtmıs galıba
Bız aılecek hastayız atlatamadık daha
Herkes ıyıdır ıns
günaydın cnmherkese günaydınlar.ülkemiz üzerinde yine kirli oyunlar oynanıo rabbim ülkemizi ve hepimizi korusun inş.
malesef cnm bir garip oldukgünaydın kızlar dünkü kara gün sonucunda vefat eden savcı canımı sıktı nasıl bir ülke haline geldik biz bunlar sadece filimlerde olurdu neler oluyo çocuklarımızı neler bekliyor çok canım sıkıldı benimpek keyfim yok hepinizi öpüyorum
gülden geçmiş olsun kuzum
yasmin ömer paşayı görmeye çok az kaldı
funda bereketini gör maaşının :)
bütün kızlar öpüldünüz
sağol cnmohh ayın 1 inde maaş da güzelmişş cnm değişik:) güle güle harca. nasılsın bakalım defne nasıl
valla cnm yanlışlık var ama nasıl düzeltecekler bilmiyorumgünaydın fundam ayy inş bir yanlışlık vardır cnm.
betülüm günaydın haklısın. nasıl bir zamanda yaşıyoruz gerçekten korkutucu
birileri birilerinin üzerinden prokötrlük yapıyor arada olan mahsum insanlara oluyor bence..
canım internetten baksın eşinoy eşiminde öğrenim borcu var ödüyoruz son taksit kaldı inş. bizde de vr mı acaba öyle bir durum...
malesef betülü m ülkeyi aşağı çekmeye çalışyorlar piyasayı etkiliyorlar. allah sabır versin savcının ailesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?