2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaaaa geçmiş olsun cnm ben burdayıda ne olduki size??
Babadan kızlara sonrada bana bulastı cnm ya
Bahcede ısımız vardı esımın kardesı bı ıscı getırdı calıstılar, hasta halımle onlara yemek hazırladım yemeden gıttıler işlerı varmıs sınır oldum
Cıktım odama yatıyorum sımdı

oyyy çok geçmiş olsun cnm oysaki eşin izinliydi gezecektiniz değilmi sen kendini çok yoruyosun vicut direncin kalmıyo bence cnm aman dikkat..

Benicim gecmis olsun tatlim hepinize.hastlik vuruyor insani bi de kocisler daha zor atlatiyo o da yrtmzmis gibi kizlar da hastayms.cok gecmis olsunn

benicim geçmiş olsun canım
guldencim normal kurabiye gibi yoguruyorsun içine Sarelle koyup kapatiyorsun kurabiyeyi biskrem gibi içinde çikolata oliyor

herkese günaydınlar.ülkemiz üzerinde yine kirli oyunlar oynanıo rabbim ülkemizi ve hepimizi korusun inş.

amin canim. povakatörler işbaşında. rabbim fırsat vermesinn.nasılsın cnm nilm nasıl oldu

amin canim. povakatörler işbaşında. rabbim fırsat vermesinn.nasılsın cnm nilm nasıl oldu
ben iyiyim cnm ay birde bacak ve kollarım ağarmasa daha iyi olacam bahar çarpıyo galiba.
bu arada nil iyidi akşam cnm annem dün hemen yine 1 çay kaşığı çörek otu yağı başlamış diyo sanki akşam üzerine doğru daha iyi oldu diyo bilmiyorum artık bukadar çabuk fayda edermi ama inş ateş çıkmaz tek isteyim o yoksa burnu aksında ateş çıkkmasın.

herkese günaydın kızlar
bugün maaş günü
borçlarımı ödedim geldim çok şükür :)

günaydın kızlar dünkü kara gün sonucunda vefat eden savcı canımı sıktı nasıl bir ülke haline geldik biz bunlar sadece filimlerde olurdu neler oluyo çocuklarımızı neler bekliyor çok canım sıkıldı benim pek keyfim yok hepinizi öpüyorum
gülden geçmiş olsun kuzum
yasmin ömer paşayı görmeye çok az kaldı
funda bereketini gör maaşının :)
bütün kızlar öpüldünüz

malesef cnm bir garip olduk
müslüman ülkeyiz ama yaşadıklarımıza bak
bazen kıyametin çok yakın olduğunu düşünüyorum yaşadıklarımıza baktıkça
sağol cnm benim
çok şükür borçlarımı ödedim en önemlisi o
bu arada sabah sabh canım sıkıldı
öğrenim kredisi geri ödemelerim var
31.12 tarihli olan taksiti eşim ocakta trabzonda şubeden ödedi.sonra da vergi dairesine sordurmuş.ödendiğini söylemişler ama bugün internetten baktığımda ödenmemiş görünüyor ve üstüne bir de gecikme faizi işletmişler
vergi dairesine gideceğim

ohh ayın 1 inde maaş da güzelmişş cnm değişik:) güle güle harca. nasılsın bakalım defne nasıl

günaydın fundam ayy inş bir yanlışlık vardır cnm.
betülüm günaydın haklısın. nasıl bir zamanda yaşıyoruz gerçekten korkutucu
birileri birilerinin üzerinden prokötrlük yapıyor arada olan mahsum insanlara oluyor bence..

oy eşiminde öğrenim borcu var ödüyoruz son taksit kaldı inş. bizde de vr mı acaba öyle bir durum...
malesef betülü m ülkeyi aşağı çekmeye çalışyorlar piyasayı etkiliyorlar. allah sabır versin savcının ailesine

ohh ayın 1 inde maaş da güzelmişş cnm değişik:) güle güle harca. nasılsın bakalım defne nasıl
sağol cnm
şükür iyiyim cnm
defne de bugün babaannesi ile güne gitti
bakalım ne yapacaklar akşama kadar
valla cnm yanlışlık var ama nasıl düzeltecekler bilmiyorum
az paraa da değil
535 tl yani
vergi dairesinin sistemi çalışmıyormuş bir de öğleden sonra deneyeceğim bakalım

canım internetten baksın eşin
ne pis bişey bu öğrenim ya
öde öde bitmiyor bezdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…