2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen fundacım öde öde btimio harbiden evlendiimizden beri ödüyoruz eşimin öğrenim borcunu.çok şükür ki benim yoktu. bi taksit kaldı bitecek çok şükür.

midem yanıoooo ateş düştü sanki... süt içtim inş. ii gelir.
sibel nasılsın cnm
nerdesiniz kızlar....

aynen fundacım öde öde btimio harbiden evlendiimizden beri ödüyoruz eşimin öğrenim borcunu.çok şükür ki benim yoktu. bi taksit kaldı bitecek çok şükür.
benimde son 1 taksitim kaldı cnm
valla sinir oluyorum artık

slm cnm

midem yanıoooo ateş düştü sanki... süt içtim inş. ii gelir.
sibel nasılsın cnm
nerdesiniz kızlar....
ay canım benim ya inşallah iyi gelir
yani 4te çıkmak istiyorum onun için izin alıcam nilin kıreşine gidip sözleşme yapıcam.
sibellll ne haber cnm...
hadi hayırlı olsun şimdiden cnm
ne kadara yazdıracaksın
ben ağustosta baktığımda yarım güne 850 tl istemişlerdi

cnm 950 yani toplamda 9500 tl. sağol sözleşmeyi yapalımda kafam rahatlasın artık değilmi?
bak şimdi çok sinir oldum mesela annem dün nili geç uyutmuş doğal olarak akşamda çok geç uyudu 12yi geçiyodu
bugünde teyzem bizdeymiş hala uyumamış kızdım bende ya sonra ben uraşıyorum dedim benim yanıma gelir diyo tabi mümkün değil bunu oda biliyo teyzemde ordan onu sevmeye gelmişta falanda ya sen benim çocuğumun düzenini neden bozuyosun ayy çok sinir oluyorum gitsin kıreşe kafam rahat olsun.

yaseminim eylülde başlayacak cnm kısmetse bakalım önce yarımgün sonra tam.
ben kaçar bu arada kızlar öptümyarın görüşürüz inşşş:

canım benim yarım gün için m, tam gün için mi?yani demişsin ya tam güne dönecek sonra diye

bizim kv de aynısını yapıyor
bugün güne götürdü defneyi.ve defne gündeki kadınların kahkahalarından, bağırtılarından uyuyamıyor.e doğal olarak bugün çok huysuzluk yapacak.
geçen de kreşten defneyi erkenden alıp ablasına götürmüş.neymiş ablası defneyi özlemiş.iyi de özlediyse akşam ya da haftasonu gelip görebilir.
dün de eşim kv ye defneyi güne götürmemesini söyledi ama kv inat etti

öğrenim kresi dendiği anda içim sızlıyor
anlatmıstım daha önce hatırlarsınız benımde 5bın tl borcum vardı taksıtı 235 tl di babamın odem basladgında durumu yoktu esm ödedi esımde babamdan ödemesını ısteyınce babam odeyemıcem dedı dıye esım babama kızdı cephe aldı sımdı araları soguk arayıp sormuyor bayramda bıle esım gıtmedı babamın elını opmeye gelmedı yani
9aydır babam öuyor 2ay kaldı zaten ama hala konusmuyor esım babamla ve babamın cok morali bozuk hep bana dert yakınıyor ben arada kalıyorum babam artık oduyor ozur de dıledı sebebınıu de anlattı ama esım çok kinci sogudumu kım olsa gerı adım atmıyor ve ben bu huyundan nefret edıyorum bu yuzden ınanın kafama taksam esımden sogucam okadr canım sıkılıyor ama aılem yansıtma ılıskıne napalım bırak konusmasın dıyor

günaydın kızlar.çok şükür okul işimizi hallettik kısmetse 1 eylül itibariyle okullluyuz bakalım.
ayşegül ona bakarsan onun ailesi sana neler yaptı neden kendi ailesinede tavır almıyo ozaman ben böyle duruma çok gıcık oluyorum.
kırıla bilir bizde kırılıyoruz ama bayramda el öpmemek başka birşey ayıp bence eşinin yaptığı.
fundacım sormaya akşam nil yine 12yi geçiyodu uyudu birde gece çılıkla uyandı bilmiyorunm neyden korktu 5 dakika ağladı sakinleşmiyoda kucağımada gelmiyo en sonunda kucağıma geldi sakinleşti ama sora yine uyumadı 1 saat kadar uyumuyo kalkmıyoda ama sonuçta bende uyuyamıyorum bugün sersem gibiyim.

herkese günaydn kızlar. bır uykusuz anne daha geldi. zeynep gece kaç kez kalktı bilmiyorum. ama sebebini biliyorum. yine yatmadan tatlı yedi ve sürekli susadığı için uyanıp durdu. en sonunda gece sinirlendim eşime saydım bi sürü. hiç bişey diyemedi. bi daha o saatte tatlı yerseniz cingar çıkarcam dedim. ne var sanki zeynep yattıktan sonra yeseniz dedim. e çocuk görüo istio mecbur veriosun olan bana oluo hiç yemediğim halde. e bana da yazık zaten zor yatıp kalkıyorum uyuyamıyorum.bak yine sinirlendim.

erkeklerin bu kin tutma huyundan nefret ediyorum.

Günaydın canım. kuzum beniıiim ne gördü rüyasında acaba.
kreş işiniz hayırlı olsun canım. bak inan kafan daha rahat olacak

güldenim hayırlı olsun cnm nilimde mutlu olsun cnm inş. neden öyle ağladı ki gece acaba kabus filan mı gördü ki.kuzum kıyamam

Herkese günaydın kızlar.
ben bu gece uyumadim. akşam eşimle tartıştık. çok sinirliyim. konuşmuyoruz.
Nereye gidecek bu böyle bilmiyorum.

ayşegül cnm malesef erkekler bizim kadar hassas davranamıolar aile konusunda. sen eşinin babasına böyle bi konu yüzünden küssen senden kötüsü olmazdı eminim. bizde de şöyle bir durum var eşimin öğrenimini biz ödedik üstelik düğün borcumuzla beraber. çok sıkışık zamanlar geçirdik. ama kp ler görümcemin öğrenim borcunu ödediler. eşiminkine hiç karışmadılar. ama söze gelince çocuk okuttuk düüğün yaptık diolar. amaaaaann bunlara takılsam huzur kalmaz boşverioruz. ama eşim olsa aynı tavrı gösterir miydi bilmiyorum.

Canim kizmakta haklısın
ama maalesef dusunemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…