2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla fundacım artık düşünmek zorunda kalcaklar dayanamıyorum çok yoruluyorum yat kalk yat kalk. yanında yatıp kalmak istemiyorum çünkü alışmasından korkuyorum. eşimde yat nolcak dio oldu dedim bebek gelince de kızımı öbür odaya atarım terkedilmiş gibi.sinir etti beni.

ayyyy bugün herkes ne çok dertli alllahım başka dert vermesin
fundam günaydın hakkkatenya iyidiniz ne olduki?
yaseminim bende çok sinir oluyorum öyle bir durumda haklısınyani pooffff:
sibel günaydın cnm..

haklıyız da bizi bizden başka anlayan yok cnm. malesef... babalar bile anlamıo onlar bize döre çok rahatlar. yesin nolacak yapsın nolacak esonuç hep anneye çıkıo ama... ay ne dertlymişim bugun ben de heee...

günaydın cnm hayırdır gayet iyiydiniz nazar mı değdi ki
sorma cnm ya incir kabuğunu doldurmayacak bişey ama büyüttü
sinirlerimi hoplattı
akşam gittiğimizde kv daha gelmemişti.yemek hazırladım,çay demledim.yemeği yedik.bulaşıkları yıkadım.çay içecekken kv aradı gel beni al diye.gittim kv yi aldım geldik(bu arada eşim evde yattı akşamın 8 buçuğunda ben gittim).biraz oturduk sonra kalktık.eve geldik.ben evi süpürdüm, defneyi uyuttum, makinaya çamaşır attım.oturma odasının kapısı kapalıydı.ben içeri girince eşim bi telaş laptopu kapattı hemen.ne oldu dedim bişey yok korktum sen öyle gelince dedi.neyse gittim çay demledim, çerez vs getirdim.dizi seyrettik.sonra ben oje vs sürdüm.o sırada eşim dengesizce bi laf etti.ben yine bişey demedim.saat 12 buçukta evi toparladım yatacaktım.o sırada aklıma takıldı sordum."sen bilgisayarda ne yapıyordun da ben gelince telaşlandın" dedim.bişey yapmıyordum dedi.ben de "o zaman niye telaşlandın" dedim.ya sen beni neyle suçluyorsun, sanki ben face te kızlarla yazışıyorum da,sanki uygunsuz sitelere giriyorum da, içkim yok,kumarım yok, evden işe işten eve geliyorum da vs saydırdı.ben biraz daha sıkıştırınca uygunsuz sitelere girdiğini söyledi.ben de neden böyle bişey yaptığını anlamadığımı,günaha girmemesi gerektiğini söyledim. neymiş ben otorite kurmuşum,herşeye karışıyormuşum,biraz onun özel hayatına saygı duymalıymışım.bi taraftan da hadi git yat ben de namaz kılacağım diyor.ben de sinirlendim "bak son günlerde bana karşı davranışların değişti, şubede vs gördüğün biri var da o yüzden mi bana böyle davranıyorsun" dedim. vay efendim ben nasıl böyle bişey söylermişim.allah beni ıslah etsinmiş.orası onun ekmek yediği yermiş.öyle bişey düşünmemeliymişim.sinirlendim gittim yattım.namazını kıldı geldi trip atıyor bana.neymiş ondan özür dileyinceye kadar benimle konuşmayacakmış.ben de "bundan sonra hiçbir şeyine karışmayacağım ne halt yersen ye, sen beni şube müdürnden kıskanırken istediğin gibi düşünebiliyorsun ben sana sournca kötü oluyorum.bana karşı son dönemde aşağılayıcı davrandığını,densiz densiz konuştuğunun farkındasın" dedim. o da yok öyle bişey bi tek örnek versene dedi.bende akşam söylediğini söyledim. o da kesinlikle düşünmeden konuştuğunu, böyle düşünmediğini söyledi sonra da bu konuda konuşmak istemiyorum dedi döndü arkasını kitap okudu.ben çok sinirlendim.yatarken benim üzerimdeki yorganı çekiyor, üstümü açıyor.çok sinirlendim sabaha kadar uyuyamadım.sabah da ben kahvaltı yapmıyorum kalkıp ona kahvaltı hazırladım.kaldırdım.beni 7 de kaldır deyip yattım.saat 7 de geldi dürttü.kalktım, defneyi kaldırdım.giyindim.mutfağa bi gittim ki hazırladığım kahvaltıya hiç dokunmamış.geri zekalı ya. yemezsen yeme.hazırladıklarımın hepsini çöpe döktüm sinirden.mutfağı toparladım.ben defnenin montunu giydirirken çıktı.aşağı bi indim ki bekliyor.ya sabah serinliğinde arabayı alıp gelse de çocuk sıcak arabaya binse ölür.hiçbir şey demedim.defneyle arabaya kadar yürüdük.defneyi arabaya bindirirken bi baktım gelmiş arabaya oturdu.bindim sürmeye başladım.sonra onu gideceği yere kadar götürdüm.defneyi bıraktım oradan işe geldim

,dengesiz ya. insanın biraz nimete bari saygısı olur.yazık günah o kadar kalktım çay demledim,sofra hazırladım,yumurta pişirdim.

çok merak ediyorum kızlar benim hatam ne burada?

not: şubede birini mi gördün de değiştin dememin sebebi salı günü akşam onun şubesine gittim ve akşam şubedeki kızları sordu bana.tek tek şunun hakkında ne düşünüyorsun,bu nasıl vs diye

ayyyy bugün herkes ne çok dertli alllahım başka dert vermesin
fundam günaydın hakkkatenya iyidiniz ne olduki?
yaseminim bende çok sinir oluyorum öyle bir durumda haklısınyani pooffff:
sibel günaydın cnm..
aynen bugün herkes çok dertli canım

haklıyız da bizi bizden başka anlayan yok cnm. malesef... babalar bile anlamıo onlar bize döre çok rahatlar. yesin nolacak yapsın nolacak esonuç hep anneye çıkıo ama... ay ne dertlymişim bugun ben de heee...
onlara göre ne olacak normal
nasıl olsa hastalansa biz uğraşıyoruz, herşeyiyle biz uğraşıyoruz
onlar iki seviyor sonra çekiliyorlar

niye şubedeki kızları sana soruo ki cnm ne mantıkla yani anlayamadım. ama ben senin yerinde olsam kaklkıp kahvaltı hazırlamazdım o da ayrı yani

Fundaacm valla bende kahvalti hazirlamazdm takmamaya çalış valla zor is.allh akil fikir versin hepsine

niye şubedeki kızları sana soruo ki cnm ne mantıkla yani anlayamadım. ama ben senin yerinde olsam kaklkıp kahvaltı hazırlamazdım o da ayrı yani
dengesiz işte
tam bir dengesiz ya
ya kahvaltısız çıkmaz.ben de konuşmasam da yine de hazırladım(salaklık bende)
ama bundan sonra hazırlamam kusura bakmasınyatar uyurum hiç olmazsa
ya öğlen yiyeceği yemeğe kadar düşünüp hazırlıyorum ama ben herşeye karışıyormuşum,resmen diktatörlük yapıyormuşum
hem benimle konuşmuyor hem arabama biniyor
azcık beyin olsa defneyi düşünüp arabayı getirir, çocuk üşümez en azından

bu erkeklerin beyni bizden farklı çalışıo cnm . bi bakıosun bi anda sen suçlu olmuşsun şaşırtıcı

sibel sen nasılsın cnm geçti mi başağrıların...dilek de uğramıo nasıl gidio hamişlik acaba

biraz öncede defnenin öğretmeni mesaj attı defne okula kakalı geldi diye
dert bir değil ki
bu kadın ne zaman defnenin kaka yaptığını farkedecek acaba
dün de defne kaka yapmış.yıkamak yerine ıslak mendille silmiş.akşam defnenin altını bi açtım ki kaka kalmış poposunda

bugün nasıl bir gün böyle ya, allah beterinden korusun

ayyy keşke bu erkekleri anlamayın bir yolu oldaya.
gerçekten beyinleri bizden farklı çalışıyo.
kv nasıl görmez kakayı nasıl kokuyo bende onu anlamıyorum . kıreşten mesaj atıyorlar senn için ne sinir bozucu birşey insanı rezil ediyolar ya.

cnm zaten kv nin burnu koku almıyor, defneyi kaka yaparken görmezse farketmiyor ve defne saatlerce öyle dolaşıyor
ya biz farkediyoruz ya da kv tesadüfen altını açınca görüyor
dün de silerken görmedi mi ne akşam poposunda kaka kalmıştı
zaten kreşten öğretmeni bilgi vermek amaçlı aradı ama ben çok kötü hissettim kendimi
kendimi çok ilgisiz bi anne gibi hissettim
ama ben defneyi sabah 7,5 ta bıraktım kv ye
7,5 - 9 arasında yaptı demekki
pöfffff

kötü olmuş fundacım gerçeten ama burnu koku almıosa kadının da suçu yok benim anneinde burnu koku almaz hiç ocakta yemek yansa bilmez yani.. gerçi en son kontrol edip yollayabilirdi.neyse olmuş artık

kötü olmuş fundacım gerçeten ama burnu koku almıosa kadının da suçu yok benim anneinde burnu koku almaz hiç ocakta yemek yansa bilmez yani.. gerçi en son kontrol edip yollayabilirdi.neyse olmuş artık
yok cnm kv nin de burnu koku almıyor
o yüzden defnenin kaka yaptığını farketmiyor
kaynım kv ye söylüyordu defne kaka yapmış kokuyor diye o zaman bakıyordu
ama şimdi kaynım askerde olunca farketmiyor
zaten ben artık buna takılmayı bıraktım
sadece kendimi kötü hissettim öğretmeni arayınca

Gunaydın kızlar hepınıze
Bız hala ıyılesemedık kızları dr goturdu babası
Ben desen daha kotuye gıdıyorum kıs gunu boyle hasta oldugumu hatırlamıyorum yorgan dosek yatmaktayım esım ıyı suan herseyımızle o ılgılenıyo:) gezme soyle dursun kolumu kıpırdatacak halım yok evde hep beraber hasta hasta takılıyoruz:) bu hafta havada costu burda fırtına kıyamet..
Kızlar Allah dermansız dert vermesın hersey hallolur saglık olsun yeterkı saglık gıdınce hıcbırsey olmuyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…