- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.941
günaydın cnm hayırdır gayet iyiydiniz nazar mı değdi kiHerkese günaydın kızlar.
ben bu gece uyumadim. akşam eşimle tartıştık. çok sinirliyim. konuşmuyoruz.
Nereye gidecek bu böyle bilmiyorum.
sorma cnm ya incir kabuğunu doldurmayacak bişey ama büyüttügünaydın cnm hayırdır gayet iyiydiniz nazar mı değdi ki
aynen bugün herkes çok dertli canımayyyy bugün herkes ne çok dertli alllahım başka dert vermesin
fundam günaydın hakkkatenya iyidiniz ne olduki?
yaseminim bende çok sinir oluyorum öyle bir durumda haklısınyani pooffff:
sibel günaydın cnm..
onlara göre ne olacak normalhaklıyız da bizi bizden başka anlayan yok cnm. malesef... babalar bile anlamıo onlar bize döre çok rahatlar. yesin nolacak yapsın nolacak esonuç hep anneye çıkıo ama... ay ne dertlymişim bugun ben de heee...
dengesiz işteniye şubedeki kızları sana soruo ki cnm ne mantıkla yani anlayamadım. ama ben senin yerinde olsam kaklkıp kahvaltı hazırlamazdım o da ayrı yani
allah beni ıslah etsinmişFundaacm valla bende kahvalti hazirlamazdm takmamaya çalış valla zor is.allh akil fikir versin hepsine
aynen cnm zeytinyağ gibi üste çıkıyorbu erkeklerin beyni bizden farklı çalışıo cnm . bi bakıosun bi anda sen suçlu olmuşsun şaşırtıcı
cnm zaten kv nin burnu koku almıyor, defneyi kaka yaparken görmezse farketmiyor ve defne saatlerce öyle dolaşıyorayyy keşke bu erkekleri anlamayın bir yolu oldaya.
gerçekten beyinleri bizden farklı çalışıyo.
kv nasıl görmez kakayı nasıl kokuyo bende onu anlamıyorum . kıreşten mesaj atıyorlar senn için ne sinir bozucu birşey insanı rezil ediyolar ya.
yok cnm kv nin de burnu koku almıyorkötü olmuş fundacım gerçeten ama burnu koku almıosa kadının da suçu yok benim anneinde burnu koku almaz hiç ocakta yemek yansa bilmez yani.. gerçi en son kontrol edip yollayabilirdi.neyse olmuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?