2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok geçmiş olsun benicim gerçekten de sağlıktan önemlisi yok rabbim tüm hastalara şifa versin inş.

günaydın cnm
geçmiş olsun

çok geçmiş olsun benicim gerçekten de sağlıktan önemlisi yok rabbim tüm hastalara şifa versin inş.
Amın cnm amın

buarada sizin yarışma bitmedi mi hala sonuş ne oldu cnm
Bıttı cnm sutlu tatlılar basladı bıle:)
Katre bı arkadasla 3. lugu paylastı yanlıs hatırlamıyosam ıkısı aynı gıdıyodu cunku
Bende sonlarda kaldım kacıncıyım saymadım:)))

günaydın cnm
geçmiş olsun
Sagolasın cnm
Senınde canın sıkılmıs esınle duzelır ıns aranız

aaa bitti de yeni yarışma mı başaldı. maşallah tebrik ediyorm sizleriiii... önemli olan yarışmaktı zaten di mi:)

aaa bitti de yeni yarışma mı başaldı. maşallah tebrik ediyorm sizleriiii... önemli olan yarışmaktı zaten di mi:)
Her aya bır yarısma:) artık yukarda yarısma lar dıye yazıyo orayı tıkladıgınızda gorebılırsınız:)
Gercekten ortam cok guzel hem bılmeyenler ıcın yenı tarıfler oluyo aaa buda boyle oluyomusmu dıyosun:) mesela benım tarıflerımı gorup yapanlar oldu yapılan yorumlar bıle yetıyo:)
Ben cok tarıf denedım orda gorup begenıp yarısmasıda yanında eglence oluyo:)

ay ne yalan sölim hiç o sayfada dolanasım yok çünkü bi çoğunu denemek istiyorum canım istiyo:) yapamayınca canım sıkılıo fırsat yok kii eve gidice pert olmuş oluyorum

Kızlar cıkmıs dr dan
Sımdı ben gıdıcem dr a hıc ıstemesemde
hazırlanayım onlar gelmeden gorusurz

benicim inş biran önce atlatırsınız ay hastalık zor gerçekten nilinde hala burnu akıyo azar azar birşey yok ama bakalım beklemedeyim.
ay maşalllah kız ne hamaratsın vallaha helal olsun sana..

Selam kızlar

Yazamadim kac gündür. Herkesin bi derdi varmış bugün. Rabbim sıkıntı larimizi gidersin evimize huzur versin inşallah. Bizde limoniydik ksc gündür esimle. Küstüm konusmuyordum. Bugun gidecek diye dün barıştım kendi kendime artık:)

Yasemincim berra da bazi geceler cok kalkiyo su içmeye ksc kere kalktığını saymıyorum artık.

Ay yarim gitti daha bitirmemistim. Neden kalkiyor o kadar bilmem. Simdi nryse de cisini ogrenince ne yapcaz bilmiyorum o kadar suya bez dolup kalıyor

Benicim cok gecmis olsun canim ya üzüldüm. Biran once atlatirsiniz inşallah. Tatlini bekliyordum ben de merakla.

Guldencim hayirli olsun nilin okulu canim. Inşallah severek sorunsuz gider

Fundacim siz de halledersiniz inşallah bir an önce. Ama brn de katiliyorum kizlara kahvalti hsxirlamazdim ben de. Iki uc gün hazirlamadim hatta. Bu erkekleri biz anlamıyoruz onlarda bizi anlamiyor sinir oluyorum ya

amin diyorum öncelikle cnm
kendi kendime barıştım demen beni gülümsetti :)
nişan yüzünden falan mı limoniydiniz?

Fundacim siz de halledersiniz inşallah bir an önce. Ama brn de katiliyorum kizlara kahvalti hsxirlamazdim ben de. Iki uc gün hazirlamadim hatta. Bu erkekleri biz anlamıyoruz onlarda bizi anlamiyor sinir oluyorum ya
valla ben de hazırlamayacağım artık
kendi bilir
ben kendimi parçalıyorum onun için evde rahat etsin,huzur bulsun diye ama olmuyor işte
allah aşkına benim ne hatam var bu yaşananlarda?

nur canım bu arada yarışmada 3. olmuşsun tebrikler canım

amin diyorum öncelikle cnm
kendi kendime barıştım demen beni gülümsetti :)
nişan yüzünden falan mı limoniydiniz?
Nereden bildin canim:) yani tam olarak ondan diyemem. Sacma sapan bisey annesgille konuştu ben de ne olmus nasil gecmis falan diye cok sormusum heralde. Ne olabilir ne bekliyorsun normal nisan iste falan diye saçma saçma konustu gicik etti beni. Yani ne dediğini bile hatırlamıyorum ama cok kırıldım. Dün de oyle dusunuyordu. Dedim esimi bu ara cok kirdim diye mi düşünüyorsun diye laf attim o sekilde biraz yumuşadık.

valla ben de hazırlamayacağım artık
kendi bilir
ben kendimi parçalıyorum onun için evde rahat etsin,huzur bulsun diye ama olmuyor işte
allah aşkına benim ne hatam var bu yaşananlarda?
Ben bi hata göremedim canim da erkeklere sorsak bizden başka suclu yoktur. Suphelenmen rahatsiz etmis anladığım kadarıyla. Benim eşim de cok kizar öyle şeylere

hoşgeldin katrecim havalardan mı ne herkes kızgın bişeylere.... neyse biraz yumuşamışsınız. ama sana katılıyorum onlar bizi anlamıo bizde onları.. bez işine gelince cnm zeynep normlade su için en fazla bi kez kalkar sabahda çok az yapmış olur genelde yada yapmamış. ama beni korkutan gce çişe kaldırınca bizimki ya ağlar gitmek istemez yada geri yatmaz diye.bakalım nasıl yapcaz meçhul. rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…