- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.961
günaydın cnmGunaydın kızlar hepınıze
Bız hala ıyılesemedık kızları dr goturdu babası
Ben desen daha kotuye gıdıyorum kıs gunu boyle hasta oldugumu hatırlamıyorum yorgan dosek yatmaktayımesım ıyı suan herseyımızle o ılgılenıyo:) gezme soyle dursun kolumu kıpırdatacak halım yok evde hep beraber hasta hasta takılıyoruz:) bu hafta havada costu burda fırtına kıyamet..
Kızlar Allah dermansız dert vermesın hersey hallolur saglık olsun yeterkı saglık gıdınce hıcbırsey olmuyor malesef...
Amın cnm amınçok geçmiş olsun benicim gerçekten de sağlıktan önemlisi yok rabbim tüm hastalara şifa versin inş.
Bıttı cnm sutlu tatlılar basladı bıle:)buarada sizin yarışma bitmedi mi hala sonuş ne oldu cnm
Sagolasın cnmgünaydın cnm
geçmiş olsun
Her aya bır yarısma:) artık yukarda yarısma lar dıye yazıyo orayı tıkladıgınızda gorebılırsınız:)aaa bitti de yeni yarışma mı başaldı. maşallah tebrik ediyorm sizleriiii... önemli olan yarışmaktı zaten di mi:)
Haklısın cnm bız hamıle degılken cekıyo herbırını sıze tehlıkelı:)ay ne yalan sölim hiç o sayfada dolanasım yok çünkü bi çoğunu denemek istiyorum canım istiyo:) yapamayınca canım sıkılıo fırsat yok kii eve gidice pert olmuş oluyorum
amin diyorum öncelikle cnmSelam kızlar
Yazamadim kac gündür. Herkesin bi derdi varmış bugün. Rabbim sıkıntı larimizi gidersin evimize huzur versin inşallah. Bizde limoniydik ksc gündür esimle. Küstüm konusmuyordum. Bugun gidecek diye dün barıştım kendi kendime artık:)
Yasemincim berra da bazi geceler cok kalkiyo su içmeye ksc kere kalktığını saymıyorum artık.
valla ben de hazırlamayacağım artıkFundacim siz de halledersiniz inşallah bir an önce. Ama brn de katiliyorum kizlara kahvalti hsxirlamazdim ben de. Iki uc gün hazirlamadim hatta. Bu erkekleri biz anlamıyoruz onlarda bizi anlamiyor sinir oluyorum ya
Nereden bildin canim:) yani tam olarak ondan diyemem. Sacma sapan bisey annesgille konuştu ben de ne olmus nasil gecmis falan diye cok sormusum heralde. Ne olabilir ne bekliyorsun normal nisan iste falan diye saçma saçma konustu gicik etti beni. Yani ne dediğini bile hatırlamıyorum ama cok kırıldım. Dün de oyle dusunuyordu. Dedim esimi bu ara cok kirdim diye mi düşünüyorsun diye laf attim o sekilde biraz yumuşadık.amin diyorum öncelikle cnm
kendi kendime barıştım demen beni gülümsetti :)
nişan yüzünden falan mı limoniydiniz?
Teşekkür ederim canım.nur canım bu arada yarışmada 3. olmuşsun tebrikler canım
Ben bi hata göremedim canim da erkeklere sorsak bizden başka suclu yoktur. Suphelenmen rahatsiz etmis anladığım kadarıyla. Benim eşim de cok kizar öyle şeylerevalla ben de hazırlamayacağım artık
kendi bilir
ben kendimi parçalıyorum onun için evde rahat etsin,huzur bulsun diye ama olmuyor işte
allah aşkına benim ne hatam var bu yaşananlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?