- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #63.981
valla cnm son dönemde bir tek nişan durumu vardı sizde. oradan geldi aklımaNereden bildin canim:) yani tam olarak ondan diyemem. Sacma sapan bisey annesgille konuştu ben de ne olmus nasil gecmis falan diye cok sormusum heralde. Ne olabilir ne bekliyorsun normal nisan iste falan diye saçma saçma konustu gicik etti beni. Yani ne dediğini bile hatırlamıyorum ama cok kırıldım. Dün de oyle dusunuyordu. Dedim esimi bu ara cok kirdim diye mi düşünüyorsun diye laf attim o sekilde biraz yumuşadık.
evet şüphelenmem,onu sıkıştırıp hesap sormam zoruna gittiBen bi hata göremedim canim da erkeklere sorsak bizden başka suclu yoktur. Suphelenmen rahatsiz etmis anladığım kadarıyla. Benim eşim de cok kizar öyle şeylere
zeynep hayatta kalkıp yürümez ,yürürse geçmiş olsun hepten uyanır pufff... beze alıştıranlar nasıl alştırdınzı gece uyanmadılar mı tamamen.kızlar bu arada bezi bıraktıran bi arkadaş gece çişe kaldırırken kucağında götürme,yürüyerek götür ki gece çişe kalkması gerektiğini anlasın dedi
ben ılk 1ay uyuordu cocuk zaten aglasada o kalkmayıp kendım alarla kaldırsamda hepsınde yurtmedım kucakladım yaptı sıkıntı olmadı yoook dıye cıddı agladıgında ısrar etmedım yapmadı goturdüm yatırdım oyuzden hiç sorun olmadı ama bızde nerdeyse 8 aylıktan ıtıbaren kendı kendıne uymayı bılıyordu ayakta sallanma besık sallanma olayı yoktu oyuzdn uyanınca çişe gerı yatırdıgımda kendı kendıne uyumayı bıldgınden gerıde uyudu tabıki belki sızınkı bu yuzden tekrar nasıl uyuttuosanız o seklı ısteyebılır oda sızı yorabılırzeynep hayatta kalkıp yürümez ,yürürse geçmiş olsun hepten uyanır pufff... beze alıştıranlar nasıl alştırdınzı gece uyanmadılar mı tamamen.
aynen canım masalıda bılıosun 250 ml gecerdı agzına kadar dolu süt ıcer yatarıd oncesınde meyve yerdı su falan derken nasıl tasardı bezi çiş agırlasır 1kg olurdu bez :)yok cnm bende sallamıyorum çok şükür yanına uzanıyorum sarılıp uyuyor. bakalım yavaştan halletmek lazım ama ne zaman. insan yaşamadan gözünde büyütüyor farkındayım memeden ayırırkende çok düşkün nasıl ayırcam diodum korktuğum gibi olmadı bundada olmaz inş.
günaydın cnmgünaydeın kızlar ohh negüzel kaynatmışsınız dün ben pek bakamadım engelsiz anne için bir yazı yazmaya çalışıyordum oyüzden.
nilin bezide taşıyor katrecim yani bazen geçiyor bile beni oda korkutuyor ve nillin uykusu açılınca uyuması çok zor oluyor mesela onu uyutup eşimin yanına gidiyorum geliyor anne diye sonra birdaha dalması yarım saati buluyor en az puffff: nasıl yapıcaz bilmiyorum gündüzde bazen söylüyor bazen söylemiyo modundayız şuan. baklaım neler olacak..
hayırlı cumalar bu arada..
herkese günaydın hayırlı cumalar... güldennnn olmuo böyleeee bizi ihmal etmeye başladın amaaa:)
aaa gerçekten mi?günaydın yaseminim haklısın ama nezaman baksam kimse olmuyo bende ne yapayım diğer işlerimi hallediorum.
bu arada kayahan ölmüş çok üzüldüm ben çok seviyordum onuya.
allah rahmet eylesin.
ben buradayım canım ama benim başım çok ağrıyorhu huuu herkes uyuyo mu bugünnn... hava çok güzel haftasonuda böyle olsada alışverişe çıksam. hamile kıyafeti almam lazımmm... bebişe hastane çıkışı almam lazımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?