2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yapmamış oluyorsa süper yasemincim. Berra kocaman bi bezle kalkıyor genelde:) evet gece kaldirmak zor gerçekten cok ağır berranin uykusu nasil yapcaz bilmem. Uykusu açılırsa da dedigin gibi uyumak istemeyebilir

valla cnm son dönemde bir tek nişan durumu vardı sizde. oradan geldi aklıma
ayrıca ne varki ne olmuş diye sormanda
çok ilginç bu erkekler
iyi en azından siz a rayı yumuşatmışsınız

Ben bi hata göremedim canim da erkeklere sorsak bizden başka suclu yoktur. Suphelenmen rahatsiz etmis anladığım kadarıyla. Benim eşim de cok kizar öyle şeylere
evet şüphelenmem,onu sıkıştırıp hesap sormam zoruna gitti
ama bana güven vermediyse kendinden kaynaklı demekki
çünkü evlendik evleneli hiçbir zaman karışmadım
arkadaşlarıyla buluşmak istiyorsa gider,şehir dışındayken yemeklere gider ki o gittiği yemeklerde bayanlar da olur ama hiçbir zaman gitme gelme,şununla görüşme demedim
kendisi bana şubedeki kızları sormasaydı, bana adam gibi davransaydı ben de öyle demezdim

yasemin geçen tek beziniz vardı ne yaptınız o gün?

kızlar bu arada bezi bıraktıran bi arkadaş gece çişe kaldırırken kucağında götürme,yürüyerek götür ki gece çişe kalkması gerektiğini anlasın dedi

kızlar merhabaaa herkeseee

ayy ne dertlıymısısnız bıanda agırlık çöktü üstüme 3/4 sayfa okuyunca :)
tek derdımız bunlar olsun yeterkı cunku ufak tefek basıt seyler halledılır sadece kızgınlık kırgınlık katrenın dedıgı gbı mutlka bır taraf kendılıgındden barısır :)

kızlar bu arada bezi bıraktıran bi arkadaş gece çişe kaldırırken kucağında götürme,yürüyerek götür ki gece çişe kalkması gerektiğini anlasın dedi
zeynep hayatta kalkıp yürümez ,yürürse geçmiş olsun hepten uyanır pufff... beze alıştıranlar nasıl alştırdınzı gece uyanmadılar mı tamamen.

kızlar çiş konusuna gelınce bosuna takılıyosunuz bızzat yasadım sızın gbı bosuna kurgu yapmısım gec kalkmaz aglar kalksa uyumza okadar cok su sut ıcıyor geceden sabaha bez agırlasıp taştıgı oluyor nasıl basa cıkcam dıodum hepsı bosunaymış

çunku çiş geldıgını ogrenınce tutmayıda ogrenıyor beze yaparken bız gbı bı seferde yapmıyor parca parca yapıp sueklı her yaptıgında uyanabılıyor rahatsız olabılıyor ama çişi öğrendgınde ıyıce sıkısmadıktan sonra zaten asla uyanmıyor ve yapınca da gerı uyuor sıkıntı olmuyor yaparken bıle uyuyor nerdeyse zaten :)
ki masal artık çişe suya kalkmıuor hiç sabh 9-10gbı uyandıgında yapıyor gece 10da yapıp yattıgı halde bezlıyken okadar saat mumkınmu yapmaması bezın bos olması aslaaaaa :)
boşuna kötu senayolar kurmayın yani ben kurdum ordan bılıom:)

zeynep hayatta kalkıp yürümez ,yürürse geçmiş olsun hepten uyanır pufff... beze alıştıranlar nasıl alştırdınzı gece uyanmadılar mı tamamen.
ben ılk 1ay uyuordu cocuk zaten aglasada o kalkmayıp kendım alarla kaldırsamda hepsınde yurtmedım kucakladım yaptı sıkıntı olmadı yoook dıye cıddı agladıgında ısrar etmedım yapmadı goturdüm yatırdım oyuzden hiç sorun olmadı ama bızde nerdeyse 8 aylıktan ıtıbaren kendı kendıne uymayı bılıyordu ayakta sallanma besık sallanma olayı yoktu oyuzdn uyanınca çişe gerı yatırdıgımda kendı kendıne uyumayı bıldgınden gerıde uyudu tabıki belki sızınkı bu yuzden tekrar nasıl uyuttuosanız o seklı ısteyebılır oda sızı yorabılır

yok cnm bende sallamıyorum çok şükür yanına uzanıyorum sarılıp uyuyor. bakalım yavaştan halletmek lazım ama ne zaman. insan yaşamadan gözünde büyütüyor farkındayım memeden ayırırkende çok düşkün nasıl ayırcam diodum korktuğum gibi olmadı bundada olmaz inş.

ya kızlar son 10 güngür bizde bi sorun var.
defne normalde bana sarılıp uyurdu.ama son 10 gündür özellikle gece yatarken ayağımda sallanarak uyuyor

aynen canım masalıda bılıosun 250 ml gecerdı agzına kadar dolu süt ıcer yatarıd oncesınde meyve yerdı su falan derken nasıl tasardı bezi çiş agırlasır 1kg olurdu bez :)
nasıl baş etcem derdım hep aglar uyanmaz uyansa uymaz derdım ama hıc oyle olmadı buarada tek tavsıyem ısıgı açmayın uyandıgında çişe goturcegınde falan ısık acık olmasın bızde gece lambası dahi yoktur 2aylıktan sonra gece lambası kullanmadım ılk 2ay altını degıstırıp emzırıken lazım oldu ama sonra uykusu acılıyor dıye kullanmadım çişde de ıse yarar

günaydeın kızlar ohh negüzel kaynatmışsınız dün ben pek bakamadım engelsiz anne için bir yazı yazmaya çalışıyordum oyüzden.
nilin bezide taşıyor katrecim yani bazen geçiyor bile beni oda korkutuyor ve nillin uykusu açılınca uyuması çok zor oluyor mesela onu uyutup eşimin yanına gidiyorum geliyor anne diye sonra birdaha dalması yarım saati buluyor en az puffff: nasıl yapıcaz bilmiyorum gündüzde bazen söylüyor bazen söylemiyo modundayız şuan. baklaım neler olacak..
hayırlı cumalar bu arada..

herkese günaydın hayırlı cumalar... güldennnn olmuo böyleeee bizi ihmal etmeye başladın amaaa:)

günaydın yaseminim haklısın ama nezaman baksam kimse olmuyo bende ne yapayım diğer işlerimi hallediorum.
bu arada kayahan ölmüş çok üzüldüm ben çok seviyordum onuya.
allah rahmet eylesin.

günaydın cnm
sana da hayırlı cumalar

herkese günaydın hayırlı cumalar... güldennnn olmuo böyleeee bizi ihmal etmeye başladın amaaa:)

günaydın cnm
hayırlı cumalar

günaydın yaseminim haklısın ama nezaman baksam kimse olmuyo bende ne yapayım diğer işlerimi hallediorum.
bu arada kayahan ölmüş çok üzüldüm ben çok seviyordum onuya.
allah rahmet eylesin.
aaa gerçekten mi?
allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin cnm çok güzel şarkıları vardı. radyoda da şuan hep onun şarkıları çalıo

hu huuu herkes uyuyo mu bugünnn... hava çok güzel haftasonuda böyle olsada alışverişe çıksam. hamile kıyafeti almam lazımmm... bebişe hastane çıkışı almam lazımmmmmmmmmm

hu huuu herkes uyuyo mu bugünnn... hava çok güzel haftasonuda böyle olsada alışverişe çıksam. hamile kıyafeti almam lazımmm... bebişe hastane çıkışı almam lazımmmmmmmmmm
ben buradayım canım ama benim başım çok ağrıyor
elimde olsa izin alıp eve gidip yatacağım ama malesef izin alamıyorum
gece uyuyamadım doğru düzgün
bu sabah kahvaltı hazırlamadım.eşim bizimle birlikte geldi.kv ye çıktı.muhtemelen orada kahvaltı yapacak. defneyi bırakıp çıktım ben.kuzum da arkamdan ağladı bir sürü.kv kaçırdı mecburen defneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…