- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.001
of canım yapufff kötü bi başlangıç olmuş cnm güne. benimde midem son gaz devam edio pufff
ÇOK ŞÜKÜR CNM GEÇİCİ Bİ DURUM. SENİN DE KYEFİN YERİNE GELİR İNŞ GÜNÜN DEVAMINDAof canım ya
az kaldı sabret
biliyorum çok zor ama sonu tatlı olacak
benim için kötü bi başlangıç oldu ama inşallah devamı iyi gelir
inşallah canımÇOK ŞÜKÜR CNM GEÇİCİ Bİ DURUM. SENİN DE KYEFİN YERİNE GELİR İNŞ GÜNÜN DEVAMINDA
hayır canım hala konuşmuyoruzfundaarayı düzelttinizmi cnm eşinle?
bende hatalı olmadığımı düşündüğümde asla özür dilemezdim . boşver cnm kendi hatasını anlasın.inşallah canım
hayır canım hala konuşmuyoruz
muhtemelen o benim adım atmamı bekleyor ama ben adım atmayı düşümüyorum
akşam kv çay doldur dedi ben defne için mutfağa gidiyordum
hemen ardımdan koşa koşa geldi kendi çayını kendi doldurdu
ben de sallamadım hiç
keyfi bilir ben hatalı olduğumu düşünmüyorum
zaten salı günü şehir dışına gidiyorum
ayın 23 üne kadar şehir dışındayım(haftasonları geleceğim)
yani konuşmaması benim için sorun değil
valla canım bilmiyorumbende hatalı olmadığımı düşündüğümde asla özür dilemezdim . boşver cnm kendi hatasını anlasın.
aslında benimde hoşuma gitmiyor ama bilmiyorumama keşke yola küs çıkmasan cnm
inşallah canımdüzelirsiniz inş. cnm tez vakitte
değişik bişeymişbime gittim öğle arası. magnetik yüzler diye bişey gördüm dayanamayıp aldım.:) ben aslında eşleştirme kartı gibi bişey çıkacak diye düşündüm ama öyle değilmiş. çokta hoşuma gitti. bi kutu var kitap gibi açılan . karşı kısmına kutudaki 10 tane sanırım değişik insan tiplesi var kızıldereli filan onların yüzü gözü saçı ayrı ayrı konulmuş. o resimlere bakarak hangi saç hangi göz ağız diye. yapıştırıyorsun. ay çok mu karışk oldu ne:)
bencede denemek lazım cnm ama görünüşe göre nebileyim gerçi şimdikiler çok fenalar yapabilirlerde yani he heheÇ:ha ha herkes almış bi benim haberim yokmuş:) akşam fırsat olursa bakarız birlikte şuan tek başına yapabileceği bişey değil zaten ama birlikte güzel vakit geçirilebilir gibi. baktım algılamıo henüz kaldırırım bende . ama önce denmek lazım tabi.
bana da yapabilirler gibi gelio cnm. ama bakalım ne olcak bilmembencede denemek lazım cnm ama görünüşe göre nebileyim gerçi şimdikiler çok fenalar yapabilirlerde yani he heheÇ:
bizim bimdede pek birşey bulunmuyor nilin cici annesi almış bizede . unutmuşum şekerimmm::).)
beniiii nasıl oldun cnm ses ver arada.
ve yine wavstan, songülden, fatmadan, nuraydan ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?