2012 kasım bebekleri büyüyor..

pufff kötü bi başlangıç olmuş cnm güne. benimde midem son gaz devam edio pufff
of canım ya
az kaldı sabret
biliyorum çok zor ama sonu tatlı olacak
benim için kötü bi başlangıç oldu ama inşallah devamı iyi gelir

ÇOK ŞÜKÜR CNM GEÇİCİ Bİ DURUM. SENİN DE KYEFİN YERİNE GELİR İNŞ GÜNÜN DEVAMINDA
inşallah canım

fundaarayı düzelttinizmi cnm eşinle?
hayır canım hala konuşmuyoruz
muhtemelen o benim adım atmamı bekleyor ama ben adım atmayı düşümüyorum
akşam kv çay doldur dedi ben defne için mutfağa gidiyordum
hemen ardımdan koşa koşa geldi kendi çayını kendi doldurdu
ben de sallamadım hiç
keyfi bilir ben hatalı olduğumu düşünmüyorum
zaten salı günü şehir dışına gidiyorum
ayın 23 üne kadar şehir dışındayım(haftasonları geleceğim)
yani konuşmaması benim için sorun değil

bende hatalı olmadığımı düşündüğümde asla özür dilemezdim . boşver cnm kendi hatasını anlasın.

bime gittim öğle arası. magnetik yüzler diye bişey gördüm dayanamayıp aldım.:) ben aslında eşleştirme kartı gibi bişey çıkacak diye düşündüm ama öyle değilmiş. çokta hoşuma gitti. bi kutu var kitap gibi açılan . karşı kısmına kutudaki 10 tane sanırım değişik insan tiplesi var kızıldereli filan onların yüzü gözü saçı ayrı ayrı konulmuş. o resimlere bakarak hangi saç hangi göz ağız diye. yapıştırıyorsun. ay çok mu karışk oldu ne:)

değişik bişeymiş
merak ettim
bende iş çıkışı gitsem

bende aldım yasemin ondan geçen haftanın kampanyasıydı o erdeme daha vermedim ama güzel bişey

aaaa evet bak bende aldım yazmayı unutmuşum hafta sonu girince güzel ama sanki biraz daha zamanlarıvar bizim bıdıkların gibi geldi bana gerçi nile hnüz göstermedim ama.

ha ha herkes almış bi benim haberim yokmuş:) akşam fırsat olursa bakarız birlikte şuan tek başına yapabileceği bişey değil zaten ama birlikte güzel vakit geçirilebilir gibi. baktım algılamıo henüz kaldırırım bende . ama önce denmek lazım tabi.

bencede denemek lazım cnm ama görünüşe göre nebileyim gerçi şimdikiler çok fenalar yapabilirlerde yani he heheÇ:
bizim bimdede pek birşey bulunmuyor nilin cici annesi almış bizede . unutmuşum şekerimmm::).)
beniiii nasıl oldun cnm ses ver arada.
ve yine wavstan, songülden, fatmadan, nuraydan ses yok

bana da yapabilirler gibi gelio cnm. ama bakalım ne olcak bilmem

günaydın kızlar bu ne yaaaaa: ama ama kimsecikler yazmamış. olmazki böyle. ee nasılsınız bakalım hadi madem hafta sonu gelmediniz bugün gelinnnn:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…