- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.021
Günaydın canımgünaydın kızlar bu ne yaaaaa: ama ama kimsecikler yazmamış. olmazki böyle. ee nasılsınız bakalım hadi madem hafta sonu gelmediniz bugün gelinnnn:
Günaydın canım. Güle güle sağlıcakla giysin paşa . sen de çok kilo almamissinherkese günaydınn. hayırlı haftalar olsun inş.hsonu kimsecikler uğramamış bol muhabbetli bi gün olsun telafi edelim inş.
güldenim nasılsın cnm nasıl geçti haftasonu. ben haftasonu ömer paşanın hastane çıkışını aldım azizbebeden 20 li set. ama çok uyguna geldi 10 lusu 120 ydı 20 lisini 130a aldık. indirim vardı normal fiyatı 190 yazıo. çok kaliteli ve parçaları çok kullanışşlı çok içime sindi. rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. 30 haftalık olduk teyzoşlar ve ben bu sabah itibariyle 6 kg almışım. bir aydır sabitim sanırım 62 de:) artık sıra benim pijama takımı almama geldi
ygübnaydın yaseminim ohhh güle güle giydirmeyi nasip etsin allahım bencede uyguna almışsın aziz bebe ve idil bebe benim tercihlerimdi nilde hep kumaşları yumuşacık..herkese günaydınn. hayırlı haftalar olsun inş.hsonu kimsecikler uğramamış bol muhabbetli bi gün olsun telafi edelim inş.
güldenim nasılsın cnm nasıl geçti haftasonu. ben haftasonu ömer paşanın hastane çıkışını aldım azizbebeden 20 li set. ama çok uyguna geldi 10 lusu 120 ydı 20 lisini 130a aldık. indirim vardı normal fiyatı 190 yazıo. çok kaliteli ve parçaları çok kullanışşlı çok içime sindi. rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. 30 haftalık olduk teyzoşlar ve ben bu sabah itibariyle 6 kg almışım. bir aydır sabitim sanırım 62 de:) artık sıra benim pijama takımı almama geldi
evet çok kg almadım şimdiilik fundacım. sadece göbeğim var zaten. zeynepte de işte 37 haftada 10 kg almıştım. bakalım bunda nasıl olcak. ctesi kontrolümüz var meraktayım:) senin nasıl geçti haftasonu cnm defnecik napıo nasıl
günaydın cnmgünaydın fundam. nasılsın ne yaptın eşinle arayı cnm..
ohhh gözün aydın yaseminim.
ben 34. haftaya kadar 4,5 kg aldım.sonra hareket yasaklanınca 6 kg aldımoyy kötü olmuş fundacım çabucak barışın inş.
40 haftayı görsem daha çok alırdım ben sanırım sen benden de az almışsın
ama ben hamile kalacağım ay 11 kg aldımay harbi çok az almışsın cnm. bi de bana almıo kg diolar he he:)
ay kızlar abimler bugün tedaviye başlıolar tüp bebek için dua edin nolur. rabbim nasip etsin inş.
aaaaaaaaaaaaaaaminnnn cnm inş... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inş.
ay inşallah güzel haberler alırız canım yaaaamin güldenim inş. rabbim kimseye evlat eksikliği yaşatmasın acısını göstermesin.ay hayır haber alalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?