2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydınn. hayırlı haftalar olsun inş.hsonu kimsecikler uğramamış bol muhabbetli bi gün olsun telafi edelim inş.
güldenim nasılsın cnm nasıl geçti haftasonu. ben haftasonu ömer paşanın hastane çıkışını aldım azizbebeden 20 li set. ama çok uyguna geldi 10 lusu 120 ydı 20 lisini 130a aldık. indirim vardı normal fiyatı 190 yazıo. çok kaliteli ve parçaları çok kullanışşlı çok içime sindi. rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. 30 haftalık olduk teyzoşlar ve ben bu sabah itibariyle 6 kg almışım. bir aydır sabitim sanırım 62 de:) artık sıra benim pijama takımı almama geldi

günaydın kızlar bu ne yaaaaa: ama ama kimsecikler yazmamış. olmazki böyle. ee nasılsınız bakalım hadi madem hafta sonu gelmediniz bugün gelinnnn:
Günaydın canım

Günaydın canım. Güle güle sağlıcakla giysin paşa . sen de çok kilo almamissin

Günaydın kızlar nasılsınız . Nasıl geçti haftasonu

ygübnaydın yaseminim ohhh güle güle giydirmeyi nasip etsin allahım bencede uyguna almışsın aziz bebe ve idil bebe benim tercihlerimdi nilde hep kumaşları yumuşacık..
bizde cumartesi dua vardı cnm çok yoğunduk dünde nili dışarı çıkardık.biraz hem alışveriş yaptık hemde niloş gezidi önce bir arkadaşa gittik kızının doğumgünüydü. hediyesini götürdük ama kuzum çok eylendi..

sağolun teyzoşlar rabbim giydirmeyi nasip etsin benim de içime çok sindi. ama çok güzel şeyler var yaaa ama hepsi de bir anda alınmıo yani. artık bir iki parça da zamanla alırım bakalım. oh güldenim ne güzel dolu dolu geçmiş haftasonu. bizde kv yi yolcu ettik dün sonrada akşam annemleri karşıladık. mayısa kadar annemler bende. zeynep hanım ın keyfine diyecek yok.

evet çok kg almadım şimdiilik fundacım. sadece göbeğim var zaten. zeynepte de işte 37 haftada 10 kg almıştım. bakalım bunda nasıl olcak. ctesi kontrolümüz var meraktayım:) senin nasıl geçti haftasonu cnm defnecik napıo nasıl

bende defne de 40 haftada 10,5 kg almıştım
paşanın güzel haberlerini bekliyoruz canım
ne kadar heyecalı oluyor insan
valla benim haftasonu klasikti.evdeydim.bu hafta temizlik yapamadım.temizlik işini ppazar gününe bırakmıştım pazar günü de başım ağrıdı.2 tane ilaç aldım ama geçmedi bi türlü
akşam üzeri 4 te ancak kendime gelebildim
defne iyi teyzesi

günaydın fundam. nasılsın ne yaptın eşinle arayı cnm..
ohhh gözün aydın yaseminim.
günaydın cnm
hala konuşmuyoruz
pişirdiğimi yiyor, ütülediğimi giyiyor,benim arabaya biniyor
ama beyefendi kendi ayakkabılarını boyuyor benimkini bırakıyor
paşa gönlü bilir
mecbur kalmadıkça konuşmuyorum
dün akşam annemle telefonda konuşuyor aklınca bana laf çarpıyor
zaten yarın kısmetse yola çıkıyorum.cuma akşama kadar yokum
bu sabah da kahvaltı hazırlamadım
defneyle onu kv ye bıraktım.annesinde yapacak kahvaltıyı
haftasonu gördükçe sinirlerim tepeme çıktı

oyy kötü olmuş fundacım çabucak barışın inş.
40 haftayı görsem daha çok alırdım ben sanırım sen benden de az almışsın

oyy kötü olmuş fundacım çabucak barışın inş.
40 haftayı görsem daha çok alırdım ben sanırım sen benden de az almışsın
ben 34. haftaya kadar 4,5 kg aldım.sonra hareket yasaklanınca 6 kg aldım
evet canım kötü bir durum ama kendi bilir
daha fazla kendimi yıpratmayacağım

ay harbi çok az almışsın cnm. bi de bana almıo kg diolar he he:)
ay kızlar abimler bugün tedaviye başlıolar tüp bebek için dua edin nolur. rabbim nasip etsin inş.

ay harbi çok az almışsın cnm. bi de bana almıo kg diolar he he:)
ay kızlar abimler bugün tedaviye başlıolar tüp bebek için dua edin nolur. rabbim nasip etsin inş.
ama ben hamile kalacağım ay 11 kg aldım
ilaç kullanıyordum onu bırakınca

ayy gerçekten mi? çok sevindim cnm
inşallah rabbim hayırlısıyla onların da kucaklarını doldurur
onların da yuvası çocuk sesleriyle dolar inşallah

ayyy yaseminim hadi hayırlısı inşşş inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte allahım isteyen herkese versin..

aaaaaaaaaaaaaaaminnnn cnm inş... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inş.

aaamin güldenim inş. rabbim kimseye evlat eksikliği yaşatmasın acısını göstermesin.ay hayır haber alalım inş.

aaaaaaaaaaaaaaaminnnn cnm inş... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inş.

aaamin güldenim inş. rabbim kimseye evlat eksikliği yaşatmasın acısını göstermesin.ay hayır haber alalım inş.
ay inşallah güzel haberler alırız canım ya
gelininiz bebişi çoktan haketti
rabbim sabrının mükafatını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…