2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyı haftalar kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Bız yenı yenı kendımıze gelıyoruz cok sukur, ıcımız dısımız ılac oldu:)
Nıda ve ben antıbıyotık kullanıyoruz dıger ılaclarda cabası kulak enfeksıyonu olmusuz...

oyyyyyy kıyamam benimya çok geçmiş olsun tekrar cnm eşin başladımı işe inş toparlarssınız biran önce
Sagol cnm
Esımın bugun son yarın baslıyo kacgun gectı gıttı:) beyza kuzenlerını sayıkladı durdu gıdemedık havada kotuydu artık haftaya ıns..
Hıc evden cıkasım olmasada cıkıcaz az sonra
kp hastanede yatıyo esım annesıne ugrayalım dıyo cocuklarda dolasır bıraz dıyo bakalım..

çok geçmiş olsun benicim yaa valla çoluk çocuk hastalık zor olmuştur. bende bugün hapşırıp duruyorum hasta olmam inş. kp nin neyi var cnm geçmiş olsun allah şifa versin
sağol cnm buarada bizim geline 10 tane iğne vermiş dr yumurtalar içinmiş sanırım. bi de folik asit başlamışlar bakalım hayırlısı inş.

geçmiş olsun cnm

aaa geçmiş olsun cnm kötü bişey yoktur inşallah

kızlar öğle arasında eşim aradı
ne yapıyorsun diye
ben de şubedeyim dedim
hangi şube diye soruyor
bugün yola çıktım zannetmiş,merak etmiş
sabah bişey demedin diyor

sevindim fundacım aramış sormuş merak etmiş en azından.
evet cnm merak etmiş

geçmiş olsun benicim ee kpye ne olduki neden hastanede?
eşin arayı düzeltmeye çalışıyor herhalde fundacım
herhalde cnm ama beceremiyor
dün ben defneyi banyo yaptırdım üzerini giydirirken bana dışarıda ambulans ve polis arabası olduğunu anlatıyor :))

ay bugün resmen kendimiz çalıp kendimiz oynadık kızlar, nerde bu hatunlar. yarın sabah güzel bi geçmiş bulurum inş. hadi ben kaçtım öpüldünüz

Canlar slmlar yazamadm ben cok heyecanli ve mutlyyum.persembe gun annemler geliyo annem babam ablm enistem yegenm:))iki uc günlüğüne ama olsun cok ozledim agustostan beri gormuyordum.))

Canlar slmlar yazamadm ben cok heyecanli ve mutlyyum.persembe gun annemler geliyo annem babam ablm enistem yegenm:))iki uc günlüğüne ama olsun cok ozledim agustostan beri gormuyordum.))
çok sevindim cnm
allah kavuştursun

Günaydın kızlar. Ama hiç geçmiş yokkkkk
ben yoldayım. Sabah kuzumu uyurken bırakıp çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…