2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın fundacım.
ayyyy inanmıyorum yaseminim geçmiş istemişsin ama malesef yok.
artık bizden başka kimsecik girmez oldu sende izne ayrılınca artık hiç kimse kalmaz ee funda bizde cepten yazışırız artık madem kimse yazmıyo ıh
sibel gözün aydın cnm hayırlısıyla gelsinler inşşş:
ben çok uykusuzum nil sabah 4 buçuk:
bugün nasıl akşam olacak bilmiorum. neyse herkese günaydın...ta uyandı ve geri 66da uyudu ee ozamanda anne kalktı tabi ama bu haksızlıkkkk: puffff

herkese günaydınnnn ... ama gerçekten başbaşa kalmışız kimsecikler uğramamışşşş... sibelll gözün aydın cnm çok sevindim inan. sana da moral olur. hiç bişeyi takma kafana keyfini çıkar ailenle olmanın. fnda ii yolculuklar cnm beni allah yolunu açık etsin. güldenim ne oldu ki kuzuma uyandı öyle, bişeyi yok di mi. akşam zor olcak bugün sana. bizde de tam tersi bir durum vardı hiç uyanmadı sıpam maşallah şaşırttı beni.
buarda çiş işiniz ne oldu cnm nasıl gidio

cnm neden uyandı bilmiyorum bir sorunda yok ama nil bunu yapıyo zaman zaman bende bunnu araştırıcam bakalım nedir sebebi.
çiş eğetimi ben varken daha iyi cnm annem sorunca yok yok diyomuş sonra altına yapıyomuş ama ben sorunca önce gitmiyecem diyo sonra tamam ozaman ben tuvalete gidiyorum. gülenyüzüben yapıştıracam deyince benden önce gidip yapıyo sıpa aa anne benimde çişmvar diyo. ama dün kakamızıda oturağa yapmışız hemde 15 dakika falan oturmuş yapmakiçininş böyle böyle alışacak kuzum..

aaa bu güzel haber cnm kakasını yaptıysa ilerleme var çünkü en zor onu yapıolar. alışcak nilim inş. gündüz bezlemiosunuz o zaman artık di mi. zeynepte bazen gece kalkıp oturuo cnm yarı uyanık vaziyette uyumıycam uykum kaçtı dio. yapıolar böyle zaman zaman...

evet nilde oturuyo uykum yok. diyo sıpa ama yat dedim neyseki yatıyo gerçi 1 kere televizyon istedi açmadık ağlattıkya sanıyorum oyüzden artık istemiyo ozaman sırf ağlamasın diye açsaydık alışacaktı. çünkü ablamın kızı gece kalkıp tv izliyor.
inş alışr yaseminim ben eve gidince hiç bez kullanmıyorum annaneside kilotlarımız bitene kadar kullanmıyomuş bakalım dün kaka yapnca annane çok sevinmiş alkışlamış falan çok hoşuna gitmiş.

Günaydın kizlar
canlar haklısınız sitem etmekte ama inan vakit olmuyir bazen bi bakıyorum akşam olmuş elifle oyna ev işi yemek derken
biz haftaya istanbula gidiyoruz ins bi 15 gün kalacagiz dönerken de kv ile donecegiz ins çok heyecanlıyım
sibelcim seninde gözün aydin
Funda sen Naptin baristin mi esinle
guldencim İnş öyle öyle alisacak şimdi bile ben bazen zor götürüyorum wc ye elifi bazen cisim yok diye tutturuyor ama kandırıp goturucez yapıyor hele geceleri çok sıkıntı oluyor kalkıp gitmek istemiyor Allah yardımcımız olsun

ay bıraksam benim ki de kalkacak cnm allahtan yat annecim bak herkes uyuyo daha diorum da uyuyo tekrar. tabi benim uyku pert oluo o uyuyana kadar çünkü eli kulağımda yüzümde gezio uyumak imkansız yani.ananesi nasıl külotlar bitene kadar kullanmıomuş cnm anlamadım

nurayım ohhh negüzel istanbula geliyorsunuz demek süpermiş şekerimmm:
ohh kv kalıcakmı sizde elifede deyişiklik olur.
yaseminim biz şu kalın kilotlar varya bazıları muşamba var üzerinde bazısı normal kalı eşim onlardan aldı nile onu giyiyince yapsada sadece kıyafetleri ıslanıyo yani yerlere geçmiyo oyüzden rahatlık kilotlar bitene kadar giydiriyomuş annem şimdi eşim daha fazla aldı 6 7 tane falan oldular bakalım..

yasemincim kuzular nasıl masallah sabaha kadar uyumuş zeynep
evet cnm nerden şaşırdıysa uyudu:) bende deliksiz uyumasam da yat kalk yapmadım en azından wc hariç:) çok şükür. oh gez bakalım cnm özlemişsindir. bende ağustosu iple çekiorum ablam gelcek inş. çok var daha ama çok özledim yaaa

hmmm alıştırma külodu değil yani di mi. ay benim sıpa alıştırma külodu giymio yaa sevmedi . dün diyorum kızım alışta halıları yıkamaya göndercem. tamam dikkat ediyoruz siliyoruz ama olmuo ki insanın içine sinmio yinede.

aslında onlarda alıştırma kilodu cnm doğru diyorsun giyiyo niloş şşimdilik çözsek gerekten iyi olacak tuvalet işinide bakalım..

aslında onlarda alıştırma kilodu cnm doğru diyorsun giyiyo niloş şşimdilik çözsek gerekten iyi olacak tuvalet işinide bakalım..
Hadi bi halladin bakalım cnm darısı bize inş.
songül nerelerde sesi çıkmıo hiç. beni katre dilek wavs fatma ayşegül betül kızlarrr nerelerdesiniz

Son düzenleme:
songül nerelerde sesi çıkmıo hiç. beni katre dilek fatma ayşegül betül kızlarrr nerelerdesiniz
inş alışırız cnm bilmiorum bakalım..
songül iyi aslında ama yoğunlukta giremiyor sanıyorum.
wavsta yok fatma yok beni yine arada uruyor katrede uruyordu oda uramaz oldu.
dilek zaten aradabir uğruyordu ama aaaa kızlarya.

Gunaydın kızlar
Sagolun gecmıs olsun dıleklerınız ıcın kp de kalpte rıtım bozuklugu oldugu soylendı dun ıyıydı bugun yarın cıkar ıns..
Bız eltımdeyız araba surmeye gıttıde:)
Kızlar siz haklısınız artık kımse ugramıyor ama evdekılerde haklı bazen hıc vakıt olmuyor..evde olup encok gırmeye calısan benımdır herhal:))

Bende yazdım sımdı:) nasılsın canım?
Ne oldu songule gıtme ısı anlastınız mı?

evet nadir uğrar oldular yaz gelmeden böyleyse yazın kiimsecikler olmaz burda bende iki çocuğa alışmaya çalışacağım için zor girerim gibi

songül nerelerde sesi çıkmıo hiç. beni katre dilek wavs fatma ayşegül betül kızlarrr nerelerdesiniz
Ben burdayım:) nasılsın bakam? Agustos cabuk gelmesın ıple cekme once yazı yasıyalım dımı ama:))
Gercı bende temmuz gelsın dıye bakıyom tr ye gıtcez dıye:)

herkes haklı yani. evde zor zaten cnm iş güç çocuklar fırsat vermio telle uğraşmaya pc zaten nerdeyse imkansız. ben napcam bakim iki çocukla. zeynep dün dio ki kardeşim gelcek ben onu gıdıklıycam:) yandık çekeceği var el kadar bebenin he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…