2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben burdayım:) nasılsın bakam? Agustos cabuk gelmesın ıple cekme once yazı yasıyalım dımı ama:))
Gercı bende temmuz gelsın dıye bakıyom tr ye gıtcez dıye:)
iyiyim cnm bence gelsin hem paşam büyümüş olr hem ablam gelmiş olur ohhhhhhhh:) sağlıkla inş.

Evet herkes haklı:) oo sımdıden planlar yapılıyo demek:) ama buda guzel kardes fıkrı yerlesmıs zeynepcıkte:) nıda yenı dogdugundakı gunlerım geldı aklıma beyzanın kucagına almak ıstemeler ustune yatmalar falan:)

günaydın benicim ohh geçmiş olsun evet cnm sen geliyosun sağol.
songüle gidemiyecez sanıyorum burdan direk araba 1 tane varmış onunda nezaman gideceği son 1 gün varken belli oluyormuş iste gidip öyle gidile bilir ama oda nille zor direkte bile eşim gebzeye 5 saate gitti geçen gözü korkmuş iyice sanıyorum songüller elecek bizde seneye gidicez cnm..

iyiyim cnm bence gelsin hem paşam büyümüş olr hem ablam gelmiş olur ohhhhhhhh:) sağlıkla inş.
Sen hele bı dogur agustos nası gelmıs anlamıycan bıle:)
Soguk bıktırdı artık bıran once ısınsa su havalar gunler sonra bugun biraz gosterdı gunes yuzunu bu hafta baya sıcak olcakmıs ıns...

Hayırlısı olsun cnm sıkıntı olcaksa baska plan yapılır sonucta bulusulur yıne dımı ama:)

ayy deme öyle yaa zeynep te kesin sürekli kucağıa almak istiycek gerisi ne olur bilemiyorum. şimdi bile gelio göbüşüme dokunuo hadi anne uyandıralım dio:)

ohhhhh zeynebimede baksen demek gıdıklayacak bebişi he hehe: kuzum benim..yaseminim bebek işini hallede bildnmi cnm
yok cnm şöyle bi indirime denk gelmeyi düşünüyorum 3 nisanı bekliyorum he he:) 23 nisanda migrosta yüzde elli indirim oluo oyuncaklarda. benim istediğim bebek çok pahalı yaaa 135 tl dedi alamam o kadar. bakcaz atık indirim filan

Sen hele bı dogur agustos nası gelmıs anlamıycan bıle:)
Soguk bıktırdı artık bıran once ısınsa su havalar gunler sonra bugun biraz gosterdı gunes yuzunu bu hafta baya sıcak olcakmıs ıns...
sende haklısın cnm dün burası da günlük güneşlikti sabahta iyidi şimdi yağmur var. insan güneşi özlüo rabbim iyisini bilir tabi

ayy deme öyle yaa zeynep te kesin sürekli kucağıa almak istiycek gerisi ne olur bilemiyorum. şimdi bile gelio göbüşüme dokunuo hadi anne uyandıralım dio:)
Kacıs yok alısana kadar her anne gecıyo bu yollardan:)) ama sen bıde kucuk pasa ablasını farkettıgı zaman gor onların aralarındakı sevgıyı herseye bedel

Canlar gunaydin o kadar cok uykum var ki oturdgum yerden kalkasim gelmiyor. .

Annmler gelick hazrlik yapmaya baslmm lazm.heyecanliyum cunku babamn ikinci geligelisu.annminde üçüncü ve birisi dogumdaydi zaten...oo yuzden heyecanluyum persembe oglen gelickler isten izin alamadm denetlememiz var bklim akşam olmaz artk bana...ogleye onlar icin yemk hazrlayip birakmam lazm...nne yapsam bilmiyorum:)

Kacıs yok alısana kadar her anne gecıyo bu yollardan:)) ama sen bıde kucuk pasa ablasını farkettıgı zaman gor onların aralarındakı sevgıyı herseye bedel
heyecanla bekliyorum o günleri inş. benim kızım çok sevgi dolu narin kardeşi onu üzmez inş.

Ay ne guzel cnm Allah kavustursun bıran once:)
Bol bol vakıt gecırırsınız ınsallah

oyyy o uyku hali dün vardı bende cnm bugün yok çok şükür.şaka gibi 8 . ayıma girdim:)
cnm kv sende di mi hala. evin müsait mi bari ablanlar filanda olakmış ya. ay çok heyecanlı oluo bekleyiş

evet canım iple çekiyoruz valla kv bizde kalacak canim birazda onu almaya gidiyoruz zaten uzun otobüs yolculuklarima dayanamıyor ordan aksaray yapıp iki üç gün kalıp öyle gelecegiz sivasa seçime kadar kalacak kv
ben internette alistirma kilolarını n Cisi emdiği için alistirmakta zorluk olacağını okumuştum çocuk bez zannedip yapıyormuş yaptiginda islakligi hissetmesi lazımmış ki rahatsız olsun yapmasın sen gozlemle canim bakalım rahatsız oluyormu altına yapinca

heyecanla bekliyorum o günleri inş. benim kızım çok sevgi dolu narin kardeşi onu üzmez inş.
Uzmez cnm ıns hernekadar kucuklerın cadılıgı tutsada arada:)
Beyza cogu seyı sırf nıdanın cadılıgından bırakır mesela yanıma yatıcaklar koltukta beyza yatmıssa aglayarak onu kaldırır ben yatıcam dıye cogu zaman ben aglatsamda o kıyamıyo kardesıne:)

ha ha pijaması ıslanınca zeynebin bir bağıması var ki sorma. ondan bile korkuo sanki sıpa. zaten su damlamasından bile huylu,mutlaka değişecek o pijama mümkün değil öyle dursun suya bile tahammülü yok

ama bu sefer de ona kıyamaz insan. içim çok acıo bazen zaten. hamilelik psikolojisi sanırım

benicim geçmiş olsun canım ay inan soğuktan biz de bıktık burda geçen gün kar yağdı daha sıkıldım kar gormekten
Sagol nuraycım
Sızınde heyecanlı bekleyıs basladı desene:)
Yaz gelsın artık orasıda cok soguktur gercekten..
Gecen hafta burdada ne aradan vardı kıs gerı gelmıstı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…