2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iste onu dengede tutmak anneye dusuyo:) sende alısırsın zamanla..
Bız ona cozum bulduk bırı yanıma dıgerı ustume sırt kısmına yatmak cok hoslarına gıdıyo:)
bulcaz i yolunu artık. geçen eşim dio zeynep küçükken o uyuyunca ses çıkmasın diye çoğu zaman bizde yatıp uyurduk bunda nasıl olcak dio. hayal oldu onlar dedim:)

nurayım söylediğin mantıklı ama bizimkide zeynep gibi üzerine su damlayınca çıkar diy hemen. evet ıslaklık pek belli olmuyo ama yinede ıslak rahatsız ediyo yani dur baKALIM BİRAZ DENİYELİM OLMAZSA BİRDE NORMAL KİLOT DENERİM BAKALIM ZATEN BİZİM HALILARDA HAZİRANDA YIKANMAYA GİDECEK..

günaydın cnm
evet artık biz cepten görüşürüz
demirbaş olduk zaten

sağol cnm

aferin akıllı kuzuma
kakasını yapmış bak maşallah
günaydın cnm
çok sevindim aileni göreceksin ne güzel
yok canım barışmadım
daha doğrusu o benimle konuşuyor,ben de onunla asgari seviyede konuşuyorum ama henüz benden özür dilemedi
doğal olarak da ben henüz barışmadım

günaydın cnm

oy kuzum benim ama bak annesi seviyor sonuçta

allah kavuştursun cnm

kızlar sabah kuzumu bırakıp gitmek çok zor geldi
bütün gece kuzumu yanımda yatırdım
kokusunu içime çekerek yattım
sabah o uyurken çıktım yola
şimdiden burnumda tütüor kuzum
4 gün nasıl dayanacağım?

kızlar bu arada günün dedikodusunu veriyim
dün akşam kv bu haftasonu midilli adasına gezmeye gideceğini söyledi
fiyatı 100 euro
mutfakta bana kendisinin parası olmadığı için ablasının verdiğini söyledi
neyse yarım saat sonra oturma odasında eşime midilliye gideceğini anlatırken de kaynıma geziyi söyleyince kaynımın anacığım benim paramdan çek git dediğini, o yüzden kaynımın bankadaki parasından çekip gezi parasını ödediğini söyledi
eşim de sen onun parasını çekemezsin deyince parayı kendi üzerine yatırttığını söyledi

yani anlayacağınız kv yalan söyledi
geçen hafta günü vardı gün parasından almıştır ama niye yalan söylüyor,koskoca hacı insansın
tabi bir de bu arada bize laf sokuyor siz ödemediniz diye
sanki ben onun gezi parasını ödemek zorundayım
daha geçen çarşamba harçlık verdim 100 tl
nasıl olsa funda her hafta veriyor , e kiranın üstünü de alıyor,gezi parasını da vermek zorunda
çünkü funda trilyonlar kazanıyor ya

güldencim annemde ıslaklıktan huylandığı için daha çabuk öğreneceğini söylüo ama bakalım.bizimki daha lazımlığa çişini bile yapmıo he he:)

FUNDACIM KV NEDEN YALAN SÖYLEDİĞİ BELLİ AMAN ANNE SEN ORDAN ÇEKMEDE BEN VEREYİM DİYEDİR KESİNLİKLE. HE HE:
AY BİLMİORUMKİ YASEMİNİMYA DUR BAKALIM BUGÜNLÜK YAPIYORMUŞSORUNSUZ. NELER OLACAK... OLMZSA KİLODU NORMAL GİYDİRİRZ BAKALIM..

BU ARADA AKŞAM KENDİ KİLODUNU FALAN KENDİ ÇIKARDI BAK OTURAĞA BEN OTURA BİLİYORUM DEDİ KENDİ OTURDU ÇİŞ YAPTIYA SONRADA ALDI OTURAĞI BEN DÖKÜCEM DEDİDÖKTÜ ŞİMDİ ÇEŞMEYİ AÇ YIKIYALIM DEDİ SIPA::).)

Huhu merhaba canlarre
Benicim gecmis olsun canim benimmm
Guldencim tivalet egitimi baslamis hadi hayirli olsun
Findam Allah kavustirsun canim ay nasik kadin bu yaju yalan soylryip duruyor ne ayip
Yasemin abunler tedaviye baslamis hadi hayirlisu ile olur insalla

maşallah o sıpaya

senin kinde işlem tamam cnm darısı bize he he:)
fundacım senin kv yine kendini rezil etmeye devam edio

hoşgeldin cnm evet başaldılar çok şükür. sende dua et cnm da herşey yolunda gitsin. bi iğne 300 tl ymiş yahu yuh dedim.

hoş geldin cnm benim
özlettin kendini
ehliyeti aldın artık hiç buralara uğramaz oldun :)
amin cnm cuma akşamını iple çekiyorum
valla canım anlamadım nasıl kadın
tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor
ayrıca oğlunun bu ay sıkışık olduğunu da biliyor ama yine de yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…