2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hahaha titmayin beni artik
Ah canim benim insan boyle sahit olunca hic birseyine guvenmez sana bir sey dedigib de hep digrumu yalan mi diye dusunursun zor kadin ne kuzum

senin kinde işlem tamam cnm darısı bize he he:)
fundacım senin kv yine kendini rezil etmeye devam edio
evet canım
aslında gıcıklık yapıp anne mutfakta teyzemin verdiğini söylemiştin diyecektim
sonra aman bana ne dedim

Hadi bakalim darisi basimiza insalla
Aras 10 gundur gece cisinr alisti haha yapmiyor altina
Bizde ayni canim beni. Gunler yigun gecuyor
ay maşallah paşama
ee sen çişişini halletmişsin cnm
önce gece mi bıraktırdın bezi ben anlamadım

Haha yok yok bende anlamadim aras kendinden on gunden beri gece hic cis yapmiyor yoksa benum henuz bir girisimim yok bakti anasi tembel haja

Hahaha titmayin beni artik
Ah canim benim insan boyle sahit olunca hic birseyine guvenmez sana bir sey dedigib de hep digrumu yalan mi diye dusunursun zor kadin ne kuzum
canım zaten bu onun ilk vakası değil
kaç kere yalanını yakaladım
ama günahı boynuna
hiçbir sözüne inanmasam da ben kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum
herşeyi kendi işine geldiği gibi söylüyor

Haha yok yok bende anlamadim aras kendinden on gunden beri gece hic cis yapmiyor yoksa benum henuz bir girisimim yok bakti anasi tembel haja
ay maşallah paşama ne güzel ya
akıllı kuzum benim ya
ayrıca biz o anasını da biliriz ne marifetlidir

YASEMİNİM ONLARI YAPIYO AMA HER İSTEDİĞİMDE OTURAĞA OTURMUYO CNM BAZEN İNATLAŞA BİLİYOR.
SONGÜL SÜPERMİŞBU BEN KORKUYORUM NİL GECE ÇOK ÇİŞ YAPIYO NE OLACAK HALİMİZ HİÇ BİLEMİORUM

FUNDA TAM ZAMANIYMIŞ ASLINDA YA AAAA ANNE TEYZEM VERMEMİŞMİYDİ ÖYLE DEMİŞTİN DESEYDİNYA HEP OMU SENİ BOZACAK HA HA HA:

Canim aras normaldede cok sıkidir cis konidunda bu on gunun oncesindede cis yapmasin diye ugrasiyirdu cisi gelince kipir kipir kendini alistirdi haha
Birde yatmadan 250 lik sut iciyor

Yaa benm de baslamam lzm cise artik ama kv de tik yok.eyok.e ben calisyorum nasil olcak bu is biomiyorum

ay benim paşa da aras aisinbenzese. meme bırakırkende kendi kendine bıraktı kuzum bak şimdi de bezi bırakıo ha ha maşallah valla

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz bakalim giremedim bi suredir benim gidicem kurs bekledigim yerde degilde halk egitimin kendi binasinda olucak diye haber verdiler biraz ters oldu bana oralari hic bilmiyorum otobusleri bilmiyorum zaten evlenince geldim bursaya nasil olcak diyodum esim artik belediyelere bakti bitane buldu hafta sonu ben kendim binip gittim deneme amacli ama inicem durak biraz yurumeliydi halk egitime hergun erenle nasil giderim diyodum dun kursun ilk gunuydu erenle duraga gidip otobus bekledik baska otobus geldi ondada ihsaniye yaziyodu benim gidicem mevkii sordum oralardan geciyomus erenle gittik tamda halk egitimin yanindaki durakta durdu cok sansliydik artik gitmesi sorun olmiycak.ama kurs cok kalabalikti pek cocuklu yoktu erende eh iste yanimda durdu yine arada dolasti falan idare ettik bide ilk gun olunca ders 1saat surdu bugun yine gidicez ama ins.eren sorun cikarmaz ders daha uzun surucek esimde isten eve gelince arabayla gelip ereni alicak artik bi sekil idare edicez hergun hadi hayirlisi basladik bakalim.

Bide okulda son donemim ezberlerim falan var mezun olmam lazim son zamanlarda kursu okulu dusunurken biraz stresli gecti ama ins.hepsini halledicem Allahin izniyle ve dualarinizla benim icinde dua edin kizlar.

Aysegul canim ben senin yarismaya katilicaktim ama faceyi yanlislikla sildim cokda moralim bozuldu yaa alistigim telefonun facesiydi tekrar geogleplayden yukledim ama cok yabamci geldi oda dondu biseyler oldu kullanamadim en son onuda sildim tekrar yukledim simdi iyi gibi bakalim ins bidahaki sefere katilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…