- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.121
malesef cnm bu konudaki tedavi biraz pahalıhoşgeldin cnm evet başaldılar çok şükür. sende dua et cnm da herşey yolunda gitsin. bi iğne 300 tl ymiş yahu yuh dedim.
Evet evet canim ole rabbim yardimcilari olsun hem maddi hem manevi zorhoşgeldin cnm evet başaldılar çok şükür. sende dua et cnm da herşey yolunda gitsin. bi iğne 300 tl ymiş yahu yuh dedim.
Hahaha titmayin beni artikhoş geldin cnm benim
özlettin kendini
ehliyeti aldın artık hiç buralara uğramaz oldun :)
amin cnm cuma akşamını iple çekiyorum
valla canım anlamadım nasıl kadın
tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor
ayrıca oğlunun bu ay sıkışık olduğunu da biliyor ama yine de yapıyor
evet canımsenin kinde işlem tamam cnm darısı bize he he:)
fundacım senin kv yine kendini rezil etmeye devam edio
ay maşallah paşamaHadi bakalim darisi basimiza insalla
Aras 10 gundur gece cisinr alisti haha yapmiyor altina
Bizde ayni canim beni. Gunler yigun gecuyor
Haha yok yok bende anlamadim aras kendinden on gunden beri gece hic cis yapmiyor yoksa benum henuz bir girisimim yok bakti anasi tembel hajaevet canım
aslında gıcıklık yapıp anne mutfakta teyzemin verdiğini söylemiştin diyecektim
sonra aman bana ne dedim
ay maşallah paşama
ee sen çişişini halletmişsin cnm
önce gece mi bıraktırdın bezi ben anlamadım
canım zaten bu onun ilk vakası değilHahaha titmayin beni artik
Ah canim benim insan boyle sahit olunca hic birseyine guvenmez sana bir sey dedigib de hep digrumu yalan mi diye dusunursun zor kadin ne kuzum
ay maşallah paşama ne güzel yaHaha yok yok bende anlamadim aras kendinden on gunden beri gece hic cis yapmiyor yoksa benum henuz bir girisimim yok bakti anasi tembel haja
Canim aras normaldede cok sıkidir cis konidunda bu on gunun oncesindede cis yapmasin diye ugrasiyirdu cisi gelince kipir kipir kendini alistirdi hahaYASEMİNİM ONLARI YAPIYO AMA HER İSTEDİĞİMDE OTURAĞA OTURMUYO CNM BAZEN İNATLAŞA BİLİYOR.
SONGÜL SÜPERMİŞBU BEN KORKUYORUM NİL GECE ÇOK ÇİŞ YAPIYO NE OLACAK HALİMİZ HİÇ BİLEMİORUM
Valla ben olsam kesin demistim benmi yanlus anladim gibilerdenFUNDA TAM ZAMANIYMIŞ ASLINDA YA AAAA ANNE TEYZEM VERMEMİŞMİYDİ ÖYLE DEMİŞTİN DESEYDİNYA HEP OMU SENİ BOZACAK HA HA HA:
Ay cok koti bir huy bencecanım zaten bu onun ilk vakası değil
kaç kere yalanını yakaladım
ama günahı boynuna
hiçbir sözüne inanmasam da ben kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum
herşeyi kendi işine geldiği gibi söylüyor
FUNDA TAM ZAMANIYMIŞ ASLINDA YA AAAA ANNE TEYZEM VERMEMİŞMİYDİ ÖYLE DEMİŞTİN DESEYDİNYA HEP OMU SENİ BOZACAK HA HA HA:
valla içimden geçti yüzüne vurmak ama sonra boşverdimValla ben olsam kesin demistim benmi yanlus anladim gibilerden
bence de çok kötü bi huyAy cok koti bir huy bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?