2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay bu topik eski haline dönmesi için nelazım acep:) evdekiler kızmayın sizi de anlyoruz ama bizde sohbet istiyoruz:)

Merhablar kizlar

Daha fazla firca yemeden geleyim dedim
Netim yoktu giremdim gecen hafta
Biz iyiyiz alple geciyo gunler uyuyo simdi bende size bakayim dedim

Hadi hayirlisi olsun arkadasim

Yasmncm annenler gelms gozunaydn canm simdi daha rahat edersn
Allahim abinlerede bi bebis nasip eder insallah

Guldencm nil alsr insallah hemen tuvalete bende baslamayi dusunyorum sinyal yok henuz ama

Benicm cok gecms olsun canim hasta olmsnz aileck

Sibel annenlwr geliyoms hadi gozunaydn insallah guzel vakit gecirrsnz

Nurayim yolculk varms yine oh gezn bakalim elifimle

Funda kuzundn ayrilmssn yine senin su sabit isi enkisa zamnda olur insallah

fatma masallah sana erenle halledyosun okulu

Katre nerelerdesn betulde yok
Aysegulde siparsleryle ugrasyo sanrim
Kimseyi unutmadm heralde
Ay bide songul hanim vardi

Bende geldım:)
Songul msallah pasaya cısı de halletmıs:)
Wavs fatma gelın ıste boyle yoksa topık kapanacak:)
Sabah eltımde kahvaltı yaptık sonra beraber mutfak alısverısıne gıttık donuste kv deye ugradım onada aldım eksıklerı varmıs, bı kap yemek yapıverdım camasırlarını katladım sonra beyzayı almaya gıttım eve geldık kızlara hemen corba ve nıdaya yatak uyyo sımdı:) bende alısverıslerı yerlestırıcem sonra yemek yapılacak bı yandan camasır attım makınaya eve pek bakılmadı kac gundur:) boyle ıste yanı evdekılerın halı:)

Haha yok yok kuzum sadece gece isemiuor altina o kadarcik
Oy canim hastayken isler burikti degilmi

sağol cnm benim amin inş. izlere de ikinciyi nasip etsin rabbim inş.

Ay okurken ben yoruldm canim bu ne aktflk boyle
Hayrli gelin seni yardimda etmissin
Dunden yemegm var bugun rahatm
Kolay gelan canm sana

ooo bi sürü şey halletmişin maşalah. bende öğle arası çıkınca karacanın nevresimini aldım. sadece yorgan kısmı. outleti var buraya yakın. daha doğrusu outlet bölümü de var:) bi deneyeyyim bakalım iyiyse çok beğendiğim bi takım var on alcam doğuma:)

Yasemnim ya adamn biri geldi muayene perşembeye randevu verdm gıcık eetti.kac hasts aluyomusum da bilmem simdi niye almiyimusum.alla alla zaten randevularm var e hamileyum ce yorucu bir meslegim var hala eski kafali fosil albylik tasliyo bana..soylenerek gitti bashekmi aramis kizmis yukarılara cikarcm bu meseleyi demiş. Ona csnm sıkıldı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…