- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.141
HU HU HU BEN VARIMMMMMM:hu huuu kimse yok muuuuuuuuuuuuuu
Hadi hayirlisi olsun arkadasimHayirli gunler kizlar nasilsiniz bakalim giremedim bi suredir benim gidicem kurs bekledigim yerde degilde halk egitimin kendi binasinda olucak diye haber verdiler biraz ters oldu bana oralari hic bilmiyorum otobusleri bilmiyorum zaten evlenince geldim bursaya nasil olcak diyodum esim artik belediyelere bakti bitane buldu hafta sonu ben kendim binip gittim deneme amacli ama inicem durak biraz yurumeliydi halk egitime hergun erenle nasil giderim diyodum dun kursun ilk gunuydu erenle duraga gidip otobus bekledik baska otobus geldi ondada ihsaniye yaziyodu benim gidicem mevkii sordum oralardan geciyomus erenle gittik tamda halk egitimin yanindaki durakta durdu cok sansliydik artik gitmesi sorun olmiycak.ama kurs cok kalabalikti pek cocuklu yoktu erende eh iste yanimda durdu yine arada dolasti falan idare ettik bide ilk gun olunca ders 1saat surdu bugun yine gidicez ama ins.eren sorun cikarmaz ders daha uzun surucek esimde isten eve gelince arabayla gelip ereni alicak artik bi sekil idare edicez hergun hadi hayirlisi basladik bakalim.
Bende geldim gebe kadinhu huuu kimse yok muuuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin cnm koy baklım duruyosa teyzesi benim oğlanın hastane çıkışını sana zahmet:)Bende geldim gebe kadin
aaaa hoşgeldin cnm nasılsın alp nasıl neer yapıosnuz ana oğulMerhablar kizlar
Daha fazla firca yemeden geleyim dedim
Netim yoktu giremdim gecen hafta
Biz iyiyiz alple geciyo gunler uyuyo simdi bende size bakayim dedim
hayırdır cnmUfak bi gerginlik ve kriz yasadm is yerinde ama bende burdayimm
Haha yok yok kuzum sadece gece isemiuor altina o kadarcikBende geldım:)
Songul msallah pasaya cısı de halletmıs:)
Wavs fatma gelın ıste boyle yoksa topık kapanacak:)
Sabah eltımde kahvaltı yaptık sonra beraber mutfak alısverısıne gıttık donuste kv deye ugradım onada aldım eksıklerı varmıs, bı kap yemek yapıverdım camasırlarını katladım sonra beyzayı almaya gıttım eve geldık kızlara hemen corba ve nıdaya yatak uyyo sımdı:) bende alısverıslerı yerlestırıcem sonra yemek yapılacak bı yandan camasır attım makınaya eve pek bakılmadı kac gundur:) boyle ıste yanı evdekılerın halı:)
aaaa hoşgeldin cnm nasılsın alp nasıl neer yapıosnuz ana oğul
sağol cnm benim amin inş. izlere de ikinciyi nasip etsin rabbim inş.Yasmncm annenler gelms gozunaydn canm simdi daha rahat edersn
Allahim abinlerede bi bebis nasip eder insallah
Guldencm nil alsr insallah hemen tuvalete bende baslamayi dusunyorum sinyal yok henuz ama
Benicm cok gecms olsun canim hasta olmsnz aileck
Sibel annenlwr geliyoms hadi gozunaydn insallah guzel vakit gecirrsnz
Nurayim yolculk varms yine oh gezn bakalim elifimle
Funda kuzundn ayrilmssn yine senin su sabit isi enkisa zamnda olur insallah
fatma masallah sana erenle halledyosun okulu
Katre nerelerdesn betulde yok
Aysegulde siparsleryle ugrasyo sanrim
Kimseyi unutmadm heralde
Ay bide songul hanim vardi
Bende geldım:)
Sabah eltımde kahvaltı yaptık sonra beraber mutfak alısverısıne gıttık donuste kv deye ugradım onada aldım eksıklerı varmıs, bı kap yemek yapıverdım camasırlarını katladım sonra beyzayı almaya gıttım eve geldık kızlara hemen corba ve nıdaya yatak uyyo sımdı:) bende alısverıslerı yerlestırıcem sonra yemek yapılacak bı yandan camasır attım makınaya eve pek bakılmadı kac gundur:) boyle ıste yanı evdekılerın halı:)
Baslamıs ıste gerısı gelır artık:))Haha yok yok kuzum sadece gece isemiuor altina o kadarcik
Oy canim hastayken isler burikti degilmi
ooo bi sürü şey halletmişin maşalah. bende öğle arası çıkınca karacanın nevresimini aldım. sadece yorgan kısmı. outleti var buraya yakın. daha doğrusu outlet bölümü de var:) bi deneyeyyim bakalım iyiyse çok beğendiğim bi takım var on alcam doğuma:)Bende geldım:)
Bız ıkeadan almıstık 2,5 yıldır aktıf kullanılıyor saglammıs masallah:))Hosbuldm canim
Valla canim ayni seyler cocukla aksam oluyo hemen
Ben alpe masa sandalye alicam da alan varmydi pilsanin bi tane var onu begendm ama baska da olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?