- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.161
sağol cnm benim amin inş. izlere de ikinciyi nasip etsin rabbim inş.
ay bi tuhaf oldum rabbim giydrimeyi nasip etsin inş. sağlıkla.Eki Görüntüle 1484385 Ve pasamizin cicisleri teyzeleri omerr cok sanslisin
Bız ıkeadan almıstık 2,5 yıldır aktıf kullanılıyor saglammıs masallah:))
Cok guzeller hastane cıkısı dımı?Eki Görüntüle 1484385 Ve pasamizin cicisleri teyzeleri omerr cok sanslisin
Gonderırım yalnız resımlı falan degıl bızımkı:)Resim istesem cokmu sey istems olurum
ooo bi sürü şey halletmişin maşalah. bende öğle arası çıkınca karacanın nevresimini aldım. sadece yorgan kısmı. outleti var buraya yakın. daha doğrusu outlet bölümü de var:) bi deneyeyyim bakalım iyiyse çok beğendiğim bi takım var on alcam doğuma:)
Gonderırım yalnız resımlı falan degıl bızımkı:)
Oy kiyamam canim ya ama iyi hizmet verebilmek icin rrandavularini ayarlamak xorundasinYasemnim ya adamn biri geldi muayene perşembeye randevu verdm gıcık eetti.kac hasts aluyomusum da bilmem simdi niye almiyimusum.alla alla zaten randevularm var e hamileyum ce yorucu bir meslegim var hala eski kafali fosil albylik tasliyo bana..soylenerek gitti bashekmi aramis kizmis yukarılara cikarcm bu meseleyi demiş. Ona csnm sıkıldı. ..
sağolasın canım benim... daha iileri sizin bebişlerinizin olsun aslında ben 10 lu bilebçok derken 20 li aldım. :) aziz bebenin cnm parçaları çok kullanışlı, bi de 10 lu ile 20 li arasında 20 tl olunca.. bunu aldık. 130 tl cnm. normalde 190 yazıo. netten baktım 212 tl yazıo:)Insallah canim hayrli zamnda olur insallah
Hastane cikismi bu necok sey var hepside kullansli nekdrdi canm
Hepside cok guzel gule gule giysin omer kuzum
amin cnm benim inş. bi kaç parça daha alırım bakalım gözüm reyonlardaCok guzeller hastane cıkısı dımı?
Ustundede gorelım ınsallah
Merhaba canim benim hadi kolay gele evinede yerlestimmi bir daha rahat edicesin insalla nasil yavrucaklarMerhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris
Himmm gayrt mantiklioyy sibelcim boşver takma kafana yaaa...
sende meryeme kullandırırsın cnm yeni arabyı. küçük bilmez nasılsa:)
kolay gelsin cnm nasıl gidio hamilelikMerhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris
Alınmazmı zaten hep onlara bakılıyo alısverıse gıdınce:)amin cnm benim inş. bi kaç parça daha alırım bakalım gözüm reyonlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?