2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gule gule giysin omer paşa ..ay ben de gecen bi tulum aldim ilk kez baklm haa bebek arabasi aldik bi de. Meryem bayıldı bnm deyip duruyo krndisinin kini istemiyo simdi; ((benim de icim burkuluyo ya normal mi acaba

Oy kiyamam canim ya ama iyi hizmet verebilmek icin rrandavularini ayarlamak xorundasin

Insallah canim hayrli zamnda olur insallah
Hastane cikismi bu necok sey var hepside kullansli nekdrdi canm
Hepside cok guzel gule gule giysin omer kuzum
sağolasın canım benim... daha iileri sizin bebişlerinizin olsun aslında ben 10 lu bilebçok derken 20 li aldım. :) aziz bebenin cnm parçaları çok kullanışlı, bi de 10 lu ile 20 li arasında 20 tl olunca.. bunu aldık. 130 tl cnm. normalde 190 yazıo. netten baktım 212 tl yazıo:)

oyy sibelcim boşver takma kafana yaaa...
sende meryeme kullandırırsın cnm yeni arabyı. küçük bilmez nasılsa:)

Merhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris

Merhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris
Merhaba canim benim hadi kolay gele evinede yerlestimmi bir daha rahat edicesin insalla nasil yavrucaklar

amin cnm benim inş. bi kaç parça daha alırım bakalım gözüm reyonlarda
Alınmazmı zaten hep onlara bakılıyo alısverıse gıdınce:)
N takımınıda gule gule kullan cnm karacanın modellerı moda trde:) buraya olsa bende alırdım donuste bız ayrı kullanıyoruz yorganları burda hep oyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…