2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba canim benim hadi kolay gele evinede yerlestimmi bir daha rahat edicesin insalla nasil yavrucaklar
Merhaba cnm insallah simdi ev isi strese sokuyor beni baya cünkü baya uzak olacak git gel hayirlisiyla tasinsak efem iyi simdi uyudu teyzesi cis e basladik biraz zor geciyor ama hayirlisi enes pasayida yarin gormeye gidecegiz ins sen nasilsin arasimla yaren nasillar

Oo kirmizi guzelmis bu bayag normal masa gibi dimi buyuk yani birazcik
Olcum senın ıcın:)
59 cm e 50 cm canım normal cok kucuk degıl mısafır oldugu zaman kuzenlerı falan yemek bıle yıyolar ustunde:)
Saldalyelerde hello kıtty falan yapıstırmıstık nıda buyuyunce bırakmadı hepsını:)

Merhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris
Hosgeldın cnm ıns sıkıntısız atlatırsın tasınma ısınıde ev tutmusmuydunuz?
Efecıgede kolay gelsın cabucak alısır ıns..

Merhablar kizlar

Daha fazla firca yemeden geleyim dedim
Netim yoktu giremdim gecen hafta
Biz iyiyiz alple geciyo gunler uyuyo simdi bende size bakayim dedim
hoşgeldin cnm

Ufak bi gerginlik ve kriz yasadm is yerinde ama bende burdayimm
aa ne oldu cnm

inşallah olur cnm ama şuaralar hiç umudum yok

oh maşallah hamarat hatun seni

Eki Görüntüle 1484385 Ve pasamizin cicisleri teyzeleri omerr cok sanslisin
oyy güle güle sağlıcakla giysin paşa

Merhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris
hoş geldin cnm

nasıl ayrı kullanıosunuz kız anlamadım. takım olmuo ayrı ayrımı satılıo hep

Gule gule giysin omer paşa ..ay ben de gecen bi tulum aldim ilk kez baklm haa bebek arabasi aldik bi de. Meryem bayıldı bnm deyip duruyo krndisinin kini istemiyo simdi; ((benim de icim burkuluyo ya normal mi acaba

Gule gule giysin kullansn pasamz
Isyerinde sikntlar olur boyle napican canim takma bosver

oh be kızlar ne kadar zamandır burası böyle canlanmamıştı
ihmal etmeyin bizi

Hosgeldın cnm ıns sıkıntısız atlatırsın tasınma ısınıde ev tutmusmuydunuz?
Efecıgede kolay gelsın cabucak alısır ıns..
Hosbulduk cnm Tuttuk canim evlenmeden once yasadigim yere geri donuyorum mutluyum yani annem babamda yanimda kalacak hacca gidene kadar siz nasilsiniz cnm kizlar nasil

Cok iyi fiyata almssin canim hayrlsyla giyer insallah kuzum

beni kızlrın da pek şanslı cnm evde müsait ohhh ne güzel mobilyalar büyük büyk:)
Sımdıkıler pek sanslı cnm gercekten:) ama evı bahcelı almamız onlar ıcın buyuk nımet..evımız trdekıkere gore kucuk sayılır aslında 110 metrekare ama yetıyo artıyo cok sukur..
Sızlerınde daha daha guzellerı olsun ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…