- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.181
Merhaba cnm insallah simdi ev isi strese sokuyor beni baya cünkü baya uzak olacak git gel hayirlisiyla tasinsak efem iyi simdi uyudu teyzesi cis e basladik biraz zor geciyor ama hayirlisi enes pasayida yarin gormeye gidecegiz ins sen nasilsin arasimla yaren nasillarMerhaba canim benim hadi kolay gele evinede yerlestimmi bir daha rahat edicesin insalla nasil yavrucaklar
Sagol canim cok sukur iyi gidiyor bi sikintimiz yok 5 haftadir gormedim yarin gorecegiim ins kuzumukolay gelsin cnm nasıl gidio hamilelik
Olcum senın ıcın:)Oo kirmizi guzelmis bu bayag normal masa gibi dimi buyuk yani birazcik
Hosgeldın cnm ıns sıkıntısız atlatırsın tasınma ısınıde ev tutmusmuydunuz?Merhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris
hoşgeldin cnmMerhablar kizlar
Daha fazla firca yemeden geleyim dedim
Netim yoktu giremdim gecen hafta
Biz iyiyiz alple geciyo gunler uyuyo simdi bende size bakayim dedim
aa ne oldu cnmUfak bi gerginlik ve kriz yasadm is yerinde ama bende burdayimm
inşallah olur cnm ama şuaralar hiç umudum yokYasmncm annenler gelms gozunaydn canm simdi daha rahat edersn
Allahim abinlerede bi bebis nasip eder insallah
Guldencm nil alsr insallah hemen tuvalete bende baslamayi dusunyorum sinyal yok henuz ama
Benicm cok gecms olsun canim hasta olmsnz aileck
Sibel annenlwr geliyoms hadi gozunaydn insallah guzel vakit gecirrsnz
Nurayim yolculk varms yine oh gezn bakalim elifimle
Funda kuzundn ayrilmssn yine senin su sabit isi enkisa zamnda olur insallah
fatma masallah sana erenle halledyosun okulu
Katre nerelerdesn betulde yok
Aysegulde siparsleryle ugrasyo sanrim
Kimseyi unutmadm heralde
Ay bide songul hanim vardi
oh maşallah hamarat hatun seniBende geldım:)
Songul msallah pasaya cısı de halletmıs:)
Wavs fatma gelın ıste boyle yoksa topık kapanacak:)
Sabah eltımde kahvaltı yaptık sonra beraber mutfak alısverısıne gıttık donuste kv deye ugradım onada aldım eksıklerı varmıs, bı kap yemek yapıverdım camasırlarını katladım sonra beyzayı almaya gıttım eve geldık kızlara hemen corba ve nıdaya yatak uyyo sımdı:) bende alısverıslerı yerlestırıcem sonra yemek yapılacak bı yandan camasır attım makınaya eve pek bakılmadı kac gundur:) boyle ıste yanı evdekılerın halı:)
oyy güle güle sağlıcakla giysin paşaEki Görüntüle 1484385 Ve pasamizin cicisleri teyzeleri omerr cok sanslisin
hoş geldin cnmMerhaba kizlar nasilsiniz nevar ne yok
Bizden haberler dun cis egitimine basladik bakalim ins sonuc verir bu arada isimde bitti sonunda tasinma stresi basladi simdide ufak tefek eve alisveris
nasıl ayrı kullanıosunuz kız anlamadım. takım olmuo ayrı ayrımı satılıo hepAlınmazmı zaten hep onlara bakılıyo alısverıse gıdınce:)
N takımınıda gule gule kullan cnm karacanın modellerı moda trde:) buraya olsa bende alırdım donuste bız ayrı kullanıyoruz yorganları burda hep oyle:)
Gule gule giysin omer paşa ..ay ben de gecen bi tulum aldim ilk kez baklm haa bebek arabasi aldik bi de. Meryem bayıldı bnm deyip duruyo krndisinin kini istemiyo simdi; ((benim de icim burkuluyo ya normal mi acaba
Hosbulduk cnm Tuttuk canim evlenmeden once yasadigim yere geri donuyorum mutluyum yani annem babamda yanimda kalacak hacca gidene kadar siz nasilsiniz cnm kizlar nasilHosgeldın cnm ıns sıkıntısız atlatırsın tasınma ısınıde ev tutmusmuydunuz?
Efecıgede kolay gelsın cabucak alısır ıns..
ayyy bende ctesi göcem inş:) hayırlı haberler al inş.Sagol canim cok sukur iyi gidiyor bi sikintimiz yok 5 haftadir gormedim yarin gorecegiim ins kuzumu
Ayagimi surudum:)oh be kızlar ne kadar zamandır burası böyle canlanmamıştı
ihmal etmeyin bizi
sağolasın canım benim... daha iileri sizin bebişlerinizin olsun aslında ben 10 lu bilebçok derken 20 li aldım. :) aziz bebenin cnm parçaları çok kullanışlı, bi de 10 lu ile 20 li arasında 20 tl olunca.. bunu aldık. 130 tl cnm. normalde 190 yazıo. netten baktım 212 tl yazıo:)
Sımdıkıler pek sanslı cnm gercekten:) ama evı bahcelı almamız onlar ıcın buyuk nımet..evımız trdekıkere gore kucuk sayılır aslında 110 metrekare ama yetıyo artıyo cok sukur..beni kızlrın da pek şanslı cnm evde müsait ohhh ne güzel mobilyalar büyük büyk:)
hoşgeldin cnm
aa ne oldu cnm
inşallah olur cnm ama şuaralar hiç umudum yok
oh maşallah hamarat hatun seni
oyy güle güle sağlıcakla giysin paşa
hoş geldin cnm
Yorganlarımız tek kısılık:) yanı takım alıyosun ama pakette ıkı tane tek kısılık var yada tek koyuyolar ıkı tsne alıyosun aynı modelden:)nasıl ayrı kullanıosunuz kız anlamadım. takım olmuo ayrı ayrımı satılıo hep
Ins cnm guzel haberler alirizayyy bende ctesi göcem inş:) hayırlı haberler al inş.
Olcum senın ıcın:)
59 cm e 50 cm canım normal cok kucuk degıl mısafır oldugu zaman kuzenlerı falan yemek bıle yıyolar ustunde:)
Saldalyelerde hello kıtty falan yapıstırmıstık nıda buyuyunce bırakmadı hepsını:)
o ne kız rı koca ayrı yorganda mı yatıo ordakiler:) cıks sevmedim. yorgan ayrı olunca sataşınca çekemezsin:)Yorganlarımız tek kısılık:) yanı takım alıyosun ama pakette ıkı tane tek kısılık var yada tek koyuyolar ıkı tsne alıyosun aynı modelden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?