2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin cnm

aa ne oldu cnm

inşallah olur cnm ama şuaralar hiç umudum yok

oh maşallah hamarat hatun seni

oyy güle güle sağlıcakla giysin paşa

hoş geldin cnm
Funda Allah kavustursun cnm kuzucuguna yazdımmı hatırlamıyorum esınlede buzlar erıyo galıba:)

millet geldi gülden kayboldu. songül hanımcım uğra arada şekerim. kızlar hepiniz ihmal etmeyin buraları. neyse benim mesai biter benkaçar:) öpüldü kuzularınız

Yorganlarımız tek kısılık:) yanı takım alıyosun ama pakette ıkı tane tek kısılık var yada tek koyuyolar ıkı tsne alıyosun aynı modelden:)
benim eşimin de hayali bahçeli ev. çocuklar küçükken almak lazım ki tadını çıkarsınlar dio. ama ben istemiyorum temizliğiyle kim uğraşacak diyorum ben yaparım dio ama cıks:)

cnm ben anlamadım ayrı kulanıyorsunuz

ismi enes mi olacak

Ayagimi surudum:)
sen sık sık ayağını sürü bence :)

benim eşimin de hayali bahçeli ev. çocuklar küçükken almak lazım ki tadını çıkarsınlar dio. ama ben istemiyorum temizliğiyle kim uğraşacak diyorum ben yaparım dio ama cıks:)
Esın bu konulara meraklıysa olur nıye olmasın:)
Bızde cocuklar ıcın dusunduk en basta ama kendımız ıcınde rahatlık:)
Bızım dıs ıslerle hep esım ılgılıdır severek yapar ısten gelır yorgunum demez bızım bahceyı gorenler masallah dıyo esıme nasıl becerdın dıyolar:) dusun bahcenın cıtını cım dosemeyı vs hep kendımız yaptık bu hafta sonuda tahta bahce evı aldık onu kurdu ben rahatsız oldugum ıcın yardım edemedım kendı yaptı:)

Yorganlarımız tek kısılık:) yanı takım alıyosun ama pakette ıkı tane tek kısılık var yada tek koyuyolar ıkı tsne alıyosun aynı modelden:)
ama bu çok gıcık
nasıl birbirinize sarılıp uyuyorsunuz?

Funda Allah kavustursun cnm kuzucuguna yazdımmı hatırlamıyorum esınlede buzlar erıyo galıba:)
sağol canım
eşim kendince eritiyor ama ben henüz eritmedim
çok garip ya böyle küs kalmak
hiç bana göre değil ama özür dilemeden barışmayacağım

ay bende bahçeli ev istemişimdir hep
ama kısmet

Evet canim enes koyacagiz ins
adıyla yaşasın cnm

Kız ıstersen tek yorgan altınada sıgabılıyorsun:))
Belkı alıskanlık oldugu ıcın boyle daha rahat gercekten
trde bızımde tek yorgan ama onu cekıstırmekten bıyerlerımız acık kalıyo hep:)
Erıtme tabı hemen surundur bıraz:)

ohhhh negüzel kaynatmışsınız öyle ama ben kaçırdımyaaaaa:
wavsum ne haber cnm:
dilek cnm iyi yapmışsın ama keşke taşınmayı bekleseydin cnm ikisi bir arada efemin pskolojisi bozulmaz inş önce taşınacaksanız tuvalet eğetimini erteleyin diyolar çünkü... beni maşallah bu ne hamaratlık şekerim..

Cnm 6.ayda tasinacagiz ama eger alisirsa ozamana kadar ogrenmis oluyor eger ogrenemezse birakacagim zaten

Normal hayat basladı bana:))
Bıkac sabah daha eltımdeyım sanırım bızım kres basladı onlarınkı tatıl daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…