- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.201
Funda Allah kavustursun cnm kuzucuguna yazdımmı hatırlamıyorum esınlede buzlar erıyo galıba:)hoşgeldin cnm
aa ne oldu cnm
inşallah olur cnm ama şuaralar hiç umudum yok
oh maşallah hamarat hatun seni
oyy güle güle sağlıcakla giysin paşa
hoş geldin cnm
Aynen:) kımse kımsenın yorganına dokunmuyo:)) ama cok rahat alısınca:)o ne kız rı koca ayrı yorganda mı yatıo ordakiler:) cıks sevmedim. yorgan ayrı olunca sataşınca çekemezsin:)
Evet cnm cok buyuk degıl katrede almıstı bı degısıgınıCokta buyuk deglms gorundgu gibi bende resim ataym beceremlrsem
benim eşimin de hayali bahçeli ev. çocuklar küçükken almak lazım ki tadını çıkarsınlar dio. ama ben istemiyorum temizliğiyle kim uğraşacak diyorum ben yaparım dio ama cıks:)Yorganlarımız tek kısılık:) yanı takım alıyosun ama pakette ıkı tane tek kısılık var yada tek koyuyolar ıkı tsne alıyosun aynı modelden:)
Evet yogun galıba bende kactım gorusuruzmillet geldi gülden kayboldu. songül hanımcım uğra arada şekerim. kızlar hepiniz ihmal etmeyin buraları. neyse benim mesai biter benkaçar:) öpüldü kuzularınız
Evet cnm cok buyuk degıl katrede almıstı bı degısıgını
cnm ben anlamadım ayrı kulanıyorsunuzAlınmazmı zaten hep onlara bakılıyo alısverıse gıdınce:)
N takımınıda gule gule kullan cnm karacanın modellerı moda trde:) buraya olsa bende alırdım donuste bız ayrı kullanıyoruz yorganları burda hep oyle:)
ismi enes mi olacakMerhaba cnm insallah simdi ev isi strese sokuyor beni baya cünkü baya uzak olacak git gel hayirlisiyla tasinsak efem iyi simdi uyudu teyzesi cis e basladik biraz zor geciyor ama hayirlisi enes pasayida yarin gormeye gidecegiz ins sen nasilsin arasimla yaren nasillar
sen sık sık ayağını sürü bence :)Ayagimi surudum:)
Hosbulduk canim insallah cnm alpim ogrendimi tuvaleti cnm evet insallah enes olacak ismiGorusuruz songulum
Hosgeldn dilekcm insallah halledersnz tuvalet egtmni evnzde hayrli olsun
Ismi enes olack yani guzelms canim
Evet canim enes koyacagiz inscnm ben anlamadım ayrı kulanıyorsunuz
ismi enes mi olacak
sen sık sık ayağını sürü bence :)
Esın bu konulara meraklıysa olur nıye olmasın:)benim eşimin de hayali bahçeli ev. çocuklar küçükken almak lazım ki tadını çıkarsınlar dio. ama ben istemiyorum temizliğiyle kim uğraşacak diyorum ben yaparım dio ama cıks:)
Adıda guzelmıs pasanınEvet canim enes koyacagiz ins
Onunkı tahta rengıydı yanlıs hayırlamıyosam:)Katreyede soracktim onunkidemi bundan
ama bu çok gıcıkYorganlarımız tek kısılık:) yanı takım alıyosun ama pakette ıkı tane tek kısılık var yada tek koyuyolar ıkı tsne alıyosun aynı modelden:)
sağol canımFunda Allah kavustursun cnm kuzucuguna yazdımmı hatırlamıyorum esınlede buzlar erıyo galıba:)
ay bende bahçeli ev istemişimdir hepbenim eşimin de hayali bahçeli ev. çocuklar küçükken almak lazım ki tadını çıkarsınlar dio. ama ben istemiyorum temizliğiyle kim uğraşacak diyorum ben yaparım dio ama cıks:)
adıyla yaşasın cnmEvet canim enes koyacagiz ins
Kız ıstersen tek yorgan altınada sıgabılıyorsun:))ama bu çok gıcık
nasıl birbirinize sarılıp uyuyorsunuz?
sağol canım
eşim kendince eritiyor ama ben henüz eritmedim
çok garip ya böyle küs kalmak
hiç bana göre değil ama özür dilemeden barışmayacağım
ay bende bahçeli ev istemişimdir hep
ama kısmet
adıyla yaşasın cnm
Cnm 6.ayda tasinacagiz ama eger alisirsa ozamana kadar ogrenmis oluyor eger ogrenemezse birakacagim zatenohhhh negüzel kaynatmışsınız öyle ama ben kaçırdımyaaaaa:
wavsum ne haber cnm:
dilek cnm iyi yapmışsın ama keşke taşınmayı bekleseydin cnm ikisi bir arada efemin pskolojisi bozulmaz inş önce taşınacaksanız tuvalet eğetimini erteleyin diyolar çünkü... beni maşallah bu ne hamaratlık şekerim..
Normal hayat basladı bana:))ohhhh negüzel kaynatmışsınız öyle ama ben kaçırdımyaaaaa:
wavsum ne haber cnm:
dilek cnm iyi yapmışsın ama keşke taşınmayı bekleseydin cnm ikisi bir arada efemin pskolojisi bozulmaz inş önce taşınacaksanız tuvalet eğetimini erteleyin diyolar çünkü... beni maşallah bu ne hamaratlık şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?