- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.221
Eger sınyaller varsa 6. aya coktan alısır cnmCnm 6.ayda tasinacagiz ama eger alisirsa ozamana kadar ogrenmis oluyor eger ogrenemezse birakacagim zaten
Hosbulduk canim insallah cnm alpim ogrendimi tuvaleti cnm evet insallah enes olacak ismi
ohhhh negüzel kaynatmışsınız öyle ama ben kaçırdımyaaaaa:
wavsum ne haber cnm:
dilek cnm iyi yapmışsın ama keşke taşınmayı bekleseydin cnm ikisi bir arada efemin pskolojisi bozulmaz inş önce taşınacaksanız tuvalet eğetimini erteleyin diyolar çünkü... beni maşallah bu ne hamaratlık şekerim..
Iyi akşamlar kızlar
Kaçırmışim sohbeti. Biz gezmedeydik giremedim bugün. Bi de sinavlara az kaldi ders çalışmaya başladım cok giremem sanırım.
Yasemincim Güle güle kullansin paşa cok hoşmuş.
Sibelcim annenler geliyormuş ne güzel canim. Nuraycim sen de gidiyormussun kiskandim diyebilirim siziben de dayanamayip gitcem sanırım ya yaza kadar dayanamayacak gibiyim.
Wavsscim biz de ikeadan aldik masa sandalye canim. Ama beni ninki daha güzelmişbi ara foto atayim istersen.
Kizlar tuvalet eğitimi ne baslayacaklar için bi tavsiyem ben müzikli lazimlik almıştım hepsiburadadan. Cisini yapinca müzik çalıyor berranin hoşuna gidiyor. Baslarsak eğitime faydasi olacak gibi
Atistigim adamla ayni serviste geldik tuylerm diken diken oldu gorunce:)))eeve geldm aksamdan yapmıştım yemegimi kv saolsn elini surmedigi icin bisbiseye.merymle babasi daha gelmemis bende firsattan istifade uzaniyorum biraz.
Ama kv sakiz cigniyo icerde ve bnm sinirler tavan yapiyo cak cak o sesi duyunca....
oy ben onun dillerini yerim cnm. bilerek yapmayı da bilirmiş. ay nasıl alışcak bunlar çişe yaaa puffff... dünde annm bez bağlamamıştı gittik bekledik bekledik yapmadı. sonra tam yemek yerken bi çığlık koptu üstüme bişey döküldü diye anaaa bi baktım çiş yapmış. dedim bişey dökülmedi kızım çiş yaptın şaka gibi bunlar yaaa bi de ağlıo sıpa:)sibel günaydın hayırdır cnm neden moralin çok bozuk.
yaseminim nil okula gidiyomuş onun öğretmenide varmış çok seviyomuş o öğretmenini hadi gel oynayalım diyorum bazen off anne çok ödevim var diyor.
birde akşam altını bağlıyacam uykusu geldi bir tiripler bir tirpler sorma sonra gel sonçiş yapalım dedim yok dedi altınıda bağlatmak istemiyo küstü falan bana neyse aldım altını bağlıyacam baktım kiloduna yapmış çişini aa kiloduna yapmışsın çişini dedim bilerek yaptım senin için sana kızdığım için dedi sıpaaaa: çok oldum ama..
oyyyyy kuzumada bakya. gerçekten şaka gibi .doy ben onun dillerini yerim cnm. bilerek yapmayı da bilirmiş. ay nasıl alışcak bunlar çişe yaaa puffff... dünde annm bez bağlamamıştı gittik bekledik bekledik yapmadı. sonra tam yemek yerken bi çığlık koptu üstüme bişey döküldü diye anaaa bi baktım çiş yapmış. dedim bişey dökülmedi kızım çiş yaptın şaka gibi bunlar yaaa bi de ağlıo sıpa:)
günaydın cnmgünaydın kızlar.
ay dün kaçırmışım. yaseminim paşam iyi günmlerde giyisin inşşşşş..
wavsum bizim masamızda pepenin masa sandaliyesi ikisi bir arada. burdaki arkadaşlr nile doğum günü hediyeesi almışlardı.
katre arada sesver en azından günde birkerecik haberdar et cnm merak edioruz...
ne oldu canım?Günaydin canlar moralim cok bozuk.
günaydın cnmherkese günaydınnn... evet güldenim kaçırdın sohbeti nerelerdeydin bakalım. niloşum ne ödevi yapıo kız yerim onu ben...
katre cnm sağolasın daha iileri sizin olsun inş.
dilek cnm adıyla gelsin yaşasın inş enes paşa.
sibel cnm gerçekten yaa nasıl dayanıo kv yemek yapmadan. hani en azından ii kötü bi çorba koyar insan ya da pilav filan yapar yani. sonuçta çalışıosun ve de iki canlısın. eve gelecek bi çocuk var. yazık yani. tamam yaşlı olabilirde sandalye koyup yine yapar insan yani ne bileyim.
hahaha çok bilmiş senisibel günaydın hayırdır cnm neden moralin çok bozuk.
yaseminim nil okula gidiyomuş onun öğretmenide varmış çok seviyomuş o öğretmenini hadi gel oynayalım diyorum bazen off anne çok ödevim var diyor.
birde akşam altını bağlıyacam uykusu geldi bir tiripler bir tirpler sorma sonra gel sonçiş yapalım dedim yok dedi altınıda bağlatmak istemiyo küstü falan bana neyse aldım altını bağlıyacam baktım kiloduna yapmış çişini aa kiloduna yapmışsın çişini dedim bilerek yaptım senin için sana kızdığım için dedi sıpaaaa: çok oldum ama..
hahahah koptum yaoy ben onun dillerini yerim cnm. bilerek yapmayı da bilirmiş. ay nasıl alışcak bunlar çişe yaaa puffff... dünde annm bez bağlamamıştı gittik bekledik bekledik yapmadı. sonra tam yemek yerken bi çığlık koptu üstüme bişey döküldü diye anaaa bi baktım çiş yapmış. dedim bişey dökülmedi kızım çiş yaptın şaka gibi bunlar yaaa bi de ağlıo sıpa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?