2012 kasım bebekleri büyüyor..

Atistigim adamla ayni serviste geldik tuylerm diken diken oldu gorunce:)))eeve geldm aksamdan yapmıştım yemegimi kv saolsn elini surmedigi icin bisbiseye.merymle babasi daha gelmemis bende firsattan istifade uzaniyorum biraz.

Ama kv sakiz cigniyo icerde ve bnm sinirler tavan yapiyo cak cak o sesi duyunca....

aaa ben şimdi taşınacaksınız zannediyordum cnm 6. aya kadar alışır zaten sorun olmaz bence..
ay beni bak okadar hamarat olma heryere koşma sonra pilin biti yo şekerim dinlen arada..
sibelcim takılma sinirle söylenmiş sözlerdir onlar birşey yapamazki siz memursunuz..

Iyi akşamlar kızlar

Kaçırmışim sohbeti. Biz gezmedeydik giremedim bugün. Bi de sinavlara az kaldi ders çalışmaya başladım cok giremem sanırım.

Yasemincim Güle güle kullansin paşa cok hoşmuş.

Sibelcim annenler geliyormuş ne güzel canim. Nuraycim sen de gidiyormussun kiskandim diyebilirim sizi ben de dayanamayip gitcem sanırım ya yaza kadar dayanamayacak gibiyim.

Wavsscim biz de ikeadan aldik masa sandalye canim. Ama beni ninki daha güzelmiş bi ara foto atayim istersen.

Kizlar tuvalet eğitimi ne baslayacaklar için bi tavsiyem ben müzikli lazimlik almıştım hepsiburadadan. Cisini yapinca müzik çalıyor berranin hoşuna gidiyor. Baslarsak eğitime faydasi olacak gibi

Dilekcim isme karar vermissiniz ben cok severim enes ismini. Hatta oglumuz olsaydi enes olacakti ismi:) Rabbim sağlık la kucagina almayı nasip etsin inşallah

Gorusemdk canim iyiyiz biz sukur
Sabah gorsruz insallah

Ohh gwzdnz neguzel
Berrayla nasl oluyo ben gittgm yerlerde pek rahat edemyorum
Isterim canm foto

Kv den yemek yapamiyomu canim ya okdrmi yasli
Beni ilgilendrmz ama biraz rahat biri sanrim siz gundz evde yoksnz zaten napiyo evde siklmyomu evini ozlemiyomu
Kac aydr sizde ay bana dert oldu valla

günaydın kızlar.
ay dün kaçırmışım. yaseminim paşam iyi günmlerde giyisin inşşşşş..
wavsum bizim masamızda pepenin masa sandaliyesi ikisi bir arada. burdaki arkadaşlr nile doğum günü hediyeesi almışlardı.
katre arada sesver en azından günde birkerecik haberdar et cnm merak edioruz...

herkese günaydınnn... evet güldenim kaçırdın sohbeti nerelerdeydin bakalım. niloşum ne ödevi yapıo kız yerim onu ben...
katre cnm sağolasın daha iileri sizin olsun inş.
dilek cnm adıyla gelsin yaşasın inş enes paşa.
sibel cnm gerçekten yaa nasıl dayanıo kv yemek yapmadan. hani en azından ii kötü bi çorba koyar insan ya da pilav filan yapar yani. sonuçta çalışıosun ve de iki canlısın. eve gelecek bi çocuk var. yazık yani. tamam yaşlı olabilirde sandalye koyup yine yapar insan yani ne bileyim.

sibel günaydın hayırdır cnm neden moralin çok bozuk.
yaseminim nil okula gidiyomuş onun öğretmenide varmış çok seviyomuş o öğretmenini hadi gel oynayalım diyorum bazen off anne çok ödevim var diyor.
birde akşam altını bağlıyacam uykusu geldi bir tiripler bir tirpler sorma sonra gel sonçiş yapalım dedim yok dedi altınıda bağlatmak istemiyo küstü falan bana neyse aldım altını bağlıyacam baktım kiloduna yapmış çişini aa kiloduna yapmışsın çişini dedim bilerek yaptım senin için sana kızdığım için dedi sıpaaaa: çok oldum ama..

oy ben onun dillerini yerim cnm. bilerek yapmayı da bilirmiş. ay nasıl alışcak bunlar çişe yaaa puffff... dünde annm bez bağlamamıştı gittik bekledik bekledik yapmadı. sonra tam yemek yerken bi çığlık koptu üstüme bişey döküldü diye anaaa bi baktım çiş yapmış. dedim bişey dökülmedi kızım çiş yaptın şaka gibi bunlar yaaa bi de ağlıo sıpa:)

oyyyyy kuzumada bakya. gerçekten şaka gibi .d
dün aslında iyi gitmiş kakasını bile oturağa yapmış ama be gidincede bayağı birkaç kez yaptık gülen yüzlerimizi yapıştırdık taki hanfandi bana küsüp tavır yapana kadr sıpa...düşüne biliyomusunya bilerek yaptım sana kızdığım için diyo.

günaydın cnm

Günaydin canlar moralim cok bozuk.
ne oldu canım?

günaydın cnm
canım bazıları öyle
suya sabuna dokunmazlar
benim kuzenimin kayınvalidesi de öyle

hahaha çok bilmiş seni
hay allahım ya

hahahah koptum ya
bir de üstüme bişey döküldü diyor ya

daha çok güleriz biz bu çocuklara valla:) günaydın fundacım. valla hakkını yiyemem benim kv yapar sağolsun. ilginç gelio bana o nedenle bu durum. yazık insan acır yani iki canlı. bi de onadan yemek beklio. akşama kadar evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…