- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.241
valla ne yalan söyleyim benim kv de yapardaha çok güleriz biz bu çocuklara valla:) günaydın fundacım. valla hakkını yiyemem benim kv yapar sağolsun. ilginç gelio bana o nedenle bu durum. yazık insan acır yani iki canlı. bi de onadan yemek beklio. akşama kadar evde.
canım ben şöyle bi göz gezdirdimgünaydın fundacm.
ya bisite paylaştımya merak ediorum yorumlarınızı baka bildinizmi kızlar..
http://www.ikizimveben.com/
itiraf et baya pahalı he he:)nil sever böyle şeyleri aslında çokta güzel kıyafetler sanki yani aynısından hem kendisinde olacak hemde bebeğinde sadecebiraz pahalı..
Bebegın parasını fazlasıyla almıslar aynı kıyafet dıye:))itiraf et baya pahalı he he:)
planlar yapılmıs coktan sen kafaya koymussun alıcan yanı:)evet biraz pahjalı ama hemen doğum günü konsetimiz hazırladım.
bebeği ve ikisinede elbiseleri alıcam. önce bebek ve elbiselerini görmüyecek tabi onu gitydirecem sonra doğumgünü esnasındada bebeği ve çıkartıcam aynısı çok şaşıracak ha hah a: nasıl fikir ama...
boşver cnm takılma aman zaten yakında allıcan raporunu istemesede başhekim az daha sabret. sen annleri düşün mutlu ol..Of dunku hasta meseleyi buyutmus bashkm de sabah sabh bi uyari cekti bana.resmen calisamyosan raporunu al o hakkin var diyo hey allhm ya duyanda keyfi yapyorm zannedeck.he he dedim ama canım sıkıldı. Her insanin bi çalışma duzeni var degil mi ama ne olursa olsun isi abartmadkca saygi duymk gerekmez mi..aanlayissiz insanlardan kendini bisey zannedip
Olur cnm neden olmasın bayılır kuzularyok benicim şimdi aklıma geldi deyişik bir konset olmazmı sencede ama ::).):) he he he
Adamdada hıc anlayıs yokmus pessOf dunku hasta meseleyi buyutmus bashkm de sabah sabh bi uyari cekti bana.resmen calisamyosan raporunu al o hakkin var diyo hey allhm ya duyanda keyfi yapyorm zannedeck.he he dedim ama canım sıkıldı. Her insanin bi çalışma duzeni var degil mi ama ne olursa olsun isi abartmadkca saygi duymk gerekmez mi..aanlayissiz insanlardan kendini bisey zannedip
yani kız benim bebe altı aylık olcak o zamana... ooohoooo çoook var daha, doğacakta 6 aylık olcak:) he heoyyy tamam yaa zaten çok var doğum günlerine yaseminimin doğumundan 6 ay sonra ha ha hah a tuttum bunu şekerimmmm he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?