2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla ne yalan söyleyim benim kv de yapar
hakkını yiyemem bu konuda

günaydın fundacm.
ya bisite paylaştımya merak ediorum yorumlarınızı baka bildinizmi kızlar..
http://www.ikizimveben.com/
canım ben şöyle bi göz gezdirdim
ama bana çok ilginç gelmedi
hatta defne bebekle çok oynamadığı için çok da göz gezdirmedim

nil sever böyle şeyleri aslında çokta güzel kıyafetler sanki yani aynısından hem kendisinde olacak hemde bebeğinde sadecebiraz pahalı..

cnm açtım da nette sıkntı varsaırım devamın açmıo. bebekler çok güzel saçları filan ama riskli çünkü benim ki hep aynı elbiseyi giymek isteyebilir mesela he he:)

Gunaydın kızlar
Burası yıne yagmurlu
Gulden masallah nılosun dıllerıne kızarmısta:)
Cıse alısmaya baslayanlara kolaylıklar cabucak alıssınlar ıns..

evet biraz pahjalı ama hemen doğum günü konsetimiz hazırladım.
bebeği ve ikisinede elbiseleri alıcam. önce bebek ve elbiselerini görmüyecek tabi onu gitydirecem sonra doğumgünü esnasındada bebeği ve çıkartıcam aynısı çok şaşıracak ha hah a: nasıl fikir ama...

günaydın benicim nasılsın evetya kızdığı için altına yapmış sıpa..
fundacım bebek kıyafeti ve mesela nilin kıyafeti 150 ve 20 arası deyişiyo cnm

planlar yapılmıs coktan sen kafaya koymussun alıcan yanı:)

Of dunku hasta meseleyi buyutmus bashkm de sabah sabh bi uyari cekti bana.resmen calisamyosan raporunu al o hakkin var diyo hey allhm ya duyanda keyfi yapyorm zannedeck.he he dedim ama canım sıkıldı. Her insanin bi çalışma duzeni var degil mi ama ne olursa olsun isi abartmadkca saygi duymk gerekmez mi..aanlayissiz insanlardan kendini bisey zannedip

boşver cnm takılma aman zaten yakında allıcan raporunu istemesede başhekim az daha sabret. sen annleri düşün mutlu ol..

Adamdada hıc anlayıs yokmus pess
Yememıs yutmamıs yetıstırmıs

valla güldencim güzel olurda biraz tuzlu olur gibi . yani yazık o kadar belki de sadece o gün dikkatini çekecek bişey için o kadar paraya ne gerek. başka şeyler de alırsın o zamana kadar. daha çok var kız doğum günlerine benim doğumdan 6 ay sonra he he bak bunu da doğuma bağladım:)
beni cnm burda da yağmurlu hava. insanın içi sıkılıo.
sibel cnm takılma boşver yaaa anlayışsız insan o kadar çok kiiii... yazık insanlıklarına

oyyy tamam yaa zaten çok var doğum günlerine yaseminimin doğumundan 6 ay sonra ha ha hah a tuttum bunu şekerimmmm he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…