- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.261
evet cnm inş. sağlıkla... bak iki kıyafet bulmak lazım abla kardeş uyumlu. iş çıktı bak bana , oturur artık ömer paşa masanın üstünde pastanın yanında:) ay çok güzel gözüktü gözüme. rabbim nasip etsin inşsağlıkla gelsin ömer paşamda hepsi olur.. ay desene inşallah zeynebimin bu doğumgününde ömer paşamda olacak..
canım büyütüp ne yapmış mesela?Of dunku hasta meseleyi buyutmus bashkm de sabah sabh bi uyari cekti bana.resmen calisamyosan raporunu al o hakkin var diyo hey allhm ya duyanda keyfi yapyorm zannedeck.he he dedim ama canım sıkıldı. Her insanin bi çalışma duzeni var degil mi ama ne olursa olsun isi abartmadkca saygi duymk gerekmez mi..aanlayissiz insanlardan kendini bisey zannedip
hahah sen ömerin rahat duracağını mı sanıyorsun?bence siz onu oturtur oturtmaz pastanın içine dalar :):)evet cnm inş. sağlıkla... bak iki kıyafet bulmak lazım abla kardeş uyumlu. iş çıktı bak bana , oturur artık ömer paşa masanın üstünde pastanın yanında:) ay çok güzel gözüktü gözüme. rabbim nasip etsin inş
bak bu fikir daha sevimli gözüktü gözüme:) ama zeynebim ağlayabilir pastası için. birlikte dalrlarsa sorun yok tabi:) en fazla ortalık batar ama geriye keyifli fotolar kalır. inş.canım büyütüp ne yapmış mesela?
gidip gen kurmaya falan mı şikayet etmiş?
aman canım ya haklısın ama boş şeyler bunlar.üzülüp de bebeğini de üzme,
hahah sen ömerin rahat duracağını mı sanıyorsun?bence siz onu oturtur oturtmaz pastanın içine dalar :):)
bence de ikisi birlikte pastaya dalsa süper olur ama zeynep o kadar titizken pastaya dalmazbak bu fikir daha sevimli gözüktü gözüme:) ama zeynebim ağlayabilir pastası için. birlikte dalrlarsa sorun yok tabi:) en fazla ortalık batar ama geriye keyifli fotolar kalır. inş.
ay daha çok var o zaman cnm ya o yüzden şimdiden düşünmek istemiyorumevet fundacım muhtemelen öyle olur zaten seneye evde kutlamayapmayı düşünmüyorum bakalım..
ha ha hah a allah iyiliğini versin emi ay burdan pastalı çocuklar çok güzel canlandı gözümede temizlik için kolaty gelsin şekerimmm: ha hah aha
valla ya temizliği baba yapacak ya çocuklara bakacak he he:) bana ikisi de uyarevet fundacım muhtemelen öyle olur zaten seneye evde kutlamayapmayı düşünmüyorum bakalım..
ha ha hah a allah iyiliğini versin emi ay burdan pastalı çocuklar çok güzel canlandı gözümede temizlik için kolaty gelsin şekerimmm: ha hah aha
bende pek sanmıyorum cnm ama belki kardesine uyar :)bence de ikisi birlikte pastaya dalsa süper olur ama zeynep o kadar titizken pastaya dalmaz
o yüzden sen o paşayı pastadan uzak tut :)
ay daha çok var o zaman cnm ya o yüzden şimdiden düşünmek istemiyorum
tek hekim sen misin cnm orda başka kimse yok mu. sen izne ayrılınca kapatacaklar mı yani. çok ilginçFundacm gen kurmya degil de bizim en üste cikackmis da bashkmin hatrina cikimamis da on dklik islermis zaten de...ggiyabimda kizmis bagrmis baya başhekime o da bana kiziyo idare et bu adamları yoksa başımız agrir yok cidden calisamiyorum diyosan git rapor al kapatilm dis klinigini diyo bi saglikci ve bi bayan olarak o boyle düşünüyorsa herkesin herseyi yapmasi normal aslinda..
canım kusura bakma ama başhekiminiz idare etmeyi bilmiyor o zamanFundacm gen kurmya degil de bizim en üste cikackmis da bashkmin hatrina cikimamis da on dklik islermis zaten de...ggiyabimda kizmis bagrmis baya başhekime o da bana kiziyo idare et bu adamları yoksa başımız agrir yok cidden calisamiyorum diyosan git rapor al kapatilm dis klinigini diyo bi saglikci ve bi bayan olarak o boyle düşünüyorsa herkesin herseyi yapmasi normal aslinda..
ay bu klavye beni delirtecek bi basıo bi basmıo fundacım derken undacım olmuş bak pardon cnm yaaa...
günaydın katrecim valla ben öğle yemeğimi bile yedim yani:) bizde kahvaltı 6 buçukta:) masanızda çok güzelmiş güle güle kullanın
canım benim öyle bi hakkım olsa giderim alırım rapor hiç olmazsa evinde rahat edersinDis hkmi tek ben varım. Revir zaten burasi yani o kadar sinirlıi o kadar uzgnm ki annmleri falan unuttum. Gerci yarin gelickller izin alamiycam cuma da mesai var ctesi donecekler zaten. Bu olay olmasaydi cuma izin almayi düşünüyordum da hayal oldu artık. ....
Seytan diyo git dr.a al bir ay rapor yat evinde. ...
bence de fırsatın varsa git al cnm. hem annenlerle de doya doya vakit geçirmiş olursun hemde dinlenmiş olrsunDis hkmi tek ben varım. Revir zaten burasi yani o kadar sinirlıi o kadar uzgnm ki annmleri falan unuttum. Gerci yarin gelickller izin alamiycam cuma da mesai var ctesi donecekler zaten. Bu olay olmasaydi cuma izin almayi düşünüyordum da hayal oldu artık. ....
Seytan diyo git dr.a al bir ay rapor yat evinde. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?