2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağlıkla gelsin ömer paşamda hepsi olur.. ay desene inşallah zeynebimin bu doğumgününde ömer paşamda olacak..
evet cnm inş. sağlıkla... bak iki kıyafet bulmak lazım abla kardeş uyumlu. iş çıktı bak bana , oturur artık ömer paşa masanın üstünde pastanın yanında:) ay çok güzel gözüktü gözüme. rabbim nasip etsin inş

canım büyütüp ne yapmış mesela?
gidip gen kurmaya falan mı şikayet etmiş?
aman canım ya haklısın ama boş şeyler bunlar.üzülüp de bebeğini de üzme,

hahah sen ömerin rahat duracağını mı sanıyorsun?bence siz onu oturtur oturtmaz pastanın içine dalar :):)

gülden canım muhtemelen seneye nil kreşte kutlar doğum gününü bence ona göre plan yap

bak bu fikir daha sevimli gözüktü gözüme:) ama zeynebim ağlayabilir pastası için. birlikte dalrlarsa sorun yok tabi:) en fazla ortalık batar ama geriye keyifli fotolar kalır. inş.

evet fundacım muhtemelen öyle olur zaten seneye evde kutlamayapmayı düşünmüyorum bakalım..
ha ha hah a allah iyiliğini versin emi ay burdan pastalı çocuklar çok güzel canlandı gözümede temizlik için kolaty gelsin şekerimmm: ha hah aha

bak bu fikir daha sevimli gözüktü gözüme:) ama zeynebim ağlayabilir pastası için. birlikte dalrlarsa sorun yok tabi:) en fazla ortalık batar ama geriye keyifli fotolar kalır. inş.
bence de ikisi birlikte pastaya dalsa süper olur ama zeynep o kadar titizken pastaya dalmaz
o yüzden sen o paşayı pastadan uzak tut :)
ay daha çok var o zaman cnm ya o yüzden şimdiden düşünmek istemiyorum

Fundacm gen kurmya degil de bizim en üste cikackmis da bashkmin hatrina cikimamis da on dklik islermis zaten de...ggiyabimda kizmis bagrmis baya başhekime o da bana kiziyo idare et bu adamları yoksa başımız agrir yok cidden calisamiyorum diyosan git rapor al kapatilm dis klinigini diyo bi saglikci ve bi bayan olarak o boyle düşünüyorsa herkesin herseyi yapmasi normal aslinda..

valla ya temizliği baba yapacak ya çocuklara bakacak he he:) bana ikisi de uyar

bence de ikisi birlikte pastaya dalsa süper olur ama zeynep o kadar titizken pastaya dalmaz
o yüzden sen o paşayı pastadan uzak tut :)

ay daha çok var o zaman cnm ya o yüzden şimdiden düşünmek istemiyorum
bende pek sanmıyorum cnm ama belki kardesine uyar :)

tek hekim sen misin cnm orda başka kimse yok mu. sen izne ayrılınca kapatacaklar mı yani. çok ilginç

canım kusura bakma ama başhekiminiz idare etmeyi bilmiyor o zaman
adamın gazını alıp gönderecekti
malesef iş hayatında bayanlar bayanlara karşı daha anlayışsız
ben de hamileyken bayan olan üstüm çok anlayışsızdı, ama erkek olan üstlerim hep çok anlayışlı davrandılar

aynen undacım erekler daha anlayışlı oluo. kadınlar genelde bizim zamanımızda şöyleydi, ben hamileyken böyleydi deyip duruyorlar.

Günaydın kızlar

Bize ancak gunaydin oldu:) gece cok gec uyudu berra. Sabah da gec kalkinca ancak kahvalti mutfak derken oturabildim.

Tmm guldencim arada ses vereyim

Sibelcim takma kafana canim. Cok haklisin üzülmekte sinir olmakta ama elden bisey gelmez su an düşünmemeye çalış.

Wavsscim bizim masamiz da bu canim

ay bu klavye beni delirtecek bi basıo bi basmıo fundacım derken undacım olmuş bak pardon cnm yaaa...
günaydın katrecim valla ben öğle yemeğimi bile yedim yani:) bizde kahvaltı 6 buçukta:) masanızda çok güzelmiş güle güle kullanın

Dis hkmi tek ben varım. Revir zaten burasi yani o kadar sinirlıi o kadar uzgnm ki annmleri falan unuttum. Gerci yarin gelickller izin alamiycam cuma da mesai var ctesi donecekler zaten. Bu olay olmasaydi cuma izin almayi düşünüyordum da hayal oldu artık. ....

Seytan diyo git dr.a al bir ay rapor yat evinde. ...

canım hiç sorun değil
anladım zaten
canım benim öyle bi hakkım olsa giderim alırım rapor hiç olmazsa evinde rahat edersin

bence de fırsatın varsa git al cnm. hem annenlerle de doya doya vakit geçirmiş olursun hemde dinlenmiş olrsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…