2012 kasım bebekleri büyüyor..

Geri ise baslayinca acisini cikartrlae.dusuk tehlikm olup da yirmi gun rapor aldm diye dw laf etmislerdi bu Millet

pufff ne anlıolar milleti zor durumda bırakmaktan anlamıyorum ki. bizde mi yönetici olsak böyle oluruz acaba...

kızlar nerelerdesiniz ya
yine bomboş kaldı buralar
bu arada dün kvnin anlattığına göre defne "annem süpürge aldı, babam da evi süpürüyor" diyormuş
hem güldüm hem de böyle bişey söyler mi bilmiyorum

bilemedim ki cnm
kv de diyor ki "bak artık herşeyi anlatıyor ayağınızı denk alın"
tövbe tövbe ayağımızı niye denk alacaksak

mesai biter ben kaçar hadi herkese ii akşamlar yarın görüşmek üzere yepyeni sayfalarla inş.

ben b urda oluyorum kimse olmuyo ee ama ne yapayım bende başka şeylerle ilgileniyorum.
görüytormusunuz sizin yüzünüzden yani ha ha ha hah a:):):):).)

Guzelmis canim bisey soracam sandelyenn buyuklgu nasil yani biz sigablyomyuz

slmm kızlarrr ayy guldencım o sıte ne oyle yahuuu cok abartmıslar fıyatlar ucuk resmen
mesela dore eteklı ıkız setı var 195 tl en goze carpan gzuel olan bana gore o elbıse setı ve ben onu cok ucuza yaparım kendım:)
masala yapıcam elbısesını bebekle oynamadıgı ıcın ona yapmıcam da ama yazık o fıyat etcek seyler degıller benden soylemesı benım fıkrım tabiki

sıbelcım kv nı sevıosun oda senı sevıyor gbı anlttıgın kadarıyla ama nedne yemeklerını yemıyor pekı ozman kendı yapsın hem sana faydası dokunur hem kendı yer dımı ama ayy benım85 yasında babannem her cesıt yapardı ıkı büklüm sofrada tuz unutsak bızden once kalkardı masallh allhım rahmet eylesın yasasa hala yaprdı

kızlar 20gün sonra memlkte gıdıyoruz 15 gun ıznımız var ayy cok özledık herkesiii kasımda gormustuk aılemızı enson
ama 20gun ıcınde yapcagım sıparısler var oyuzden onlarla ugraısyorum vaktım hıc yok
ama ıananın bu ısle ugrasmasamda gırmeye vakıt kalmıyordu zaten pc acmak ımkansız telde zor oluyır ınanın evde olsanız sızde gıremezsınız bıze hakverinnn bız sızı takıp edıyoruz topıkı kapatmayın :)

Kac saattir uyumaya çalışıyor berra uyuyamadi bi türlü. Neden bu kadar zor uyuyor geceleri anlayamıyorum. Sabah 11 de uyandi saat 3 de cok kolay bisekilde uyudu. 6 da uyandi simdi uyuyamiyor. Gündüz uykusuna kolay dalıyor ama gece uyuyamamasinin nedenini bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…