- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.301
slm canımslmm kızlarrr ayy guldencım o sıte ne oyle yahuuu cok abartmıslar fıyatlar ucuk resmen
mesela dore eteklı ıkız setı var 195 tl en goze carpan gzuel olan bana gore o elbıse setı ve ben onu cok ucuza yaparım kendım:)
masala yapıcam elbısesını bebekle oynamadıgı ıcın ona yapmıcam da ama yazık o fıyat etcek seyler degıller benden soylemesı benım fıkrım tabiki
canım akşam gündüz olduğu kadar yorulmuyordur muhtemelenKac saattir uyumaya çalışıyor berra uyuyamadi bi türlü. Neden bu kadar zor uyuyor geceleri anlayamıyorum. Sabah 11 de uyandi saat 3 de cok kolay bisekilde uyudu. 6 da uyandi simdi uyuyamiyor. Gündüz uykusuna kolay dalıyor ama gece uyuyamamasinin nedenini bulamıyorum
Günaydın canlar soğuk bir istanbul ve gergin bir isyerinden slmlar:))
günaydın cnmherkese günaydınnn... nasılsnızbakalm burda acaip kasvetli bir havavar yağmur var ... telefonumu da evde unutmuşum bugün akşam olmaz artık.
katre cnm senin söylediğine göre berra gündüz sadece 4 saat ayakta kalmış. yani düzen biraz ters kurulmuş gibi. sabah biraz erken kaldırıp öğlen uykusunu da azaltabilirsen belki işe yarar diye düşünüyorum. söylemesi kolay tabi ama nasıl uygularsın bilemiyorum. güldencim bencede ayşegülle irtibata geçmelisin hem sana fayda hem ona he he:) ayşegül bol kazançların lsunda sen arada uğra razıyız cnm.
günaydın cnmgünaydın canlarım sürekli sizi okuyorum ama yazamadım ben 10 gündür hastalıkla boğuşuyorum şiddetli alerji grip soğuk algınlığı ve adet hepsi bir arada yaşıyorum kalkamıyorum yataktan iş yerine gelmek zorundaydım denetlememmiz vardı durumuuma bağlı yarın izin alıp dinlenicem erdeminde öksürüğü geçmedi bir türlü yani bizden haberler böyle malesef sürekli takipteyim ara ara yazıyorum merak etmeyin
günaydın cnm iyiyim şükürgünaydın fundacım nasılsın bakalım
güüüüünnaaaaaaaayyyydıııııııııııınnnnnnnnnnn balım o zamangünaydın fundacım aaaa sen bana günaydın demedinmi yoksam beni kaçırdım ha haha: ay çok fena gördüm kendimi he he:
valla canım çocuk mağazasına girince ben de kendimi kaybediyorumkız ne kadar tuttu kki kredi kartına 8 taksit yptırdın. güle güle giysin kuzum. eşim bana dio ki çocuk mağazasına girince kendini kaybedion ama siz böyle söyleyince rahatlıyorum yalnız olmadığımı görüp he he:)
sağol cnm daha iyileri zeynep ve ömer paşanın olsungüle güle giysin cnm kuzum yazlık alışveriş yapmışsın. aman ne için çalışıyorum deyip içimi rahatlatıyorum bu durumlarda genelde :) ama şunu söylemeden edemiycem çcuk külotlu çorapları hep çok pahalı oluo yaaa ne iş anlamadım.
Günaydın canim cok geçmiş olsun ne zordur ikinizin birden hasta olmasigünaydın canlarım sürekli sizi okuyorum ama yazamadım ben 10 gündür hastalıkla boğuşuyorum şiddetli alerji grip soğuk algınlığı ve adet hepsi bir arada yaşıyorum kalkamıyorum yataktan iş yerine gelmek zorundaydım denetlememmiz vardı durumuuma bağlı yarın izin alıp dinlenicem erdeminde öksürüğü geçmedi bir türlü yani bizden haberler böyle malesef sürekli takipteyim ara ara yazıyorum merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?