2012 kasım bebekleri büyüyor..

katrecim aslında çok basit çünkü berra gündüz 3 saat uyuyor ave uykusunu almış oluyor yani gümndüz 11 de kalkınca tekrar 3teuyumuş ve 3 saat uyumuş.
en azından 3 te uyuduğunda sadece 1 saat falan uyut bence ozaman normale dönecektir ..tabi bu benim fkrim.
ayşegül ozaman konuşalımda banada yap bir elbise yani nile he hehe: şekerim nedrsin?
birde bebek alırsam bebeğin ölöçülerinde veririm onada yaprsın nasıl fikir ama:
herkese günaydın kızlar.. ee ayşegülcüm yaseminimde 2 çocuklu olacak oda giremez bir funda bir ben kalıyoruz kız kendi kendimizemi kouşalım ha hah a::).).)arada ses verin bari he he:

herkese günaydınnn... nasılsnızbakalm burda acaip kasvetli bir havavar yağmur var ... telefonumu da evde unutmuşum bugün akşam olmaz artık.
katre cnm senin söylediğine göre berra gündüz sadece 4 saat ayakta kalmış. yani düzen biraz ters kurulmuş gibi. sabah biraz erken kaldırıp öğlen uykusunu da azaltabilirsen belki işe yarar diye düşünüyorum. söylemesi kolay tabi ama nasıl uygularsın bilemiyorum. güldencim bencede ayşegülle irtibata geçmelisin hem sana fayda hem ona he he:) ayşegül bol kazançların lsunda sen arada uğra razıyız cnm.

günaydın canlarım sürekli sizi okuyorum ama yazamadım ben 10 gündür hastalıkla boğuşuyorum şiddetli alerji grip soğuk algınlığı ve adet hepsi bir arada yaşıyorum kalkamıyorum yataktan iş yerine gelmek zorundaydım denetlememmiz vardı durumuuma bağlı yarın izin alıp dinlenicem erdeminde öksürüğü geçmedi bir türlü yani bizden haberler böyle malesef sürekli takipteyim ara ara yazıyorum merak etmeyin

günaydın betülüm çok geçmiş olsun yaaa... hepsi bir arada kötü olmuş gerçekten. rabbim şifa versin inş aa oğul size.
bence de güldenim bu fikir dahaii. o site gereksiz çok pahalı geldi bana.

slm canım

canım akşam gündüz olduğu kadar yorulmuyordur muhtemelen
bence akşam bol bol koşup oynamasını sağlarsan yorulup uyur
Günaydın canlar soğuk bir istanbul ve gergin bir isyerinden slmlar:))

günaydın cnm

günaydın cnm

günaydın cnm
geçmiş olsun

günaydın fundacım aaaa sen bana günaydın demedinmi yoksam beni kaçırdım ha haha: ay çok fena gördüm kendimi he he:

günaydın fundacım nasılsın bakalım
günaydın cnm iyiyim şükür
sadece kuzumu çok özledim

günaydın fundacım aaaa sen bana günaydın demedinmi yoksam beni kaçırdım ha haha: ay çok fena gördüm kendimi he he:
güüüüünnaaaaaaaayyyydıııııııııııınnnnnnnnnnn balım o zaman
defnenin deyimiyle "özür gülden özür"

kızlar dün akşam iş çıkışı burada pamidor mağazası var
bebek mağazası duymuşsunuzdur belki
önünden geçerken bakıyım diye uğradım
ama çıkışta elim kolum poşetlerle doluydu
defne kuzuya kıyafet aldım
yazlık kıyafet
elbiseler, kapri bady takımlar,bi tane de etek bady takım(toplamfda 7 takım) aldım
2 tane ince kilotlu çorap,2 tane ince pantolon çorabı,1 tane de biraz dah baharlık pantolon çorabı
çok güzel şeyler vardı
kendimi tutmasam daha birsürü şey alabilirdim
kredi kartına 8 taksit yaptılar

kız ne kadar tuttu kki kredi kartına 8 taksit yptırdın. güle güle giysin kuzum. eşim bana dio ki çocuk mağazasına girince kendini kaybedion ama siz böyle söyleyince rahatlıyorum yalnız olmadığımı görüp he he:)

bu arada otele gidince her akşam kv yi arıyorum defne ile konuşmak için, eşim o saatte gelmemiş oluyor
2 gündür akşamları bi bahane ile arıyor
dün akşam da defne ile konuşuyum bahanesiyle aradı.ben defneyle konuştuktan sonra kaldığım oteli, şubeyi vs sordu
ben de yüzeysel bahsettim.sonra hadi ben kapatıyorum dedim.eşim de kendine dikkat et dedi
ben de olur ederim dedim kapattım
ama hala özür dilemedi.o özür dilemediği için de ben affetmiyorum

bu arada dün sabah kv eşimin parası olmadığını,kendinin de 15 tl verdiğini, eşime "oğlum bi daha böyle yapma.paran yoksa hesaba para yatırma" diye kızdığını söyledi. aklımı karıştıran ise bankadaki bizim paranın üstüne eşim 2 aydır para yatırmıyor.bu durumda kv nin hesabına yatırmış olması gerekir.ama kv kendi hesabına para yatırılmasına-eşimin cebinde hiç parası kalmasa bile önemsemez- kızmaz.aklım karıştı
cumartesi günü defneyi dr a götüreceğim.300 tl vereceğim.ben herşeye para yetiştirmeye çalışırken eğer kv nin hesabına para yatırıp parasız kaldıysa çok sinirliyim.çünkü param olmamasına rağmen mart sonunda beyefendinin ales parasını kredi kartımdan ödedim.ben niye kendimi bu kadar yoruyorum ki o zaman?

valla canım çocuk mağazasına girince ben de kendimi kaybediyorum
3 tane elbise, 4 tane kaprili takım, 1 tane etekli takım ve 5 tane çorap 280 tl tuttu(söylemeye utanıyorum)
kız taksit istermisiniz diye sordu ben de tamam deyince kız 8 taksit yapmış(ben 2-3 taksit yapar diye düşünmüştüm)

güle güle giysin cnm kuzum yazlık alışveriş yapmışsın. aman ne için çalışıyorum deyip içimi rahatlatıyorum bu durumlarda genelde :) ama şunu söylemeden edemiycem çcuk külotlu çorapları hep çok pahalı oluo yaaa ne iş anlamadım.

sağol cnm daha iyileri zeynep ve ömer paşanın olsun
içeride bebek kıyafetleri de vardı aklıma direkt sen geldin
evet cnm hepsi yazlık kıyafetler
valla canım ben de defne için çalışıyorum diye düşünüyorum
sırf o mutlu olsun kimseden eksik kalmasın ben herşeyi idare ederim diyorum
aynen çocuk kilotlu çorapları çok pahalı ya
dün ben kilotlu çorapların tanesini 7,5 tl den aldım(pentide falan da o incelikte yok)
pantolon çoraplarını da 3,5 tl den aldım
bizim giydiğimiz ince çoraplar bile pentide 4 tl iken çocuk çorapları 8 tl den başlıyor

Günaydın kızlar

Haklisiniz gündüz uykusunu azltsam olur belki ama cok huysuz olunca dokunmuyorum. Her zaman 11 de kalkmiyor zaten. Mesela bugün 9 da uyandi. Öglen hemen uyur inşallah ama her gece böyle mucadele veriyoruz. Onu anlayamıyorum. Babasi evde olunca mi uyumak istemiyor bilmiyorum. Adam her gece uyumiycam ders caliscam diyor. Bakıyor berra uyumayinca yatiyor o da yanına kalkmasin diye. Berra dan once uyuyup kalıyor:) berra hanim 2 ssaat yatakta dönüyor sonra mama yiycem diye kalkiyor biraz geciyor su diye kalkiyor uyuyasiya zaten 3 5 kere su içiyor. Dün de 1 bucugu buldu uyumasi

Günaydın kizlar
Defnem Güle güle giysin cicilerini Pamidor biraz pahali lcw daha ucuz geliyor bana okadar tutmasi normal canim
yasemincim valla bende kendimi kaybediyorum çok güzel şeyler oluyor

Günaydın canim cok geçmiş olsun ne zordur ikinizin birden hasta olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…