2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar
Defnem Güle güle giysin cicilerini Pamidor biraz pahali lcw daha ucuz geliyor bana okadar tutmasi normal canim
yasemincim valla bende kendimi kaybediyorum çok güzel şeyler oluyor
günaydın cnm
daha iyileri elifimin olsun
ben ilk defa pamidordan alışveriş yaptım

Fundacim Güle güle kullansin defnos cicilerini. Ben netten alinca lcw yi biliyorum bi haha. bi de afyona gidince civile bakarim orasi da uygun oluyor.

guldencim gerçekten aysegülün yapması çok iyi fikir aysegul becerikli masallah bu konuda ne istersen diyebilir hem senin istediğin gibi olur

aaa güle güle giyisin defnem cnm öyle oluyor bende bir yazlık bir kışlık mutlaka 500 tl harcıyorum ama sonra raha ediyorum . ben pomidoru duymamıştım dur bakayım bakalım..
katrem sen öyle uykularını az tutmaya çalış birkaçgün hysusluk eder ama alışrsa rahat edersin cnm..
nurayım sanada günaydın tatlım..

fundam birde sen eşii böyle rahatlığa alıştırır herşeyi kendin yüklenirsen daha çokkkk para harcarsın sıkıntı çekersin eşinin paralarıda kv alır cnm.. yanlış anlama ama yok böyle birşey yani..

Gunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Bız yıne eltıdeyız bu hafta nası gectı anlamadım sabah eltıye ordan kv deye beyzayı alıp eve gelınce anca yemek yapmaya fırsat kalıyo
Nıdaya sabah hadı ferdılere gıdıyoruz dedım yınemııı gıttıkya dıyo
Yarında var bakalım ondan sonra temızlıge baslıycam haftaya cumada gunum var zaten

günaydın nurayım valla ben zaten iki çocukla ancak lcw e giderim:) yoksa çoook güzel çocuk mağazaları var yaaa insanın aklı kalıo valla... en iyisi girmemek he he:)
katre cnm dediğin gibi biraz erken kalkıp gündüz az uyursa bi kaç gne lışır tabi bi kaç gün huysuzluğu artar illa ki. bende zeynebi bıraksam yatmıycak akşamları ama bi şekilde ikna ediyorm yalvar yakar en geç 10 da yatırıyorum. ama sabah da 7 de kalkıo.gündüz uykusu da 1 saatle 2 saat arası değişio

Funda gule gule giysin defnecik..bben de lcw tatakiliyorum.ama cocuk kiyafetleri genel anlamda bi pahali zaten.

Annemler gelduler ist.a esim almaya gidiyo biraz kizdirdilar beni ama bklim.aksam gorucm anca cok heyecanliyim.ağustostan beri gormedim

Katre sandalyelere rahatlıkla oturabılırsın cnm bızımkı esımı bıle cekıyo:) bızımkıyle rengı farklı sadece sızınkının galıba..
Uyku bencede kızların dedıgı gıbı nıda gunduz ıkı saatten fazla uyursa gece uyuyana kadar cektırıyo uyumak ıstemıyo..

Dediginizi hep uygulamaya çalışıyorum kizlar ama ben de uykucu olunca yapamiyoz tam olarak oglen berra uyudugunda genelde ben de uyuyorum. Kötülük ediyorum belki uykusunu duzene koyamadigim icin ama iste bu duzen denen sey de hemen bozuluyor. Bi gezmeye gitsek tamam kac gun eski haline donemiyor. Bıraktım artik kacta uyursa uyuyor. Bazen oyle bazen böyle büyüyüp gidiyorlar işte

Fundacım gule gule gıysın defnecık cıcılerını

Betul cok gecmıs olsun ıkınızede cnm

Sıbelcım ne oldukı? Hayırlısıyla gelmısler aksama kavusursun ıns..

beni hoşgeldin cnm . nidaya bakharbiden sıkılmış aynı yere gitmekten çok fenalar yaa...
katre zaten bi düzen kurmak harbi zor. bende evde olsam öğlen uykus şaşardı eminim çünkü tam gezme vakti zeynep hep uyuyo oluo. hsonu bile zorlanıyoruz ayak uydurmakta. ikinci gelince hepten şaşar düzen artık

Fundacim Güle güle kullansin defnos cicilerini. Ben netten alinca lcw yi biliyorum bi haha. bi de afyona gidince civile bakarim orasi da uygun oluyor.
sağol cnm daha iyileri berranın olsun
valla ben biçok yerden alıyorum
lcw,kanz,çocuk mağazaları
nerede güzel bişey görürsem oradan alıyorum
ama tabi benim daha çok mağaza görme şansım var ondan

aynen canım
toplu alışveriş yapınca öyle oluyor
ama ben arada da alıyorum

ya canım ne yapıyım ben kimseden bişey isteyemiyorum, bişey lazımsa gidip hallediyorum
haklısın aslında
annem de hep kızar böyle yapma bak sonra eşin evinin ihtiyacını bilmez diye
hatta bi keresinde babamın bile dikkatini çekmiş o bile uyarmıştı
ama buna rağmen hala lafa gelince ben ne yapıyorum ki
özellikle kv hemen" biraz da funda taşın altına elini soksun" der

günaydın cnm
ben yerim o nidayı

sağol cnm daha iyileri meryemin olsun
hadi gözün aydın cnm
hayırdır neden kızdırdılar seni?

haıyrdır sibel. anneni görünce herşeyi unutursun cnm can sıkıntın gider. rapo al bence yarın bari çalışma. her türlü zorluolar seni nasılsa boşver.

Benicim sanki sizin sandalyeler daha saglam gibi duruyor. Bizimkinin orta kismi ince bi sunta gibi bisey. Ben daha ucuz diye bunu almistim sonucta oda alirsak calisma masasi da olur cok kullanilmaz diye düşünmüştüm. Ama sizinki de hosmus onlara da baksam olurmus

fundaaa,kp e genç kalmşsın denince kv der ki eeee erkek işine de ben koştuğum için ona iş bırakmadık da ondan:) ve her fırsatta söyler bana sakın erkek işini üstlenme bırak kendisi yapsın diye. sağolsun valla. gerçi benim kv de yaşlanmamış maşallah ama neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…