- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.321
günaydın cnmGünaydın kizlar
Defnem Güle güle giysin cicilerini Pamidor biraz pahali lcw daha ucuz geliyor bana okadar tutmasi normal canim
yasemincim valla bende kendimi kaybediyorum çok güzel şeyler oluyor
Cok şükür canim berranin sabah ve öglen uykusu güzel maşallah. Iste her cocuk farklı oluyorKatreinur elif öğlen sadece bir saat uyuyor ben çok özeniyorum valla çok uyuyan çocuklara
Hazır cevap artık bunlar:)benicim hoşgeldin şekerim oyyy nidoşoda baksen yerim onu bennn
sağol cnm daha iyileri berranın olsunFundacim Güle güle kullansin defnos cicilerini. Ben netten alinca lcw yi biliyorum bihaha. bi de afyona gidince civile bakarim orasi da uygun oluyor.
aynen canımaaa güle güle giyisin defnem cnm öyle oluyor bende bir yazlık bir kışlık mutlaka 500 tl harcıyorum ama sonra raha ediyorum . ben pomidoru duymamıştım dur bakayım bakalım..
katrem sen öyle uykularını az tutmaya çalış birkaçgün hysusluk eder ama alışrsa rahat edersin cnm..
nurayım sanada günaydın tatlım..
ya canım ne yapıyım ben kimseden bişey isteyemiyorum, bişey lazımsa gidip hallediyorumfundam birde sen eşii böyle rahatlığa alıştırır herşeyi kendin yüklenirsen daha çokkkk para harcarsın sıkıntı çekersin eşinin paralarıda kv alır cnm.. yanlış anlama ama yok böyle birşey yani..
günaydın cnmGunaydın kızlar
Herkes ıyıdır ıns
Bız yıne eltıdeyız bu hafta nası gectı anlamadım sabah eltıye ordan kv deye beyzayı alıp eve gelınce anca yemek yapmaya fırsat kalıyo
Nıdaya sabah hadı ferdılere gıdıyoruz dedım yınemııı gıttıkya dıyo
Yarında var bakalım ondan sonra temızlıge baslıycam haftaya cumada gunum var zaten
sağol cnm daha iyileri meryemin olsunFunda gule gule giysin defnecik..bben de lcw tatakiliyorum.ama cocuk kiyafetleri genel anlamda bi pahali zaten.
Annemler gelduler ist.a esim almaya gidiyo biraz kizdirdilar beni ama bklim.aksam gorucm anca cok heyecanliyim.ağustostan beri gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?