- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.341
Evet canim cok zorlanıyorum bu yüzden. Gittigimiz yerde uyusa problem yok ama uyumayinca boyle oluyo. Hic uyutmayayim aerken yatdin fiyorum mumkun degil ona da dayanamiyorbeni hoşgeldin cnm . nidaya bakharbiden sıkılmış aynı yere gitmekten çok fenalar yaa...
katre zaten bi düzen kurmak harbi zor. bende evde olsam öğlen uykus şaşardı eminim çünkü tam gezme vakti zeynep hep uyuyo oluo. hsonu bile zorlanıyoruz ayak uydurmakta. ikinci gelince hepten şaşar düzen artık
Hımm anladım cnm o zaman dıkkat etmek gerekır:)Benicim sanki sizin sandalyeler daha saglam gibi duruyor. Bizimkinin orta kismi ince bi sunta gibi bisey. Ben daha ucuz diye bunu almistim sonucta oda alirsak calisma masasi da olur cok kullanilmaz diye düşünmüştüm. Ama sizinki de hosmus onlara da baksam olurmus
Evet nası sıkıldıysa artık:)beni hoşgeldin cnm . nidaya bakharbiden sıkılmış aynı yere gitmekten çok fenalar yaa...
katre zaten bi düzen kurmak harbi zor. bende evde olsam öğlen uykus şaşardı eminim çünkü tam gezme vakti zeynep hep uyuyo oluo. hsonu bile zorlanıyoruz ayak uydurmakta. ikinci gelince hepten şaşar düzen artık
sağol cnm benim daha iyileri senin kızların olsunFundacım gule gule gıysın defnecık cıcılerını
Betul cok gecmıs olsun ıkınızede cnm
Sıbelcım ne oldukı? Hayırlısıyla gelmısler aksama kavusursun ıns..
valla cnm kv güzel cevap veriyormuşfundaaa,kp e genç kalmşsın denince kv der ki eeee erkek işine de ben koştuğum için ona iş bırakmadık da ondan:) ve her fırsatta söyler bana sakın erkek işini üstlenme bırak kendisi yapsın diye. sağolsun valla. gerçi benim kv de yaşlanmamış maşallah ama neyse :)
ay cnm bıraksam bizimki de uyumaz ama bu sefer akşam çok dandik bi saatte uyumaya kalkıo bu sefer dehepten şaşıo gecenin bi yarısı uyanıo sabh olmuş gibi. allaım dua ediyorum ikinci bebiş inş uyku sorunu olmaz:)Evet nası sıkıldıysa artık:)
Ikıncı gelınce duzene gırer hersey merak etme
Nıdanın uykusu esnek oldugu ıcın hafta sonları gezmelerde sadece arabada uyur onun dısında uyumak ıcın huysuzluk yapmaz cok sukur..
cnm bende duramam. ama bizde zaten senin maaşın benim maaşım olmadı hiç. kredi kartımız bile ortak bizim.aybaşı geldiğinde ikimizin maaşı ortadadır giderler yapılır kalanda bellidir birlikte harcanır. sizde durum biraz farklı ondan sıkıntı çıkıo bence. tabi bunda ayrı şehirlerde yaşıo gibi olmanızda sebep olmuş olabilirsağol cnm benim daha iyileri senin kızların olsun
valla cnm kv güzel cevap veriyormuş
haklısın aslında üstlenmemk gerekiyor
ama ben de görünce yapmadan duramıyorum
pöfff
cnm keşke bizimki de öyle olsacnm bende duramam. ama bizde zaten senin maaşın benim maaşım olmadı hiç. kredi kartımız bile ortak bizim.aybaşı geldiğinde ikimizin maaşı ortadadır giderler yapılır kalanda bellidir birlikte harcanır. sizde durum biraz farklı ondan sıkıntı çıkıo bence. tabi bunda ayrı şehirlerde yaşıo gibi olmanızda sebep olmuş olabilir
keşke bizde de öyle olsa cnmkatrem yanlış anlama sen rahatsız oluyorum uyumuyo dediğin için yadım ben ama tabiki öyle yada böytle büyüyolar baksanıza 2 buçuk yaşında oldular bile...
fundam bizdede durum yaseminlerdeki gibi cnm para ortadadır giderler yapılır kalanada bakılır.. ama sende biraz eşine yükle 1 2 şeyi cnm sen bir çok işi halleettin bunuda halledersin ama yeterki iste..
sibel kim sıktı canını bakalım ahhh:
bundan sonra annene alırken bizim evede al diyeydinya he hehe:bu arada biraz önce eşim aradı
ne yapıyorsun diye
bana gününün nasıl geçtiğini anlatıyor,defneyi anlatıyor
paran yoksa gönderiyim dedim
yok idare ederim dedi(belki temettü yatacakmış bu ay)
dün gitmiş annesinin market alışverişini görmüş.unundan yağına,deterjanına kadar
aferin dedim
valla aklıma hiç gelmedibundan sonra annene alırken bizim evede al diyeydinya he hehe:
güldennn seni çok fena gördüm he he:)bundan sonra annene alırken bizim evede al diyeydinya he hehe:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?