2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhba canlarim nasilsiniz
Fundacum defne gule gule giyisin cicuslerini baya parca akmissin iyi tutmus bence. Bizdede baslar artik alisverisler iki cocukla iki katu
Katrecim canim benim zamanka duzene girer tatlom hic germe kendini hersey bizim istedigimiz gibi olmuyir bizil didimizdada gekisebiliyor
Eeesonra canlarrr

ooo kimler gelmiş efendim hoşgeldiniz songül hımcım. iki çocuk iki kat masraf diosun yani ihhhhhhhhh:)

Annmler ya güya bize zahmet vermk istemiyolar otobusten indikleri yerden esim alayim diyo.yok biz gelicez taksye binerz bilmem ne e adam getreyim diyo daha ne degil mi ama
canım onlar da zahmet vermek istemiyor demekki size
kızma onlara

ay feda olsun ona güldencim masraflar. yeter ki keyifli keyifli hrcayalım sağlık olsunda d imi songülüm ha ha:)

merhaba canm hoş geldin
valla biraz da anneannesinin aldıkları var
bir de annem de bu yaz tekrar alıp gönderecekmiş
yeter bu kadar değil mi ama

merhaba canm hoş geldin
valla biraz da anneannesinin aldıkları var
bir de annem de bu yaz tekrar alıp gönderecekmiş
yeter bu kadar değil mi ama
Yeter bence canim ama baktin birdeyi cok begendin alirsin birde defne hergun okula gidiyor ihtiyaci cok daha fazla olur

kızlar öğle arasında yemekten sonra dolaşırken bi künye görüp kuyumcunun birine girdim
ona uygun yüzük,küpe ve kolye de vardı
kadın en son 2700 tl ye indi
ama o kadar para veremem
ama içim eridi ya
çok şıktı bayıldım
biri kocama onu göstersin ve bana barışma hediyesi almasını söylesiiiinnnnnn

Yeter bence canim ama baktin birdeyi cok begendin alirsin birde defne hergun okula gidiyor ihtiyaci cok daha fazla olur
bence de yeter canım
valla okulda hergün ihtiyaç bir de hergün 2 kıyafet giyiyior
bi sabah giyiyior, öğle yemeğinde üstüne yemek döktüğü için bir de öğleden sonra giyiyor
e doğal olarak bolca kıyafet gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…