- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.361
Hahaha isine geldi dimi bunu duymak:)cok ta keyifli yahuooo kimler gelmiş efendim hoşgeldiniz songül hımcım. iki çocuk iki kat masraf diosun yani ihhhhhhhhh:)
Aaa brn bunu yaxan gulden sandim ya koca takvimi gormeksizinooo kimler gelmiş efendim hoşgeldiniz songül hımcım. iki çocuk iki kat masraf diosun yani ihhhhhhhhh:)
Iyiyim tatlim benim ay her alisveris sonrasi esime soruyorum 3 cocuk istedigine eminmisin diyr bunlaflammi korkutucaksin gozumu diyorohhh songül hanımcım nasılsınız acaba?
eee tabi 1 çocuk bir masraf 2 çocuk 2 masraf yasemin hanımcım ha hah a:
canım onlar da zahmet vermek istemiyor demekki sizeAnnmler ya güya bize zahmet vermk istemiyolar otobusten indikleri yerden esim alayim diyo.yok biz gelicez taksye binerz bilmem ne e adam getreyim diyo daha ne degil mi ama
merhaba canm hoş geldinMerhba canlarim nasilsiniz
Fundacum defne gule gule giyisin cicuslerini baya parca akmissin iyi tutmus bence. Bizdede baslar artik alisverisler iki cocukla iki katu
Katrecim canim benim zamanka duzene girer tatlom hic germe kendini hersey bizim istedigimiz gibi olmuyir bizil didimizdada gekisebiliyor
Eeesonra canlarrr
harbi iki ocuklaişkence olur sanırım:) ama tek olsanda insan şaşırı hangisne ne alsam diye he he:)Songül gelmiş hosgellmis
ay iki çocuk da yanindaysa ne yorucu olur o alışveriş yoksa büyük zevk olur
Canim ben geneld netten aliyorum cocuklar yatinca sakincr olmayanlarida degistiriyorum sonraSongül gelmiş hosgellmis
ay iki çocuk da yanindaysa ne yorucu olur o alışveriş yoksa büyük zevk olur
valla aferin senin eşineIyiyim tatlim benim ay her alisveris sonrasi esime soruyorum 3 cocuk istedigine eminmisin diyr bunlaflammi korkutucaksin gozumu diyor
akıllı hatunun hali başka oluyorCanim ben geneld netten aliyorum cocuklar yatinca sakincr olmayanlarida degistiriyorum sonra
Yeter bence canim ama baktin birdeyi cok begendin alirsin birde defne hergun okula gidiyor ihtiyaci cok daha fazla olurmerhaba canm hoş geldin
valla biraz da anneannesinin aldıkları var
bir de annem de bu yaz tekrar alıp gönderecekmiş
yeter bu kadar değil mi ama
Tecrube diyelim :)akıllı hatunun hali başka oluyor
bence de yeter canımYeter bence canim ama baktin birdeyi cok begendin alirsin birde defne hergun okula gidiyor ihtiyaci cok daha fazla olur
tecrüberinizi istiyorum efendim malum takipçinizim:)Tecrube diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?