2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hahahaha artik analar gunune

çek resmini at bunu almazsan seninle barışmam de

ohhhohhhhh songül hanımcım coştun şekerimm...
bir geldin pir geldinyani he heh e:
funda bencede songül haklı çek resmi at şekerimmmm:

noluo bakalım adamı zora sokcanız hee:)
songül sn hangi sitelerde dolanıon indirimlerden filan haber ver malum ihtiyaım olcak:)

Evet iyi niyetliler de esim zaten izinliydi oyleye kadar kv dr a gotrdu donuste yol ustunde indi annmler orda bekleyin geliyorum diyo yok biz taksyle giderz diyo oysa zaten yolunun üstü adamin...ooncede hastaneye yakn otogarda inin ordan birlkte gidelm dedi ona da ciik dediler:))nneyse geldiler ya cok sukur...aaksi gibi bizm mesai uzadı bugun eve varmam altiyi bulur

sibelll aklın evdedir di mi şimdi. kaç aydır görmüosn annenleri cnm. isim bilemiyorum ki ya zor bi karar allah yardım etsin:)

sibel mesainin uzamış haliyle mi 6 da evde oluyorsun?
valla çok şanslısın cnm
bizim bankada mesai o saatte bitmemiş oluyor
en erken 6,5 ta bitiyor

herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar.
sibel gözün aydın cnm boşver hiç birşeye takılma anın tadını çıkar.
isme gelince varsa aklınızda birkaç isim onlarıyaz bizde onlardan birini söyleyelim cnm.
benim oğlum olsaydı tuğberk ismini çok istiyordum ben koyamadım ama arkadaşımın oğlu oldu o koydu he hehe:
evetya yine kimsecikler yokmuş..

herkese günaydın kızlarrrr...naslsın güldenim napar ne edersin. sibelll işte misin akşam nasıl geçti. be çınar ismini çok severim ama soyismi gibi algılanabilio ikinci isim olunca. bizim ömer kesin olunca mecbur ikinnci isim olacağından teklif dahi edemedim:)

günaydın yaseminim biz iyiyiz şekerim sen nasılsın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…