- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.381
Hahahaha artik analar gununekızlar öğle arasında yemekten sonra dolaşırken bi künye görüp kuyumcunun birine girdim
ona uygun yüzük,küpe ve kolye de vardı
kadın en son 2700 tl ye indi
ama o kadar para veremem
ama içim eridi ya
çok şıktı bayıldım
biri kocama onu göstersin ve bana barışma hediyesi almasını söylesiiiinnnnnn
seviyorum seni tecrübeli hatun :)Tecrube diyelim :)
Memnuniyetle efendumtecrüberinizi istiyorum efendim malum takipçinizim:)
ay nerde benim adamda o düşünceHahahaha artik analar gunune
seviyorum seni tecrübeli hatun :)
Canim ben geneld netten aliyorum cocuklar yatinca sakincr olmayanlarida degistiriyorum sonra
kızlar öğle arasında yemekten sonra dolaşırken bi künye görüp kuyumcunun birine girdim
ona uygun yüzük,küpe ve kolye de vardı
kadın en son 2700 tl ye indi
ama o kadar para veremem
ama içim eridi ya
çok şıktı bayıldım
biri kocama onu göstersin ve bana barışma hediyesi almasını söylesiiiinnnnnn
hahaha bak bu da güzel bi fikirçek resmini at bunu almazsan seninle barışmam de
Canim ben lcw e bebek kidycity(kanz)ole takiliyorum haha ama favori lcwnoluo bakalım adamı zora sokcanız hee:)
songül sn hangi sitelerde dolanıon indirimlerden filan haber ver malum ihtiyaım olcak:)
arkandan geliyorum diy boşa dememişim ha ha bide dönüp dolaşıp lcw ye gidiyoruz he he:)Canim ben lcw e bebek kidycity(kanz)ole takiliyorum haha ama favori lcw
sibel mesainin uzamış haliyle mi 6 da evde oluyorsun?Evet iyi niyetliler de esim zaten izinliydi oyleye kadar kv dr a gotrdu donuste yol ustunde indi annmler orda bekleyin geliyorum diyo yok biz taksyle giderz diyo oysa zaten yolunun üstü adamin...ooncede hastaneye yakn otogarda inin ordan birlkte gidelm dedi ona da ciik dediler:))nneyse geldiler ya cok sukur...aaksi gibi bizm mesai uzadı bugun eve varmam altiyi bulur
günaydın yaseminim biz iyiyiz şekerim sen nasılsın bakalım?herkese günaydın kızlarrrr...naslsın güldenim napar ne edersin. sibelll işte misin akşam nasıl geçti. be çınar ismini çok severim ama soyismi gibi algılanabilio ikinci isim olunca. bizim ömer kesin olunca mecbur ikinnci isim olacağından teklif dahi edemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?