- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.401
ohhh çok itirafçı gördümm sizi şekerimmmm:):)iyim çok şükü cnm çay poğaça keyfi yapıom gel beraberyapalım...
bi de itirafım olcak:) çınar küçük görümcemin soyadı o da isimden vazgeçmemde etken oldu:)
bencede iyidir zeynep ilay. ömer çatay.ama öyle. gerçekten severim çınar ismin ama:)
ömer çınar güzel olurdu da gerçi zeynep ilaya da uymuo he he boşver ömer çağatay iyidir iyi:)
amin cnm aminnnn:hayırlısıyla gelsin inş. sağlıkla
önemli değil teyzesi. zeynep dio ki ömer kardeş değil çatay kardeş he he:)ay pardon ömerçağtay yanlış yazmışımmm:
aminnnn cnm allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. isteyen hakeden herkese nasip etsin inş.yerim o zeynebimi bennnnn:
cnm cuma yüzü suyu hürmetine inş hayırlı haberler alsın abin dualarımdalar allahım bu mubarek günde isteyenleri boşçevirmesin.
benim teyzemin kızıda çok istiyo..
bu arada hayırlı haberler inş ömer paşamla igili sonra bana yaz olurmu...
günaydın cnm sana da hayırlı cumalarherkese günaydın hayırlı cumalar kızlar.
sibel gözün aydın cnm boşver hiç birşeye takılma anın tadını çıkar.
isme gelince varsa aklınızda birkaç isim onlarıyaz bizde onlardan birini söyleyelim cnm.
benim oğlum olsaydı tuğberk ismini çok istiyordum ben koyamadım ama arkadaşımın oğlu oldu o koydu he hehe:
evetya yine kimsecikler yokmuş..
günaydın cnmherkese günaydın kızlarrrr...naslsın güldenim napar ne edersin. sibelll işte misin akşam nasıl geçti. be çınar ismini çok severim ama soyismi gibi algılanabilio ikinci isim olunca. bizim ömer kesin olunca mecbur ikinnci isim olacağından teklif dahi edemedim:)
afiyet olsun cnmiyim çok şükü cnm çay poğaça keyfi yapıom gel beraberyapalım...
bi de itirafım olcak:) çınar küçük görümcemin soyadı o da isimden vazgeçmemde etken oldu:)
günaydın cnmGunayfin
ay hayırlı haberler alırız inşallahay güldenim yarın 11 45 te randevum meraktayım son durum ne .sağlık hberleri alırız inş.
buarada bugün abimlerin testler yapılcak dua edin lütfen.
yerim ben o nilinil akşam diyoki anne sen hiç bir bebeği kucağına almıyacaksın ee dedi babası ya kardeşin oursa.
ben kardeş falan istemem dedi ama bi görmeniz lazım okadar sert söylediki anlatamammm.. bu arada günaydın sibelcim akşam nasıldı bakalım?
bence kesinlikle haklı adem güneşsenin keyfine göre değil deseydin he he:) yerim onun dillerini.
sabah adem güneşin kitabını okuyordum da yoldayken. şöyle diodu özetle. şimdiki aileler tek çocuk yaparak sadece çocuklarını yalnız bırakmıolar hayatta, ilerde o çocuklardan doğacak çocuklrıda bir sürü şeyden mahrum bırakıolar. o çocuklarn ilerde ne teyzesi ne halası ne amceası nede dayısı olacak yazmış.bununla beraber kuzenleri de...
düşündüm de gerçekten bir sebep yokken sırf tek çocuk daha ii şartlar da büyüsün demek çok yanlış. çünkü kardeş en büyük zenginlik. ama dediğim gibi herkesin kendine özel başka nedenleri olabilir istisnai durumlar olabilir. amşartlar zorlanmalı diye düşünüyorum yapılabileck bişeyler varsa. çocuklar yalnızlığa mahkum edilmemeli hayatta.
başka şeyler söylersen kabul ederim güldenim belki de bu geç kalmışlık meselesini kabul etmiyroum he he :)deşmeselesi herşeye açık bidurum cnm tabiki herkesin düşüncesi kardeş güzel şeyde eskidenkardeşklikler bile farklıydıya neyse kısmet diyelim bu konuyu kapatalım he heh e:
ama şu bir gerçek eğer daha genç anne olsaydım kesinlikle 2. çocuk yapardım ama ben
geç anne oldum ee ne yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?