- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.421
Ha ha konu dagıtılmaya calısılıyor mu ne:)))aaaa yaseminim daha daha nasılsın...
nil bizi kandırmak için bu arada diyoki anne bak arkanda kuşvar hadi bak anne sonra aynısını babasına söylüyo ha ha ha:
hele geçen akşam bunu 10 15 defa falan söyledi herhalde sıpa..
günaydın benicim oh ne güzelmiş hava burda soğuk var yağmur var. bol eğlenceli bigün olsun inş.Gunaydin kizlar hayırlı cumalar
Herkesın gonlunden gecen olsun insallah
Bugun evdeyız:) 22 derece sıcaklık var bugun burdaesım bırkac saat erken cıkıcak ısten bahce keyfı yapıcaz eltımler abısı falanda gelıcekler buyuk ıhtımal bakalım..
Yasemın cok dogru bencede kardes olmalı
Funda hadı kavusuyosun hayırlısıyla kuzucuguna
Gulden yerım ben o nılosun dıllerını nerden aklına gelmıs oyle kardes ıstememek:)
ama yemezlr cnm. yaş da neymiş. hem yaş ha bire ilerlio o zaman elini çabuk tut demezler mi insana he he:) yine diorum başka şeyler engelse allah tek çocuğa can sağlığıversin tabi ki.Ha ha konu dagıtılmaya calısılıyor mu ne:)))
bakmıom işte ıhhhhhhhh:)Kızlar ben dun tatlımı yaptım yarısmaya ekledım:)
Hamıle olmayanlar bakabılır
Burdada hafta sonu yagmurlu gosterıyo dun bugun ıyı, hazır gunes varken tadını cıkaralım dımıgünaydın benicim oh ne güzelmiş hava burda soğuk var yağmur var. bol eğlenceli bigün olsun inş.
Bakınca canınız cekecek bende ıkram edemıycem uzulcem amabakmıom işte ıhhhhhhhh:)
Teyzem kırkında yaptı ucuncu oglunu sımdı bırıncı sınıfa gıdıyo gayette guzel buyuttu yas bahane degılama yemezlr cnm. yaş da neymiş. hem yaş ha bire ilerlio o zaman elini çabuk tut demezler mi insana he he:) yine diorum başka şeyler engelse allah tek çocuğa can sağlığıversin tabi ki.
Oh ne guzel cnmSaolun kızlar aksam guzeldi cok ozlemisim.ise geldim yine ogleden sonra izin alayim diyorum ama isteyemedim bi türlü. Bashkm de tavirli hala bana karsi.pkarsi.poff yani yaaa.
canım kesinlikle geç anne olmadındeşmeselesi herşeye açık bidurum cnm tabiki herkesin düşüncesi kardeş güzel şeyde eskidenkardeşklikler bile farklıydıya neyse kısmet diyelim bu konuyu kapatalım he heh e:
ama şu bir gerçek eğer daha genç anne olsaydım kesinlikle 2. çocuk yapardım ama ben
geç anne oldum ee ne yapalım..
evet canımohhh bugün senin içinde güzel bigün fundacım. kuzun nasl özlemiştir seni. yavrum benim bakalım hediyelere napcak.
ay bilmiyorum bakalım akşam göreceğizgünaydın fundam ayy hakkatenya defnem aldıklarını görünce kimbilir nasıl mutlu olacak..
günaydın cnm benimGunaydin kizlar hayırlı cumalar
Herkesın gonlunden gecen olsun insallah
Bugun evdeyız:) 22 derece sıcaklık var bugun burdaesım bırkac saat erken cıkıcak ısten bahce keyfı yapıcaz eltımler abısı falanda gelıcekler buyuk ıhtımal bakalım..
Yasemın cok dogru bencede kardes olmalı
Funda hadı kavusuyosun hayırlısıyla kuzucuguna
Gulden yerım ben o nılosun dıllerını nerden aklına gelmıs oyle kardes ıstememek:)
hadi başarılar cnmKızlar ben dun tatlımı yaptım yarısmaya ekledım:)
Hamıle olmayanlar bakabılır
canım ben senin yerinde olsam rapor alırdımSaolun kızlar aksam guzeldi cok ozlemisim.ise geldim yine ogleden sonra izin alayim diyorum ama isteyemedim bi türlü. Bashkm de tavirli hala bana karsi.pkarsi.poff yani yaaa.
baakkk bi sürü örnekde funda vermiş ,onlar biraz fazla uç olmuş sen onlara bakma yine de hehe he:)
Evet katılıyorum sıze 55 te bende dogurmak ıstemem sahsen:) omrumuz yetmez ayol cocugu buyutmeyekız millet 55te annane oluyo hatta 45te bile bunediryaaaa: okadarda değil yani hemde bilerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?