2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaaa yaseminim daha daha nasılsın...
nil bizi kandırmak için bu arada diyoki anne bak arkanda kuşvar hadi bak anne sonra aynısını babasına söylüyo ha ha ha:
hele geçen akşam bunu 10 15 defa falan söyledi herhalde sıpa..

Gunaydin kizlar hayırlı cumalar
Herkesın gonlunden gecen olsun insallah
Bugun evdeyız:) 22 derece sıcaklık var bugun burda esım bırkac saat erken cıkıcak ısten bahce keyfı yapıcaz eltımler abısı falanda gelıcekler buyuk ıhtımal bakalım..

Yasemın cok dogru bencede kardes olmalı

Funda hadı kavusuyosun hayırlısıyla kuzucuguna

Gulden yerım ben o nılosun dıllerını nerden aklına gelmıs oyle kardes ıstememek:)

Ha ha konu dagıtılmaya calısılıyor mu ne:)))

günaydın benicim oh ne güzelmiş hava burda soğuk var yağmur var. bol eğlenceli bigün olsun inş.

Saolun kızlar aksam guzeldi cok ozlemisim.ise geldim yine ogleden sonra izin alayim diyorum ama isteyemedim bi türlü. Bashkm de tavirli hala bana karsi.pkarsi.poff yani yaaa.

ama yemezlr cnm. yaş da neymiş. hem yaş ha bire ilerlio o zaman elini çabuk tut demezler mi insana he he:) yine diorum başka şeyler engelse allah tek çocuğa can sağlığıversin tabi ki.
Teyzem kırkında yaptı ucuncu oglunu sımdı bırıncı sınıfa gıdıyo gayette guzel buyuttu yas bahane degıl

Saolun kızlar aksam guzeldi cok ozlemisim.ise geldim yine ogleden sonra izin alayim diyorum ama isteyemedim bi türlü. Bashkm de tavirli hala bana karsi.pkarsi.poff yani yaaa.
Oh ne guzel cnm
Keske erken cıkma ımkanın olsaydı gıcık olay tamda zamanına denk gelmıs yanı
Meryem gıtmıyodur krese dımı

benicim ohhh tadını çıkartın cnm güzel havanın.
ayyyy 2. çocuk konusunda yorum yokkk::).):) he he
tatlımı ama ama beniya sen artık kendini aştın iyice şekerim..

canım kesinlikle geç anne olmadın
defnenin bi arkadaşının annesi 39 unda doğurmuş kızı, benim bi üstadım 40 ından sonra 2 çocuk yaptı,bi şube müdürü 45 inde doğurdu,teyzemin bi komşusu 55 yaşında doğurdu en küçük çocuğunu(biz kendini menapoza girdiğini sanarak doğurduğunu düşünüyorduk meğer kadın bilerek doğurmuş), annemin dayısının eşi 50 sine yakın doğurdu 3. çocuğunu
daha fazla örnek vermeme gerek var mı?
ohhh bugün senin içinde güzel bigün fundacım. kuzun nasl özlemiştir seni. yavrum benim bakalım hediyelere napcak.
evet canım
rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

günaydın fundam ayy hakkatenya defnem aldıklarını görünce kimbilir nasıl mutlu olacak..
ay bilmiyorum bakalım akşam göreceğiz
ama defne hediyelere değil de sanki bana daha çok sevinecek gibime geliyor

günaydın cnm benim
evet kısmetse bu akşam kavuşuyorum

Kızlar ben dun tatlımı yaptım yarısmaya ekledım:)
Hamıle olmayanlar bakabılır
hadi başarılar cnm
birazdan bakıyım

canım ben senin yerinde olsam rapor alırdım

örnekler çoğaltılabilir di mi benicim. bencede yaş bahane değil. geç kalınmışsa da daha fazla kalınmamalı he he:)hem gülden dio ki ben nile herşeyi anlatıyorum o da beni dinlio diokardeş konusunda da dinler bence he he:)

baakkk bi sürü örnekde funda vermiş ,onlar biraz fazla uç olmuş sen onlara bakma yine de hehe he:)

Yarin dönüyorlar Fundacmcm.raporluk bi is yok ki.aamann valla içim sıkılıyor sabhtan beri bklim uygun bir ani kolluyorum isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…