- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.441
kız millet 55te annane oluyo hatta 45te bile bunediryaaaa: okadarda değil yani hemde bilerek..
KIZLAR BENİ YANLIŞ ANLADINIZ ben o yaşta bile anne olanlar var gülden geç anne olmadı demek istedim ama kendimi ifade edemedim sanırımEvet katılıyorum sıze 55 te bende dogurmak ıstemem sahsen:) omrumuz yetmez ayol cocugu buyutmeye
Tesekkur ederım canımKIZLAR BENİ YANLIŞ ANLADINIZ ben o yaşta bile anne olanlar var gülden geç anne olmadı demek istedim ama kendimi ifade edemedim sanırım
bu arada benicim cheesecake süper görünüyor
yok kız lafımız sana değil 55te anne olanlaraydı ha hah a::KIZLAR BENİ YANLIŞ ANLADINIZ ben o yaşta bile anne olanlar var gülden geç anne olmadı demek istedim ama kendimi ifade edemedim sanırım
bu arada benicim cheesecake süper görünüyor
Yasemının dedıgı gıbı bosver cnm almıssın ya tadını cıkar annenler:)Izin istedim kizlar ama istedgme pisman oldum yani.bu sonmus da bilmem ne.cok bozuldu moralim ucunda annm olmasa gitmiycem ama yapack bisey yok. Sabir diyorum devam ediyorum yani.
Sagol nuraycım hosgeldın nasılsınız bakalım?hayırlı cumalar kızlar
Rabbim tün isteyenlere evlat nasip etsin ins yaseminim senin abine de ins eğer imkan dahilindeyse yavrular kardeşsiz kalmasın ins Aminnn
benicim başarılar canim
Sibel boşver yasemin dediği gibi zaten az kaldı takma annenlerin tadını cikar keşke biraz daha kalsalardi onlar da okadar yoldan geliyorlar
fundacim Ohh bugün kavusuyorsun kuzuna ne güzel Rabbim ayirmasim
İyiyim canım çok sukur sen nasilsin nilime masallah bilmediği şey yok yanurayım hoşgeldin nasılsın cnm..
İyiyiz çok şükür canim kar başladı gene burdaSagol nuraycım hosgeldın nasılsınız bakalım?
cnm benim hoşgeldin . canını sıkma tatlım artık o kadar olmaz çabuk kalkar. sizde rahat rahat gidersiniz inş.buaraa amin cnm rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyn herkeseİyiyiz çok şükür canim kar başladı gene burda
canim sıkıldı yola cikicaz salı günü ins tutmaz yerler geçer o zamana kadar
İnş canim zaten uzun yol hava şartları kötü olunca daha da zor oluyorcnm benim hoşgeldin . canını sıkma tatlım artık o kadar olmaz çabuk kalkar. sizde rahat rahat gidersiniz inş.buaraa amin cnm rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyn herkese
zeynebin ii çok şükür teyzesi. havalar kötü dışarı çaıkaran olmayınca da bunalıo çocuklar haliyle. haftasonu gelsin de en azından avm de ki oyun parkına götürürüz. oralarda hastalık kaynıo bi ayağım gitse öbürü geri gidio yani. yarın inş. güzel haberler vercem bakalım cnm. elifim napıo kavuşcak kuzenlerine keyfi yerine gelir güzel yüzlümünİnş canim zaten uzun yol hava şartları kötü olunca daha da zor oluyor
Zeynebim nasil bakalım ömer pasa nin yarın haberlerini alacaksın ins gelince dr yaz bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?