2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyı hafta sonları herkese arkadaslar
Benım kuzular uyuyo
Dunku super havadan eser yok burda yagmur soguk

Benicim buraya kis geri geldi. Sen dun 22 derece diyince şaşırmıştim. Bizim burada kar yagiyordu dün. Bugün kar yok ama buz gibi bi hava var eksilere düştü sıcaklık. Ne zaman yaz gelecek de biz disarilara atacaz kendimizi bilmem eve kapanmaya devam şimdilik

Berra bugün 1 saat uyudu. Bakalim gece erken yatacak mi merakla bekliyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben yine yollardayim.
Sabah defne gidecegimi anladı sanırım saat 6 da uyandı
ben çıktıktan sonra babasına kök sokturmus

Kızlar bu arada defneyi cumartesi günü dr a goturduk. Dr muayene etti ve dikkat etmemiz için uyardı. 4 ayda 1 buçuk kilo almış ve 4 santim uzamis. defnenin yaşındaki çocuklara göre 100 çocuktan 91 inden hızlı gelişmiş. Az yesin çok hareket etsin dedi. şekerli yiyecek yasak dedi. Ben tahin pekmez yemeyi seviyor dedim. olabildiğince yedirme dedi.
Millet çocuğum kg aldı diye sevinir ben üzülüyorum
muayene için gelenler arasında 7 yaşında bir kız vardı o da 3 yaşından beri erken ergenlik tedavisi goruyormus. Onun annesi de baya yorulmuş yıllardır. Çok korkuyorum ergenlige girecek diye diyordu

Kızlar bu arada eşim cumartesi günü Özür diledi baristik

günaydın ve iyi haftalar kızlar yine kimsecikler yok.
katre kaçta uyudu berracık merak etim cnm?
fundam günaydın barışmışsınız çok sevindim cnm.
defne kaç kilo cnm ve boyu kaç olmuş peki? korkma inş allahınm izniyle birşey olmayacak..

herkese günaydın kızlarrr. ben güne malesef kötü başladım felaket bi mide bulantısıyla işe geldim ve malesef işyerine geldiğimde de ne yediysem gitti içim dışıma çıktı resmen boğazım acaip acıo
ctesi kontrole gittik paşam 1910 gr 44 cm olmuş herşey yolunda dedi dr miz. tek sorum makat geliş duruo onedenle anneye sıkıntı verebilir dedi. herşey yolunda giderse 5haziranda sezaryen olacak hayırlısıyla.

günaydın yaseminim pöfff kıyamamya çok kötü ay bende doğuma son 2 hafta kala yaşamıştım bu sorunu çok fenaydı nerdeyse dr beni hastaneye yatıracaktı neyseki geçti seninde geçer inş cnm biran önce.
paşama maşallah ohh aferin ona ay bakıyorumda 61 gün kaldı doğuma yazıyo ayy çok heyecanlı ama senin söyleddiğin tarihe göre 50 gün falan var cnm hayırlısıyla gelsin paşam inşş. peki zeynebim nasıl ne yaptınız hafta sonu.

sağol cnm benim. dr çok ii boyu kilosu dedi hatta sanırım kg sini fazla buluo. suyu çok ii merak etme dedi. zeynepten dolayı takıntılı olduğumu bildiği için:) az kaldı cnm bitsin hayırlısıyla sağlıkla inş. zeynebin ii teyzesi geçen hafadan beri annem çiş eğitimine uğraşıo. haftasonu lazımlığa alıştık çok şükür. ama hala kakasını yapmadı. haftasonu da hiç yapmadı kakasını bakım ne olcak. bu gece üç gibi bi çığlık kıyamet uyandım çiş geldiiiiiiiiiiii diye. bezliydi aslında. neyse gidicem dedi . sanırm ben tulumdu bezdi çıkartayım derken sanırım beze yaptı. gittik oturduk uykumuz açıldı. ve beklenen son uyumak istemedi. babasını da çağırdı 3 kişi tek kişilik ranzada yattık sabah 5 te uyudu sıpa.tabi o uyuyodu biz çıktık bugün ne olur bilmem. buarda haftasonu tokattan arkadaşım geldi onu gördüm. ii geldi. zeynebe de pepenin yapıştırmalarını aldım denk geldi ii oldu. işime de yardı aslında. siz naptınız cnm

ç
aferin bvenim kuzuma. cnm biz pek birşey yapamadık aslında iyidik ama bi an geriliyoruz anlamıyorum bağlama diyor balamıyorum sonra çişim geldi diyene kadar yapıyo kiloduna ee annemde sonra bağlıyo mecbur. gülen yüzlerin modasıda geçti he hehe: bende zorlamıyorum bakalım görücez..

ay çok çabuk sıkılıolar cnm. ben stiker ararken bi baktım pepenin bisiklette kocaman stikerı var. bende pepenin bisikletinden alcam demiştim ya çişe alışırsa, ii denk geldi stikeriı aldık hemen. güya üstüne gülen yüz yapıştırcaktım. neyse eve geldik ki paketin içinde bi sürü var. bizde her çiş yaptığında birisini veriyoruz. şila var zulu var köpüş var ağaç kelebek falan filan bi sürü şey var. baya işimizi gördü aslında. zevkle yapıştırıo banyonun duvarlarına. allahtan kolay çkıo yoksa banyo pepenin dünyası gibi oldu he he:)
funda cnm çok sevindim barışmanıza. defne de korktuğun gibi olmıycak inş. cnm biraz dikkat sadece. boyunuz kilonuz kaç merak ettim bende.

cnm ben evdeyken daha çok yol katediyoruz ama annem varken daha zor geçiyo..

doğrudur cnm sen muhtemelen dilinden daha ii anlıosun. hafta sonumuz inan wc de geçti resmen. zaten ben günde 10 kez wc ye gidiyorum . bunun üstüne de 20 kez zeynep eklendi düşün artık. zor bir süreç. bizi de kaa çok zorlıycak sanırım bakalım. buarada zeynep kendisini yapmamak için zorluo çişini bile,aynen kaka olayına döndü yani
bakalım ne zaman çözcez.

teşekkür ederim cnm
eşim daha fazla dayanamadı
bana çok inatçısın diyor
cnm defnenin boyu 94 cm, kilosu da 14,5
ama defnenin en fazla 13,5 olması gerekiyormuş
defnenn hastalığında 100 gr bile çok önemliymiş ki defnenin 1 kg fazlası var
kesinlikle az yedireceksiniz diyor dr
ama kv de durmadan defneye bişeyler yediriyor
ne yapacağız bilmiyorum
boyuna göre kilosu çok fazla dedi.
defne dün akşam tutturdu tatlı istiyorum diye
pirinç unundan az şekerli muhallebiyapıpı yedirdim
ne yapıyım başka türlü susturamadım

günaydın cnm
paşa senin mideni mi sıkıştırıyor acaba
bu arada kocaman bir maşallah ömer paşaya
cnm sen zaten sezeryan olmuştun ilkinde sorun değil bence makat geliş durması

cnm 94 cm e 14,5 kg

cnm aslında normal şartlarda çokta fazla değil nil şuanda 16 kilo ve boyuda sanıyorum 97 falan ama bilemiorumki... belki defnenin durumu için risk ola bilir.
ama inş sorunsuz atlatacaksınız..

Gunaydin kızlar cok zor geldi sabah uyanmk işe gelmk(hesap yapip duruyorum hadi bi gun daha gitti diyerek uyandm guluyo esim:)
aannmler ctesi aksam gittiler pek bisey anlamadm tabii de havada soguktu cok fazla bisey yapamadk oturduk bolca. Artik doguma kadar gorusemiycez yine. ..kvde cuma gun gidiyor ondan sonra basbasayiz cekirdek aile olarak.

Yasemn gulden hadi kolay gelsin siz basladnz en azindan bizde daga tik yok cis konusunda. kv ile olmadı bnm izne ayrilmam lazm o da sartlaru biluyirsunz nasil yapacağımı bilemedim bi türlü.

Fundacm kg boy cok aşırı degilms cidden aslinda ama istr bi yerde bi dengeszlik olunca zor. Cocuklarda aksi zaten faydali olunca yemezler yasak olan seyi de engelleyemezsin.

sağol funda teyzesi. cnm zeynebin boyu belki o kadar yoktur bile ama kg 14. üstelik kilolu da durmuo yani. bu işte bir çelişki var anlamadım. zeynebin boyunu bi ölçeyim bakalım.
ömerin ters durması anneyi bunaltır dedi cnm dr zaten. kafası kaburgama dayanıo. sıpa bazen bi ittirio göbek deliğim dışarı çıkaak sanıyorum:) 5 haziran da sezaryen var korkmaya başladım sanırımmmm

Gunaydın kızlar
Guzel bır hafta olsun hepımız ıcın
Bugun kaldık nıdosla basbasa yıne
Cuma kalsbalık mısafır grubum vardı hava cok guzeldı keyfını cıkardık
Cumartesı soguktan dısarı cıkamadık
Dunde hava guzeldı camıde kermes vardı ordaydık hemen yanında park da vardı kızlar tadını cıkardı bol bol

Yasemın hersey yolunda olmasına sevındım makat olayını tam anlamadım onemlı bısey degıldır ıns..

Funda basırmanıza sevındım cnm
Defnenı konusuda uzun vadede duzene gırecek sanırım, kv deye cok ıs dusuyor yemıycek dıyolarsa vermıycek onun ıyılıgı ıcın...ıns sorunsuz atlatırsınız bu donemı..

Gulden nılosada masallah cnm bız cok mınyon kalıyoruz yanında daha 12 olamadık ha ha:)

Cıs olayınızdada kolaylıklar nılosa ve zeynebe:))

günaydın sibelcim. allah kavuştursun cnm buna da şükür.. cnm şunu söylemek isteri eğer çiş eğitimine başlıycaksan bi an evvelbaşlamanda fayda var. çünkü ağırlaştıkça peşinde koşturmak sürekli eğilip kalkmak zor oluo.ya da doğumdan sonraya birakcaksın maleesf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…