2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın benicim. sağolasın cnm atlatıyoru inş çiş olayını. kaka olayını da çözeriz inş. benimkız gece çok yapmıo zaten. bi de acaip tutma huyu var kabızlıktan kalma.belki gece işime yarar:) cnm ömer paşa baş aşağı durmuo resmen oturuo göbüşümde makat gelişi o.

Allah kavustursun cnm hemen gecmıstır zaten

Günaydın kızlar

Funda esinle barismaniza sevindim canim. Defnenin de cok degilmis kilosu aslinda ama bu durumda almamasi gerekiyor sanirim. ne zor biseydir ya yemek isteyem cocuga yedirmemek. En az yemek istemeyen cocuga yedirmeye çalışmak kadar zordur heralde. İnşallah bir an once düzene girer atlatirsiniz

Yasemin gecmis olsun canim simdi daha iyisindir inşallah. Pasaya da maşallah hersey yolundaymis sevindim canim.

Guldencim ve yasemincim tuvalet konusunda allah kolaylik versin zor bi surec bir an önce yoluna girer inşallah.

Sibelcim allah kavustursun canim annengil ne kadar az durmuş yetmemistir hic

Benicim Günaydın hamarat hatun iyisiniz artık de mi

cnm aslında normal şartlarda çokta fazla değil nil şuanda 16 kilo ve boyuda sanıyorum 97 falan ama bilemiorumki... belki defnenin durumu için risk ola bilir.
ama inş sorunsuz atlatacaksınız..
cnm zaten normal çocuklar için değil defne için fazla
kilo arttıkça ergenliğe giriş de artıyormuş bu hastalıkta yani kilo ergenliği tetikliyormuş

günaydın cnm, en kısa zamanda tekrar allah kavuştursun
cnm defne tatlıyı çok seviyor (pasta, çikolata, puding, irmik helvası vs)
ama yasak işte

yerim ben o sıpayı ama ya

günaydın cnm sağol
defne konusunda kv ye çok iş düşüyor ama kv bildiğini okuyor
malesef laf anlatamıyoruz
ona göre bi çocuk ne kadar yerse o kadar iyi
ama defne için öyle değil

Guldencim o gun 1 saat uyudu gece erken yatar diye seviniyordum ama yok yine 12 yi buldu. Ay cocuk resmen uyuyamiyor ya saatlerce yatakta dönüp duruyor.

Kizlar ya benim canim sıkkın. Ev sahibi satılığa cikardi evi. Emlakciya vermiş. Yani satmak istiyordu ama yazi bekler heralde diye düşünüyordum. Tam sinav öncesi kafam dağıldı. Ne yapcaz nereye tasincaz diye düşünmekten ders calisamiyorum. Bi de ben alışkanlıklarımdan zor vazgeciyorum cok alismistim buraya nasil ayrilcam diye düşünüyorum. Dun bi de eve bakmaya geldiler sürekli böyle olursa cok sinir olurum. Bir an once tasinsak bari diye de düşünüyorum. Karmaşık duygular içindeyim. Dua edin de icimize sinen bi ev bulalım

günaydın cnm sağol
kilo çok değil ama kiloyu en azda tutmamız gerekirken defne üst sınırında üstünde
evet yemek isteyen çocuğa yeme demek de çok zor
neden yememesi gerektiğini de anlatamıyorsun çünkü ergenlik ne bilmiyor ki çocuk

canım benim inşallah tez zamanda sağlık ve huzurla oturacağınız bi ev bulursunuz

günaydın katrecim. berracık nasıl siz bezden kurtulmuş muydunuz cnm.
funda cnm valla allah yardımcın olsun hem kv açısından hem de isteyen çocuğa yedirmemk açısından çok zor gerçekten. ama onu iyiliği için gerekirse gaddar olmak zorundasın.malesef...

kızlar bir de defneye 4-5 yaşa göre kıyafet alıyorum çünkü ancak onlar geliyor
biraz bol dursun dersem 6-7 yaşa göre almam gerekiyor
geçen hafta aldığım kıyafetler 4 yaşa göreydi ama 2 tanesi olmadı
cumartesi dr çıkışında gidip onları değiştirdim
bi tanesini 5 yaşa göre aldım birini de 7 yaşa göre aldım
malesef iri bir çocuk benim kızım bu erken ergenlik daha da tetikliyor
allah sağlık versin

allah yardım etsin cnm çok zor gerçekten insanın kafasını allak bullak edio taşınma işi. inş. gönlünüzce bi yer bulursunuz sıkıntısız

Yok canım nerdeee. Bi de simdi tasinma işi cikarsa biraz daha geciktirmem gerekebilir

canım ben gaddar oluyorum da sadece bende bitmiyor ki iş

cnm fotolarda hiç öyle iri durmuo defnem ama tel yanıltıo işte. istediğin inş sağlıkla işler bu sreç defnem için

Sanada gunaydın cnm ıyıyız cok sukur dun usutmemısızdır ıns ceketlerını cıkartıp durdular hava ıyı dıye..
Kar gıttımı sızın orda bu mevsımdede kar gordunuz nurayla ıkınız
sıcaklar gelsın bıran once ıns
Bu hafta buradı baya sıcak gosterıyo 25 kere kadar:)
Sende tatlı yapsana bıze bı gorundun kayboldun

Fundacim maşallah normalde sevinilesi bi durum ne güzel iri olmasi ama işte su ergenlik meselesi. Cok zor ya.

Ben de berraya küçük aliyorum. 18 24 giyiyor hala hhahaha :)

Yok canım nerdeee. Bi de simdi tasinma işi cikarsa biraz daha geciktirmem gerekebilir
valla cnm şu iki günde keşke hamile kalmadan halletseymişim dedim yani. allahtan annem var da haftaiçi çoğunu o halletti. allah bin kez razı olun.ben evdeysem kesinlikle kimseyle gitmio çişe. otur kalk otur kalk çok yoruo bu halde. bi de yıkatmak istemio o da yooruo. pufff bi alışsaydı. el yıkamaya gelince iki saat lavabonun başında. ama diğerine gelince yok

katre hakkınızda hatyırlısı olsun cnm ..
beni günaydın cnm keyifler nasıl?
sibel allah kavuştursun cnm..
katre allah allah berracık nneden uyumadı acaba yine..nil çok erken uyanıyo ya yani uyanıyo sonra uyumuyo 1 2 saat. sonra tkrar uyuo uykusuz bizim bıcırıklaer uykusuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…