- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.481
günaydın benicim. sağolasın cnm atlatıyoru inş çiş olayını. kaka olayını da çözeriz inş. benimkız gece çok yapmıo zaten. bi de acaip tutma huyu var kabızlıktan kalma.belki gece işime yarar:) cnm ömer paşa baş aşağı durmuo resmen oturuo göbüşümde makat gelişi o.Gunaydın kızlar
Guzel bır hafta olsun hepımız ıcın
Bugun kaldık nıdosla basbasa yıne
Cuma kalsbalık mısafır grubum vardı hava cok guzeldı keyfını cıkardık
Cumartesı soguktan dısarı cıkamadık
Dunde hava guzeldı camıde kermes vardı ordaydık hemen yanında park da vardı kızlar tadını cıkardı bol bol
Yasemın hersey yolunda olmasına sevındım makat olayını tam anlamadımonemlı bısey degıldır ıns..
Funda basırmanıza sevındım cnm
Defnenı konusuda uzun vadede duzene gırecek sanırım, kv deye cok ıs dusuyor yemıycek dıyolarsa vermıycek onun ıyılıgı ıcın...ıns sorunsuz atlatırsınız bu donemı..
Gulden nılosada masallah cnm bız cok mınyon kalıyoruz yanında daha 12 olamadık ha ha:)
Cıs olayınızdada kolaylıklar nılosa ve zeynebe:))
Allah kavustursun cnm hemen gecmıstır zatenGunaydin kızlar cok zor geldi sabah uyanmk işe gelmk(hesap yapip duruyorum hadi bi gun daha gitti diyerek uyandm guluyo esim:)
aannmler ctesi aksam gittiler pek bisey anlamadm tabii de havada soguktu cok fazla bisey yapamadk oturduk bolca. Artik doguma kadar gorusemiycez yine. ..kvde cuma gun gidiyor ondan sonra basbasayiz cekirdek aile olarak.
Yasemn gulden hadi kolay gelsin siz basladnz en azindan bizde daga tik yok cis konusunda. kv ile olmadı bnm izne ayrilmam lazm o da sartlaru biluyirsunz nasil yapacağımı bilemedim bi türlü.
Fundacm kg boy cok aşırı degilms cidden aslinda ama istr bi yerde bi dengeszlik olunca zor. Cocuklarda aksi zaten faydali olunca yemezler yasak olan seyi de engelleyemezsin.
cnm zaten normal çocuklar için değil defne için fazlacnm aslında normal şartlarda çokta fazla değil nil şuanda 16 kilo ve boyuda sanıyorum 97 falan ama bilemiorumki... belki defnenin durumu için risk ola bilir.
ama inş sorunsuz atlatacaksınız..
günaydın cnm, en kısa zamanda tekrar allah kavuştursunGunaydin kızlar cok zor geldi sabah uyanmk işe gelmk(hesap yapip duruyorum hadi bi gun daha gitti diyerek uyandm guluyo esim:)
aannmler ctesi aksam gittiler pek bisey anlamadm tabii de havada soguktu cok fazla bisey yapamadk oturduk bolca. Artik doguma kadar gorusemiycez yine. ..kvde cuma gun gidiyor ondan sonra basbasayiz cekirdek aile olarak.
Yasemn gulden hadi kolay gelsin siz basladnz en azindan bizde daga tik yok cis konusunda. kv ile olmadı bnm izne ayrilmam lazm o da sartlaru biluyirsunz nasil yapacağımı bilemedim bi türlü.
Fundacm kg boy cok aşırı degilms cidden aslinda ama istr bi yerde bi dengeszlik olunca zor. Cocuklarda aksi zaten faydali olunca yemezler yasak olan seyi de engelleyemezsin.
yerim ben o sıpayı ama yasağol funda teyzesi. cnm zeynebin boyu belki o kadar yoktur bile ama kg 14. üstelik kilolu da durmuo yani. bu işte bir çelişki var anlamadım. zeynebin boyunu bi ölçeyim bakalım.
ömerin ters durması anneyi bunaltır dedi cnm dr zaten. kafası kaburgama dayanıo. sıpa bazen bi ittirio göbek deliğim dışarı çıkaak sanıyorum:) 5 haziran da sezaryen var korkmaya başladım sanırımmmm
günaydın cnm sağolGunaydın kızlar
Guzel bır hafta olsun hepımız ıcın
Bugun kaldık nıdosla basbasa yıne
Cuma kalsbalık mısafır grubum vardı hava cok guzeldı keyfını cıkardık
Cumartesı soguktan dısarı cıkamadık
Dunde hava guzeldı camıde kermes vardı ordaydık hemen yanında park da vardı kızlar tadını cıkardı bol bol
Yasemın hersey yolunda olmasına sevındım makat olayını tam anlamadımonemlı bısey degıldır ıns..
Funda basırmanıza sevındım cnm
Defnenı konusuda uzun vadede duzene gırecek sanırım, kv deye cok ıs dusuyor yemıycek dıyolarsa vermıycek onun ıyılıgı ıcın...ıns sorunsuz atlatırsınız bu donemı..
Gulden nılosada masallah cnm bız cok mınyon kalıyoruz yanında daha 12 olamadık ha ha:)
Cıs olayınızdada kolaylıklar nılosa ve zeynebe:))
günaydın cnm sağolGünaydın kızlar
Funda esinle barismaniza sevindim canim. Defnenin de cok degilmis kilosu aslinda ama bu durumda almamasi gerekiyor sanirim. ne zor biseydir ya yemek isteyem cocuga yedirmemek. En az yemek istemeyen cocuga yedirmeye çalışmak kadar zordur heralde. İnşallah bir an once düzene girer atlatirsiniz
Yasemin gecmis olsun canim simdi daha iyisindir inşallah. Pasaya da maşallah hersey yolundaymis sevindim canim.
Guldencim ve yasemincim tuvalet konusunda allah kolaylik versin zor bi surec bir an önce yoluna girer inşallah.
Sibelcim allah kavustursun canim annengil ne kadar az durmuş yetmemistir hic
Benicim Günaydın hamarat hatuniyisiniz artık de mi
canım benim inşallah tez zamanda sağlık ve huzurla oturacağınız bi ev bulursunuzGuldencim o gun 1 saat uyudu gece erken yatar diye seviniyordum ama yok yine 12 yi buldu. Ay cocuk resmen uyuyamiyor ya saatlerce yatakta dönüp duruyor.
Kizlar ya benim canim sıkkın. Ev sahibi satılığa cikardi evi. Emlakciya vermiş. Yani satmak istiyordu ama yazi bekler heralde diye düşünüyordum. Tam sinav öncesi kafam dağıldı. Ne yapcaz nereye tasincaz diye düşünmekten ders calisamiyorum. Bi de ben alışkanlıklarımdan zor vazgeciyorum cok alismistim buraya nasil ayrilcam diye düşünüyorum. Dun bi de eve bakmaya geldiler sürekli böyle olursa cok sinir olurum. Bir an once tasinsak bari diye de düşünüyorum. Karmaşık duygular içindeyim. Dua edin de icimize sinen bi ev bulalım
Amin canim inşallahcanım benim inşallah tez zamanda sağlık ve huzurla oturacağınız bi ev bulursunuz
allah yardım etsin cnm çok zor gerçekten insanın kafasını allak bullak edio taşınma işi. inş. gönlünüzce bi yer bulursunuz sıkıntısızGuldencim o gun 1 saat uyudu gece erken yatar diye seviniyordum ama yok yine 12 yi buldu. Ay cocuk resmen uyuyamiyor ya saatlerce yatakta dönüp duruyor.
Kizlar ya benim canim sıkkın. Ev sahibi satılığa cikardi evi. Emlakciya vermiş. Yani satmak istiyordu ama yazi bekler heralde diye düşünüyordum. Tam sinav öncesi kafam dağıldı. Ne yapcaz nereye tasincaz diye düşünmekten ders calisamiyorum. Bi de ben alışkanlıklarımdan zor vazgeciyorum cok alismistim buraya nasil ayrilcam diye düşünüyorum. Dun bi de eve bakmaya geldiler sürekli böyle olursa cok sinir olurum. Bir an once tasinsak bari diye de düşünüyorum. Karmaşık duygular içindeyim. Dua edin de icimize sinen bi ev bulalım
Yok canım nerdeee. Bi de simdi tasinma işi cikarsa biraz daha geciktirmem gerekebilirgünaydın katrecim. berracık nasıl siz bezden kurtulmuş muydunuz cnm.
funda cnm valla allah yardımcın olsun hem kv açısından hem de isteyen çocuğa yedirmemk açısından çok zor gerçekten. ama onu iyiliği için gerekirse gaddar olmak zorundasın.malesef...
Amin canım inşallahallah yardım etsin cnm çok zor gerçekten insanın kafasını allak bullak edio taşınma işi. inş. gönlünüzce bi yer bulursunuz sıkıntısız
canım ben gaddar oluyorum da sadece bende bitmiyor ki işgünaydın katrecim. berracık nasıl siz bezden kurtulmuş muydunuz cnm.
funda cnm valla allah yardımcın olsun hem kv açısından hem de isteyen çocuğa yedirmemk açısından çok zor gerçekten. ama onu iyiliği için gerekirse gaddar olmak zorundasın.malesef...
cnm fotolarda hiç öyle iri durmuo defnem ama tel yanıltıo işte. istediğin inş sağlıkla işler bu sreç defnem içinkızlar bir de defneye 4-5 yaşa göre kıyafet alıyorum çünkü ancak onlar geliyor
biraz bol dursun dersem 6-7 yaşa göre almam gerekiyor
geçen hafta aldığım kıyafetler 4 yaşa göreydi ama 2 tanesi olmadı
cumartesi dr çıkışında gidip onları değiştirdim
bi tanesini 5 yaşa göre aldım birini de 7 yaşa göre aldım
malesef iri bir çocuk benim kızım bu erken ergenlik daha da tetikliyor
allah sağlık versin
Sanada gunaydın cnm ıyıyız cok sukur dun usutmemısızdır ıns ceketlerını cıkartıp durdular hava ıyı dıye..Günaydın kızlar
Funda esinle barismaniza sevindim canim. Defnenin de cok degilmis kilosu aslinda ama bu durumda almamasi gerekiyor sanirim. ne zor biseydir ya yemek isteyem cocuga yedirmemek. En az yemek istemeyen cocuga yedirmeye çalışmak kadar zordur heralde. İnşallah bir an once düzene girer atlatirsiniz
Yasemin gecmis olsun canim simdi daha iyisindir inşallah. Pasaya da maşallah hersey yolundaymis sevindim canim.
Guldencim ve yasemincim tuvalet konusunda allah kolaylik versin zor bi surec bir an önce yoluna girer inşallah.
Sibelcim allah kavustursun canim annengil ne kadar az durmuş yetmemistir hic
Benicim Günaydın hamarat hatuniyisiniz artık de mi
valla cnm şu iki günde keşke hamile kalmadan halletseymişim dedim yani. allahtan annem var da haftaiçi çoğunu o halletti. allah bin kez razı olun.ben evdeysem kesinlikle kimseyle gitmio çişe. otur kalk otur kalk çok yoruo bu halde. bi de yıkatmak istemio o da yooruo. pufff bi alışsaydı. el yıkamaya gelince iki saat lavabonun başında. ama diğerine gelince yokYok canım nerdeee. Bi de simdi tasinma işi cikarsa biraz daha geciktirmem gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?