- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.821
ayyy sanki bizi alattın cnm yatıo yatıo geri kalkıo su içicem diye içtiği dudağını ıslatmıo çoğu zaman. buaa bi de çişim geldi dio sırf kalkmak için ortada çiş filan yok pufff ne sendrommuş sıra sıra bitmedi gitti.herşeye de yetio dilleri pabuç gibi oldu heee dün yatalım annecim dedim çekil önümden yaa babamla oynıycam dedi tövbe dedim içimden resmenayyy yaseminim bu kendilerini kanıtlamaymış off bi atlatsaydık sabırla..yatıyoruz ya 4 5 kere su içmeye kalkıyo sadece özellikle sonra babam nerde diyo anannem nerde diyo maksat kalkmak olsun işte bazen bana küsüyo arkasını dönüp yatıyo sıpa..
az önce aradım annem den dondurma istemiş annanesidekahvaltını edersen vericem demiş oda tamam demiş herhalde.
sonra annem bana anlattı dondurma istiyo diye. bende kızım önce kahvaltı et sonra dondurma yiye bilirsin dedim . bana nedese beyenirsiniz.
bende tamam dedimya dedi. sıpa şok oldum.m
ay yok cnm bizim tv izlediğimiz bile yok ama babam izlio kp izlio ya onlardan görüo. bıraksam oturup dizi izlio zaten gıcık oluorum şu iki dünya arasında mı ne bişey var ya saçma sapan.o uyumamakta inat bizde de var ne yapacam bilmiyorum ama oyunla falan yatıyo tam yatmadan önce niloya var ondan sonra bütün çocukların uyuduğu bi şey çıkıyo annee herkes uyumuş diyo ben de hadi bizde uyuyalım diyorum kaçıyo sonra babasıyla yorgan altına girip saklanıyolar ben numaradan bulamıyorum falan sonra buluyorum tutmasak kaçacak ama tutuyoz sonra yatıo çok şükür biz çok haber izleyemiyoruz ya her şeyi soruyo anne nolmuş şimdi adam karısını dövmüş desem anlayacak mı :) kaza olmuş yangın çıkmış çocuğn daha şimdiden içini karartacaz
Bişey olmaz gelsinler sen keyfine bakarsın onlar evi bebişi hallederler :)Oyy ranaciga bak sen:))#demek ne olmys ha)
@saolun kızlar. Artık dogumda gelur herhalde bilmiyorum. Evmde cok kucuk annm gelicem diyo ablm gelicm diyo kardesm ebelik okuyo jesin gelicm gircem doguma diyo.bide kv gorumce gelmek isterse naparm bilmem sirayla gelirler inşallah.
Ben de yarindan itibaren bi deniycem bklim cis işini. Insallh halledebilurz
allah kolaylık versin cnm tek başınada yorucu olur. ilk başta çok kaçırıolar çünkü. hatta genelde altlarına ypıolar ilk günler rabbim yardım eder inş.Oyy ranaciga bak sen:))#demek ne olmys ha)
@saolun kızlar. Artık dogumda gelur herhalde bilmiyorum. Evmde cok kucuk annm gelicem diyo ablm gelicm diyo kardesm ebelik okuyo jesin gelicm gircem doguma diyo.bide kv gorumce gelmek isterse naparm bilmem sirayla gelirler inşallah.
Ben de yarindan itibaren bi deniycem bklim cis işini. Insallh halledebilurz
ayyy sanki bizi alattın cnm yatıo yatıo geri kalkıo su içicem diye içtiği dudağını ıslatmıo çoğu zaman. buaa bi de çişim geldi dio sırf kalkmak için ortada çiş filan yok pufff ne sendrommuş sıra sıra bitmedi gitti.herşeye de yetio dilleri pabuç gibi oldu heee dün yatalım annecim dedim çekil önümden yaa babamla oynıycam dedi tövbe dedim içimden resmen
bende diyorum ki annemlere. ben bebişi emziririm gerisi size, benim zeyneple ilgilenmem gerek:)Bişey olmaz gelsinler sen keyfine bakarsın onlar evi bebişi hallederler :)
gülme kız delirtio bazen beni cevaplarıyla
yok cm bu 3. gecedir takmıyoum. ilk iki geceyi vukuatsız atlattık da bu gece kaçırdı nazar değdirdim kuzuma. artık takmam inş. yaaaYasemn sen gece bez baglamiyor muydun cnm ne zamn actin...bbu sabh dopdolu kakltu bezi cok yapıyo bnm sipa...ppoff cok buyuyo gözümde
günaydın betül hanımcım ne zaman hazır hissetmeyi düşünüosunuz cnm:)günaydın kızlar ben daha çiş eğitimine başlamadım biraz daha ısınsın hava öyle başlayacam nasipse kendimi hazır hissetmiyorum :)
günaydın cnm sana da hayırlı cumalargünaydın herkese kızlar umarım herkes iyidir...hayırlı cumalar..
ee yine kimsecikler yazmamış amaya.
wavs, songül, fatma, betül, ayşegül, nurayım ama ama kızlarya yine sazmıyosunuz arada sesverin bari..
günaydın cnmGünaydınnnnn..ddun gece babaannemizi ugurladik.gece kalkip heryerde babaannesini aradi bulamyinca da yok diye agladi meryem.baklm artk cekirdek aileyiz oyle boyle dedim ama bende alışmışm bu gidgisinde aglmk geldi icimden
günaydın cnmgünaydın güldencim nasılsın
biz iyiyiz sabah saat yedide kalktı kaka yüzünden anne kalk kakam geldi diye uykusuzum :) keşif var bugün ona hazırlık yapıyorum
oh çok şükür çok çıkmamış ateşiGünaydın kızlar
Çok sukur guldencim daha iyi gece iki kere verdim ates düşürücü. Ama aşırı yükselmedi. Tedbir amacli verdim biraz da. Ben farketmden yükselirse diye. Bugünü de atlatirsak yarin daha iyi olur inşallah.
Haftasonu sinavim var. Yetistiremedim dersleri. Bugun bitirmeye caliscam. Dua edin kizlar. Öpüyorum hepinizi
günaydın cnmhrse günydın hayırlı cumalar tyoşlar. benim bugün oğluşumla sonzorunlu iş günüm yai istersek evimize giebilirz:) bunu bilmek bile bi rahatlık verio. çok şükür iyiyiz devam inş.:)5 haftadah çaışısamsüper olcak. kuzua iice büyümüş olur inş.
katre cnm berranın daha iyi olmasına sevindim.rabbim herlesein evladına şifa versin inş.
güldencim nasılsın tatım niloşum nasıl
özcanan maşalah cnm ranacık iice alışmış biz daha o kadar degiliz çok yeniyiz nazaırm değdi kuzuma gece kaçırdı ilk kez altına:)neyseki yatağa geçmemiş uyanmadan hallettik. yalnız bu popo yıkatmama isteği sürüyor nasıl halledebiliriz bilmiyorum.
sibel cnm all kavuştursun. doğuma mı gelir artık kv, annende gelcek mi.
kızlar abimler bugün ankaraya gidiolar tüp bek merkezine, dua edin herşey yolunda gitsn inş.
vall sorma cnm acaip tersliolar hemde , bende tersliycem bi gün tam olcak işte onu bilmio he he:)ha ha ha zeynebimede baksen evetya aştılar kendilerini artık birde tersliyolaryaa:
ay nilde gece çok yapıyo altına bakalım nasıl çözücez.
günaydın betülcüm paşa nasıl bakalım?
çok geçmiş olsun cnm yaaa rabbim şifa versinerdem paşa çok kötü öksürüyo uyuyamıyor 2 gündür bu akşam dr a gidicez mecburen yine
günaydın cnmgünaydın kızlar ben daha çiş eğitimine başlamadım biraz daha ısınsın hava öyle başlayacam nasipse kendimi hazır hissetmiyorum :)
geçmiş olsun cnm yaerdem paşa çok kötü öksürüyo uyuyamıyor 2 gündür bu akşam dr a gidicez mecburen yine
valla canım ben kv yi aramıyorum 2 gündüray şu kuzular iyleşeydi ya artık hasta olmasınlar..
fundam günaydın cnm nedir durumlar?
şükür iyiyim cnmgünaydın fundacım nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?