2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy sanki bizi alattın cnm yatıo yatıo geri kalkıo su içicem diye içtiği dudağını ıslatmıo çoğu zaman. buaa bi de çişim geldi dio sırf kalkmak için ortada çiş filan yok pufff ne sendrommuş sıra sıra bitmedi gitti.herşeye de yetio dilleri pabuç gibi oldu heee dün yatalım annecim dedim çekil önümden yaa babamla oynıycam dedi tövbe dedim içimden resmen

ay yok cnm bizim tv izlediğimiz bile yok ama babam izlio kp izlio ya onlardan görüo. bıraksam oturup dizi izlio zaten gıcık oluorum şu iki dünya arasında mı ne bişey var ya saçma sapan.

Bişey olmaz gelsinler sen keyfine bakarsın onlar evi bebişi hallederler :)

allah kolaylık versin cnm tek başınada yorucu olur. ilk başta çok kaçırıolar çünkü. hatta genelde altlarına ypıolar ilk günler rabbim yardım eder inş.

Yasemn sen gece bez baglamiyor muydun cnm ne zamn actin...bbu sabh dopdolu kakltu bezi cok yapıyo bnm sipa...ppoff cok buyuyo gözümde

günaydın kızlar ben daha çiş eğitimine başlamadım biraz daha ısınsın hava öyle başlayacam nasipse kendimi hazır hissetmiyorum :)

Yasemn sen gece bez baglamiyor muydun cnm ne zamn actin...bbu sabh dopdolu kakltu bezi cok yapıyo bnm sipa...ppoff cok buyuyo gözümde
yok cm bu 3. gecedir takmıyoum. ilk iki geceyi vukuatsız atlattık da bu gece kaçırdı nazar değdirdim kuzuma. artık takmam inş. yaaa

ha ha ha zeynebimede baksen evetya aştılar kendilerini artık birde tersliyolaryaa:
ay nilde gece çok yapıyo altına bakalım nasıl çözücez.
günaydın betülcüm paşa nasıl bakalım?

günaydın herkese kızlar umarım herkes iyidir...hayırlı cumalar..
ee yine kimsecikler yazmamış amaya.
wavs, songül, fatma, betül, ayşegül, nurayım ama ama kızlarya yine sazmıyosunuz arada sesverin bari..
günaydın cnm sana da hayırlı cumalar

Günaydınnnnn..ddun gece babaannemizi ugurladik.gece kalkip heryerde babaannesini aradi bulamyinca da yok diye agladi meryem.baklm artk cekirdek aileyiz oyle boyle dedim ama bende alışmışm bu gidgisinde aglmk geldi icimden
günaydın cnm
allah kavuştursun sizi de

günaydın güldencim nasılsın
biz iyiyiz sabah saat yedide kalktı kaka yüzünden anne kalk kakam geldi diye uykusuzum :) keşif var bugün ona hazırlık yapıyorum
günaydın cnm

oh çok şükür çok çıkmamış ateşi
benimde sınavım var haftasonu ama hiç çalışmadım nasıl olacak bilmiyorum

günaydın cnm
hayırlı cumalar
olur o kadar arada
inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder abinlere

erdem paşa çok kötü öksürüyo uyuyamıyor 2 gündür bu akşam dr a gidicez mecburen yine

ha ha ha zeynebimede baksen evetya aştılar kendilerini artık birde tersliyolaryaa:
ay nilde gece çok yapıyo altına bakalım nasıl çözücez.
günaydın betülcüm paşa nasıl bakalım?
vall sorma cnm acaip tersliolar hemde , bende tersliycem bi gün tam olcak işte onu bilmio he he:)

günaydın kızlar ben daha çiş eğitimine başlamadım biraz daha ısınsın hava öyle başlayacam nasipse kendimi hazır hissetmiyorum :)
günaydın cnm
bende henüz başlamadım
bakalım ne yapacağız
defne için benim izin almam lazım ancak öyle olur

erdem paşa çok kötü öksürüyo uyuyamıyor 2 gündür bu akşam dr a gidicez mecburen yine
geçmiş olsun cnm ya
inşallah kötü bişey çıkmaz

ay şu kuzular iyleşeydi ya artık hasta olmasınlar..
fundam günaydın cnm nedir durumlar?
valla canım ben kv yi aramıyorum 2 gündür
eşimi de aramıyorum
her akşam eşim beni arıyor
defne ile o zaman konuşuyorum
eşim benimle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor ama içimden konuşmak gelmiyor
bundan sonra kv ile muhattap olmayacağım mümkün olduğunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…