2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaseminimya şu senin şalgamlı bulgur salatasını anlata bilirmsin cnm acabaya. onu ince bulgurdanmı yoksa plavlıktanmı yapıyodun bir abla plavlıktan anlattı ama sanki benim aklımda ince diye kalmış ..

Gunaydin benicim:)
Tripler bizde de bolca mevmevcut.su dolduruyorum bardaga cok koyinca yuh anne doldurdun diyo.az koyunca azcik daha koy diyo:)bbide geçen carpistk ayh pardon dedi oldum gulmekten:)

yaseminimya şu senin şalgamlı bulgur salatasını anlata bilirmsin cnm acabaya. onu ince bulgurdanmı yoksa plavlıktanmı yapıyodun bir abla plavlıktan anlattı ama sanki benim aklımda ince diye kalmış ..
pilavlık bulgurdan yapıosun cnm. hamaratlarda vardı ama sayfa bilmiom.1 bardak bulgura 2 bardak şalgam suyuyla yapıorum. bi güzel pişir. soğut. bol nar ekşisi turşu mısır koy. yeşillik kat. istediğin gibi. marul koymadım hiç ben ama koyanlar var. soğan dereotu maydonozla yapıorum cnm ben. tuzunu filan koy afiyet olsun:)

günaydın benicim nasılsın cnm kızlar nasıl?
Iyılık cnm sukur sızden naber?
gunum var bugun hazırlıklara baslıyorum yavastan:)

Gunaydin benicim:)
Tripler bizde de bolca mevmevcut.su dolduruyorum bardaga cok koyinca yuh anne doldurdun diyo.az koyunca azcik daha koy diyo:)bbide geçen carpistk ayh pardon dedi oldum gulmekten:)
Dıllerını yerım ben bunların ya cok tatlılar:)

Burdada guzel esımde evde bugun dr randevusu var
Gunum olmasa bızım ıcın de tam gezme havasıydı
günün bugün müüü ve sen hazırlıklara yeni başlıosun inanmam:) ay benim de yapsım var gülden aklıma düşürdün. kapının önünde de pazar var yeşillikler alayım taze taze he he:)

günün bugün müüü ve sen hazırlıklara yeni başlıosun inanmam:) ay benim de yapsım var gülden aklıma düşürdün. kapının önünde de pazar var yeşillikler alayım taze taze he he:)
Temızlık dun yapıldı aksam sarma ve pasta yapıldı daha onceden katrenın boregı yapılıp buzluga atıldı bugun bı fırında kızartma, fırında makarna ve salata kaldı:) cok cesıt yapınca kızıyolar sımdı senın salata dustu aklıma amaaaa:))

beni hamarat hatun seni menüde ne var diyecektim ama yazmışsın zaten ohhh maşallah sana: kızartma derken ne kızartıcan cnm anlamadım..
ay bende yapıcam o salatay yarın bakalım..

Cnm mantar havuc yesıl bıber kırmızı bıber ve patates kup kup dogruyosun az zeytınyag tuz karabıber fırında kızartıyosun ıcıne ıstedıgın sebzelerı ekleyebılırsın patlıcan ve kabakta cok guzel oluyo ustune domates sos yada sarımsaklı yogurtla servıs ben yogurtlu yapıcam:)

şişşşşt öyle güzel yemekler paylaşmayın bakim:) ohh ellerine sağlık benicim afiyet olsun sen bitirmişşin zaten hazılrğı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…