- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.841
geçer inş. cnm geçmiş olsun. inş sorunsuz bir akşam olr cnmşükür iyiyim cnm
bakalım akşam ne yapacağız ben de merak içindeyim
sabhtan beri başım çok ağrıyor. ilaç aldım ama geçmedi
valla canım muhtemelen kv eşimden aldığı güçle saydıracak ben de kendimi ne kadar tutarım bilmiyorumgeçer inş. cnm geçmiş olsun. inş sorunsuz bir akşam olr cnm
günaydın benicim nasılsın cnm kızlar nasıl?Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
pilavlık bulgurdan yapıosun cnm. hamaratlarda vardı ama sayfa bilmiom.1 bardak bulgura 2 bardak şalgam suyuyla yapıorum. bi güzel pişir. soğut. bol nar ekşisi turşu mısır koy. yeşillik kat. istediğin gibi. marul koymadım hiç ben ama koyanlar var. soğan dereotu maydonozla yapıorum cnm ben. tuzunu filan koy afiyet olsun:)yaseminimya şu senin şalgamlı bulgur salatasını anlata bilirmsin cnm acabaya. onu ince bulgurdanmı yoksa plavlıktanmı yapıyodun bir abla plavlıktan anlattı ama sanki benim aklımda ince diye kalmış ..
günaydın cnm nasılsın. ay hava nasıl güzel anlatamam çıkıp gezesim geldi resmenGunaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın cnmGunaydın kızlar hayırlı cumalar
Iyılık cnm sukur sızden naber?günaydın benicim nasılsın cnm kızlar nasıl?
Dıllerını yerım ben bunların ya cok tatlılar:)Gunaydin benicim:)
Tripler bizde de bolca mevmevcut.su dolduruyorum bardaga cok koyinca yuh anne doldurdun diyo.az koyunca azcik daha koy diyo:)bbide geçen carpistk ayh pardon dedi oldum gulmekten:)
Burdada guzel esımde evde bugun dr randevusu vargünaydın cnm nasılsın. ay hava nasıl güzel anlatamam çıkıp gezesim geldi resmen
günün bugün müüü ve sen hazırlıklara yeni başlıosun inanmam:) ay benim de yapsım var gülden aklıma düşürdün. kapının önünde de pazar var yeşillikler alayım taze taze he he:)Burdada guzel esımde evde bugun dr randevusu var
Gunum olmasa bızım ıcın de tam gezme havasıydı
Cekmısım cnm ama dedıgın gıbı bır takıldı aklıma eve gelene kadarkız bari çekmişmisin fişi insanın içine girdimi vesvese çıkmıyo zaten ama daha iyi olmuş bahçe :)
Temızlık dun yapıldı aksam sarma ve pasta yapıldı daha onceden katrenın boregı yapılıp buzluga atıldı bugun bı fırında kızartma, fırında makarna ve salata kaldı:) cok cesıt yapınca kızıyolar sımdı senın salata dustu aklıma amaaaa:))günün bugün müüü ve sen hazırlıklara yeni başlıosun inanmam:) ay benim de yapsım var gülden aklıma düşürdün. kapının önünde de pazar var yeşillikler alayım taze taze he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?