- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.861
hahaha çiğ yemek çok ilginç olurduay yok cnm ben almıyım ne yapmaya kalksam zeynepte içine girio iki kat yoruluyorum. dün birlikte köfte yaptk dolaba attık gelde bana sor. sıpa hem yaptı peşindn de pişirtip yedi . fırsat bulsa çiğ yiyecekti he he:)
cnm onda bişey yokta benim yaptıklarımı bozuo güya o yapıo.sınra iki iş oluo. kalkarken zaten her tarafm tutulmuş oluo bi de zeynebi bittiğine razı et ellerini yıka filan iş artıo yani. yoksa onunla bişeyler yapmak çok keyifli. yoğururken ellerini yiyesim gelio:)hahaha çiğ yemek çok ilginç olurdu
çok seviyor demek ki çocuk cnm
ne var bunda
aaa noldu şimdi yok musun 10 günnnnnnnkızlar çok güzel birşey oldu. aslında bizim 24 nisan tatil olacak demiştimya tatil kaldırıldı bende müdürümün yanına 24 için izin istemeye gittim çünkü istanb ula gidecektktim.
oda bana yokmu senin yıllık iznin dedi 2013ten 10 gün varmış al onu vereyimdedi. tamam dedim bende çok iyi oldu hem 2. hafta isten gelince nilin tuvalet eğetiminede başlarım inş öğrenir kuzum 1 haftada..
ay çok sevindim vallakızlar çok güzel birşey oldu. aslında bizim 24 nisan tatil olacak demiştimya tatil kaldırıldı bende müdürümün yanına 24 için izin istemeye gittim çünkü istanb ula gidecektktim.
oda bana yokmu senin yıllık iznin dedi 2013ten 10 gün varmış al onu vereyimdedi. tamam dedim bende çok iyi oldu hem 2. hafta isten gelince nilin tuvalet eğetiminede başlarım inş öğrenir kuzum 1 haftada..
aman cnm ben o işin kolayını buldumcnm onda bişey yokta benim yaptıklarımı bozuo güya o yapıo.sınra iki iş oluo. kalkarken zaten her tarafm tutulmuş oluo bi de zeynebi bittiğine razı et ellerini yıka filan iş artıo yani. yoksa onunla bişeyler yapmak çok keyifli. yoğururken ellerini yiyesim gelio:)
normalde bende öyle yapıyorum cnm ama her seferinde zeynköftenin içinde buluyorum sonunda da benim şekil verdiklime dalıo:) dün diyorum ki annecim şekil verdiklerime elleme olur mu . cevabı hazır:) ama neden ellerimi yıkadık yaaa:)ay çok sevindim valla
çok güzel olmuş
aman cnm ben o işin kolayını buldum
azcık parça koparıp defnenin eline veriyorum
o onunla uğraşırken ben de kendi yapacaklarımı hallediyorum
hoş bazen benim yaptığıma musallat oluyor
sonra eşim evi terketti gitti desinde defneyide bıraktı desin ayyy adama bakya. çok yüzünü görmek istemiyosa buyursun kendi gitsin töbe töbe....ya kızlar şu an sinirden çıldırdım
biraz önce eşim aradı
neymiş haftaya ben izin alıp annemlere gidecekmişim
defneyi de izmirde bırakacakmışım
beyefendi yüzümü görmek istemiyormuş
ben ona yalan söylüyormuşum
siz bu adamı ne yaparsınız?
defneyi ne hakla yanında tutacakmış pardon çocuk babasını toplasan kaç kez gördü acaba.tövbe yaaa sakin ol cnm sen defne orda sonuçta fevri davranma benceya kızlar şu an sinirden çıldırdım
biraz önce eşim aradı
neymiş haftaya ben izin alıp annemlere gidecekmişim
defneyi de izmirde bırakacakmışım
beyefendi yüzümü görmek istemiyormuş
ben ona yalan söylüyormuşum
siz bu adamı ne yaparsınız?
özcenanım o kendin git diyo defneye kendi bakacak çok ilgileniyoya çok ilgili bir babaya töbe töbe ya...BENCE AL GÖTÜR DEFNEYİ ANNENİN EVİNE DEFNEYİ ALIRKEN DE DERSİN İŞTE ANNEN DE RAHAT ETSİN KURTULUYO KIZIMDAN DİYE
yok artık ya o nedemek delimine... töbe töbe ay kusura bakma lütfen.gerildimyani nedemek defneyi bırak git. ya bak sen ona annesinin söylediği yalanları söylemedin gördünmü yalancı olan sen oldun..
defneyi ne hakla yanında tutacakmış pardon çocuk babasını toplasan kaç kez gördü acaba.tövbe yaaa sakin ol cnm sen defne orda sonuçta fevri davranma bence
BENCE AL GÖTÜR DEFNEYİ ANNENİN EVİNE DEFNEYİ ALIRKEN DE DERSİN İŞTE ANNEN DE RAHAT ETSİN KURTULUYO KIZIMDAN DİYE
özcenanım o kendin git diyo defneye kendi bakacak çok ilgileniyoya çok ilgili bir babaya töbe töbe ya...
funda bu çok sinir bozucu bir durum ama biraz sakin olman lazım yaseminiminde dediği gibi cnm al defnemi sonrasına bakarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?