2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya hala durup kendi davranışlarının normal olmadığını kabul etmiyorlar
ve hala suçlu ben oluyorum

pufff iş büyüdü ve malesef kabak senin başına patladı cnm. ama ne olursa olsun defneyi ordan almadan muhatap olma kimseyle sakin davranmaya çalış derim ne olur ne olmaz
ya zaten istesem de mayısın ortasına kadar izin alamam
bu imkansız
sonrasında ise duruma bakacağım
bu evlilik gerçekten yürümüyor ve ben daha fazla bu evlilik için çaba harcamayacağım
buna bugün bir kez daha karar verdim
annesinin her sözüyle gidip milletle kavga ediyor
bu sadece okul için değil,halasıyla,babaannesiyle,benim ailemle,annesinin ailesiyle
bu adamdan bana kesinlikle hayır gelmez

cnm bence bunları sakin kafayla düşünmen gerek.olay daha çok büyümez dersen ,anneni çağır bi süre senin evinde defneye o baksın. eşin de sende biraz düşünün durumu derim.

cnm bence bunları sakin kafayla düşünmen gerek.olay daha çok büyümez dersen ,anneni çağır bi süre senin evinde defneye o baksın. eşin de sende biraz düşünün durumu derim.
canım benim adam annemi değil beni bile görmek istemiyormuş
cnm sen bu kadar muameleye maruz kalsan ve kırılsan düşünürmüydün?adam açık açık evden kovdu
daha düşünecek ne var bilmiyorum

canım benim adam annemi değil beni bile görmek istemiyormuş
cnm sen bu kadar muameleye maruz kalsan ve kırılsan düşünürmüydün?adam açık açık evden kovdu
daha düşünecek ne var bilmiyorum
haklısın cnm ama onun seni kovma gibi bir lüksü yok. o ev senin de evin ki zaten herşeyini sen halldiosun.tekrar söylüyorum sakin ol kızın onların yanında sonuçta. defneyi yanına alıncaya kadar ters tepecek şeylerden uzak durmalısın ne olursa olsun

haklısın cnm

akşam eve gideceğim haftasonunu geçirip pazartesi tekrar buraya geleceğim
muhtemelen akşam büyüüüüükkk bi kavga beni bekliyor
hem kv hem eşim üzerime yürüyecekler
sakin olmaya çalışacağım ama nasıl olacak bilmiyorum
programım bitsin ankaraya gideceğim zaten
sonrasında ise konuşup ayrılmak istediğimi söyleyeceğim
ondan sonra nasıl olur bilmiyorum
zaman gösterecek

offfffçok zor işin cnm hakkında hayırlısı olsun..

Fundaa cok üzüldüm olanlara canim gelismeleri yaz bize olur mu. senin için nasil hayirliysa o şekilde sonuclandirsin Rabbim inşallah

Bu sabah itibaryle bezi cikardik ama felaket dudurumdayz.saat basi gotruyorm gotrmeye calisiyorum daha dogrusu ama bugun 10a yakin altimza kacirdik dort bes kez de tuvalete yapyaptik.ama ben cok yoruldm ve korktum yani olmuycak herhalde bu iş yaa

Iyi geceler kizlar nezamndir yazamadm
Biz iyiyiz kuzumla bol bol parka gidiyoruz havalar iyi kacgundur
Annem babam burdalar alp cok egleniyo

Funda canm durumuna cok uzuldm gercekten allahim islah etsin esini

Sibel ilk gun nasil oluyo bilmyorum ama bende baslamak istyodum buara ama alp pek hazir degil gibi sabahtan aksama ayni bezle gezse hic umrunda olmicak cocugun benmde kafam karsik baslasam mi baslamasammi bilemedim

İlk iki gun biraz sikintili oluyo hep tubalete gitmek istiyo zor ama zamanla alisiyor bunu diyecegimi tahmin etmezdim cunku kaka gozumu korkutmustu sukur ki bir haftada ogrendi simdi sabah yapti bi de oglen uykisundan once yapti gelirse kendi soyluyo darisi sizin basiniz
a biz kurtulduk :)

herkese günaydnnn... iyi haftalar olsun inş. 3 aylarınız mübarek olsun kızlar. benim de bugün dr kontrolüm var 2 buçukta. çalışabilir raporumu alcam inş. sizlerde ne var n yok. funda durumlar ne cnm merak ettiim. sorun hallolmuştur inş. sibel cnm kolay gelsin alışır inş. ilk zamanlar hep üstüne yaptı zeynep pes etme. şimdi çok nadir kaçırıyo. geceye alışmaya çalışıyoruz bakalım inş.

Fundam nedir durum cnm. Aydurum bizdede pek parlak değil puf bu ara gerçekten hiç tahammülüm yok..

Günaydın herkese....
dün dört kez cisini bir kez kakasini altina kaçırdı. Bir kez kendisi soyledi kakam var diye yyaptik.wc ye bebeklerin hatrina gidyorz onlari da cise tutuyoruz ama bugün bagladm bez krese gitti ya.bklm persembe kadar devam edicez artik..pofff

günaydn cnm inan ilk 4 gün zeynep bi kez yaptı lazımlığa gerisi hep üstüne. kaksını da akşam bez bağlayınca yaıodu. 4 günden sonra hep lazımlığa yaptı sürekli peşinde dolanarak. ama pepe yapıştırması doldu banyo resmen. ama bi bez bağlayıp bi çıkarınca daha zor alışır cnm. kafası karışıo çünkü. bizde kaka ya ikna etmete zorlanıyoruz. bi de gee lazımlığa oturmak istemio. çoğu gitti azı kaldı halletcez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…