2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kresle bi konussam diyorum da hani elle tutulur bisryde yok ya ortada o yüzden diyemyorum da..
Ödülmz surekli degisiyo çünkü böyle bayildgi hic bisey yoyokki.ilk gun banyoda rujum vardı her yaptginda ondan sürdük onu istedistedi.dunde eldivenden balon yaptik.offhh cok yoruldm ama belim kalcam agriyo

Gunaydin kizlar

Yasemin insallah guzel gecer dr randevun
Tuvalet egtmnide halletmissin darisi bize artik

Gulden iyi tatiller canim nilosla

Sibel canim inaallah sizde halledersnz tuv. Egtmni ama bence bisure ara ver cocugun kafasi karsir

günaydın kızlar
cuma akşamı direkt eve gittim
eşim eve yalnız gelmişti
ben direkt kendisine 2 haftadır düşündüğümü, 6 sında izin alacağımı, annemlere gidip boşanmak istediğimi söyleyeceğimi, bu arada kendisinin düşünmesini söyledim.ben öyle söyleyince tutuştu.annemleri aradı. hemen anneme anlatmaya başladı.ondan sonra annem de siz demiş önce oturun konuşun eğer olmuyorsa ben kızımın yanındayım dedi.
ondan sonra uzunca telefonda konuştular.sonra biz oturduk konuştuk.ben annesinin yaptıklarının bi kısmını anlattım. artık çekemeyeceğimi söyledim.artık annesiyle araya mesafe koymak istediğimi söyledim.çok şaşırdı annesinin yaptıklarına.

sonra o işte annesinin ara ara benden dert yandığını, kendisinn beni savunduğunu vs anlattı.

sonra da ne olursa ona söylememi , bizim karı koca olduğumuzu, sorunları kendinin halledeceğini söyledi

şimdilik devam ediyoruz bakalım
düzeleceğine söz verdi ama bakalım zaman gösterecek

sibel hamileyken daha çok zorluo insanı cnm haklısın ama haletmek gerek. bende geceleri çok zorlanıyorum ucağımda götürüp getiriyorum çünkü lazımlığa ama yapacak bişey yok kimseyi kabul etmio kuzum.
wavs cnm sağolasın hallettik gibi daha ii olca inş. darısı size. ama mutlaka hamile kalmadan halledin derim tecrübe konuşuo:)
funda çok sevindim cnm daha ii olur inş. defne npıo

haftasonu da sınav nedeniyle defneyi kv ye bıraktık
kv benimle konuşmuyor. ben de onunla konuşmak için çaba sarfetmedim
hiç umrumda değil konuşması artık

inşallah iyi olur canım
bakalım zaman gösterecek
defne de iyi
biraz ateşi var , kv de buna rağmen tut sen dondurma yedir
öksürüyor
inşallah hasta olmaz

Yasemin bende buara baslamayi dusuniyodum ama alp hazr degil sanrim annemde oyle soyluyo bakalim napicam

Funda aranzin duzelmesne cok sevndm canm kv nin herseyni anlatsaydin ya
Yazik annende uzulmustur

Ara vermk istemiyorum aslinda doguma kadar halledip alismasi gerek zaten dogum bi travma yasatcak ona arasi yakin olsun istemiyorum ama böyle de zor oluyo izin alıp bi evde olmk lazm sanirum ahhh annm olaydi yanımda. ...

Fundacm inşallah daha iyi olursnz bence her ne olursa olsun once senden duysun esin.oesin.olaylaru kv nin yaptıklarını sen once anlat yoksa kadın kendini hakli gostererek anlatiyo esine o da inaniyo.umarim oda düzelir artik kendine ceki duzen verir

Yasemin bende buara baslamayi dusuniyodum ama alp hazr degil sanrim annemde oyle soyluyo bakalim napicam

Funda aranzin duzelmesne cok sevndm canm kv nin herseyni anlatsaydin ya
Yazik annende uzulmustur
sağol cnm
valla o sinirle aklıma gelenleri anlattım
zaten o kadarını duymak bile yetti, şok oldu

Gecms olsun canim insallah ilerlemdn atlatir
inşallah canım

çoook sevindim yaa o kadar duruşmanın arasında sırf merak ettiğim için girdim canım benim bak demekki eşine direk anlatman gerekiyor herşeyi yoksa eşin hiç birşeyin farkında değil inşallah düzelirsiniz en yakın zamanda. arada tehdit etmek gerekiyor bence bak işe de yarıyor hani

Ay yasemn sen nasil oldun ya hem. Daha ileri hamilelik hem zeynp meryemden daha kilolukilolu.ben iki gunde perte ayrildm valla.zor yuruyorum bugün. Aksam da misafrim var dün bide onun icin kosustrdum birabiraz.cok yorgunm:))

inşallah canım
ben hiçbir zaman anne oğulun arası bozulmasın istedim
ama söylemek gerekirdi
bundan sonra söyleyeceğim

sağol cnm allah razı olsun
inşallah canım
bundan sonra ne varsa söyleyeceğim
o düşünsün

Gunaydın kızlar
Guzel bır hafta olsun ıns
Uc aylarınızda mubarek olsun

Funda cok sevındım cnm ıns daha ıyı olur bundan sonra anlasınlar sahıpsız olmadıgını..

Yasemın dr kontrolumu vardı cnm bugun?

Gulden cok ıyı olmus senın tatıl:) keyıflı gunler sıze nılosla:) wc dede kolaylıklar ıns..

Wavs gozun aydın cnm annenler gelmıs oh alp pasa pek mutludur:)

Sıbel sızede kolay gelsın cnm wc etıtmede benım ılk deneme fıyaskoydu bılıyosunuz ama cocuk hazır olursa en fazla bır hafta surer ıns cabuk atlatırsın bu donemı..

Betul songul aysegul fatma ( nuray annesınde gıremez:) dılek ugrayın azıcık:)

günaydın cnm
valla işin kötüsü babam duydu ve çok sinirlenmiş
cumartesi kardeşim ıspartadan dönmüştü, kardeşim gidince gidip konuşacağım gerekirse kızımı ben alır gelirim demiş
benim kızım sahipsiz değil demiş
yani ortalık birbirine girdi
eşim dün babamı aradı.özür diledi.allahtan babam sakin konuşmuş
bakalım bu hafta nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…