- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.921
Cok ıyı olmus babanında duyması bıraz keyıflerı kacmıstır tabı ama en azından esınde bıraz gelısme olmus devamı gelır ıns cnmgünaydın cnm
valla işin kötüsü babam duydu ve çok sinirlenmiş
cumartesi kardeşim ıspartadan dönmüştü, kardeşim gidince gidip konuşacağım gerekirse kızımı ben alır gelirim demiş
benim kızım sahipsiz değil demiş
yani ortalık birbirine girdi
eşim dün babamı aradı.özür diledi.allahtan babam sakin konuşmuş
bakalım bu hafta nasıl geçecek
Gunaydın cnm berra nasıl duzelmıstır ınsGünaydın kızlar
Funda cok sevindim canim inşallah yoluna girer hersey. Kac gündür merakla bekliyordum. Bazi durumlarda alttan almamak gerekiyor o zaman akillari başlarina geliyor erkeklerin. Inşallah bi daha yasamazsiniz boyle seyler
Cok şükür iyi canim. Antibiyotige devam işte. Ne olacak sonumuz bilmem antibiyotik kullana kullana bi hal oldu cocukGunaydın cnm berra nasıl duzelmıstır ıns
sağol canım inşallah girerGünaydın kızlar
Funda cok sevindim canim inşallah yoluna girer hersey. Kac gündür merakla bekliyordum. Bazi durumlarda alttan almamak gerekiyor o zaman akillari başlarina geliyor erkeklerin. Inşallah bi daha yasamazsiniz boyle seyler
ya kv nin haberi yok olanlardanCok ıyı olmus babanında duyması bıraz keyıflerı kacmıstır tabı ama en azından esınde bıraz gelısme olmus devamı gelır ıns cnm
Allah kolaylık versin canim. Annen yapmaz mı temizliği zor hamileyken gerçektenburada dün ben halıları yolladım hava bozdu. çabuk kurusa gelse bari. temizliği nasıl yapacaksam baklım. halletmem lazım artık
amin cnm inşallahooo millet toplanmış.:) sibel cn zeynep 14 kg civarında kucak diye tutturdu mu geçmiş olsun. pertimi çıkarıyo. eee artık 33. hafam çok yoruo beni. şükür atlatıyoruz bez işini. darısı sana inş.
beni cnm evt bugün 2 buçukta rndevum inş bakalım paşa yüzünü gösterecek mi. kızlar nasıl cnm.
funda cnm rabbim sonunuzu hayretsin inş. sana a allah sabır versin o kv sendeyken işin çok zor.
katre cn berracık nasıl oldu.
özcanan ranacık napıo yoğun çalışıosun sanrım
Herhafta cam sılınırmı kız kendımıze yazıkamin cnm inşallah
eşime diyormuş ki temizlik yapmıyor.kutu gibi evin var 1 saat içinde hem camları silip hem evi temizleyebilir(ben her hafta cam silecekmişim.bir de asıl derdi eşimin temizliğe yardım etmesi).önüme bi çay koymuyor(her akşam gittiğimde yemek sonrası bulaşıkları yıkarım,ben erken bitirdiğim için yemeği çaylarını veririm. eşime ben bunları yapmıyor muyum?e yapıyorsun da daha çok dikkat et diyor)
anladığım kadarıyla sürekli eşime benden dert yanıyor
geçinecek insan kusur aramaz kusur örter.geçinmeyi geçtim müslüman müslümanın kusurunu örter ama bu kadın bi garip
çok merak ediyorum kızlar hanginiz her hafta cam siliyorsunuz?
Hayırlı haberler alırsın cnm ıns pasada gosterır yuzunu:)ooo millet toplanmış.:) sibel cn zeynep 14 kg civarında kucak diye tutturdu mu geçmiş olsun. pertimi çıkarıyo. eee artık 33. hafam çok yoruo beni. şükür atlatıyoruz bez işini. darısı sana inş.
beni cnm evt bugün 2 buçukta rndevum inş bakalım paşa yüzünü gösterecek mi. kızlar nasıl cnm.
funda cnm rabbim sonunuzu hayretsin inş. sana a allah sabır versin o kv sendeyken işin çok zor.
katre cn berracık nasıl oldu.
özcanan ranacık napıo yoğun çalışıosun sanrım
Allah kolaylık versin canim. Annen yapmaz mı temizliği zor hamileyken gerçekten
Her hafta cam silmek nedir yaa. Kendisi siliyor mu gerçekten. Siliyorsa da eli bos can sikintisindan siliyordur. Bence sen bile cok sık siliyorsun canim. Sonucta cam bu hijyenik olmasi gereken bi yer degil. Hic silinmese bile olur. Ama işte temiz olsun diye siliyoruz. Bence camlari sık silmek vakit israfindan baska bisey degil. Onun yerine esinle cocugunla 1 saat fazla vakit gecirirsin. Yani bilmiyorum benim tenizlik anlayışım bu. Tabiki hepsini de yapabilenleri tebrik ediyorumamin cnm inşallah
eşime diyormuş ki temizlik yapmıyor.kutu gibi evin var 1 saat içinde hem camları silip hem evi temizleyebilir(ben her hafta cam silecekmişim.bir de asıl derdi eşimin temizliğe yardım etmesi).önüme bi çay koymuyor(her akşam gittiğimde yemek sonrası bulaşıkları yıkarım,ben erken bitirdiğim için yemeği çaylarını veririm. eşime ben bunları yapmıyor muyum?e yapıyorsun da daha çok dikkat et diyor)
anladığım kadarıyla sürekli eşime benden dert yanıyor
geçinecek insan kusur aramaz kusur örter.geçinmeyi geçtim müslüman müslümanın kusurunu örter ama bu kadın bi garip
çok merak ediyorum kızlar hanginiz her hafta cam siliyorsunuz?
Nıda da gece ıkıde uyandı uce kadar uyku yok wcye gıttık sonra dogru bızım odaya daldı senle yatıcam dıye ama uyumadı bıturlu sut ıctı falan en yatagına yatırdım bızımkı aksam sekızde uyuyup kalmıstı koltukta ondan uykuyu alıp uyanmıstı gercı sızın emzık vardı dımı bıraktıran kızlar nası yapmıslardı yavas yavas zamanı artık bırınden baslamalısın:)Berra bugün 4 bucukta uyandi. Nedeni de uyandi emzik istedi hemen versem tejrar uykuya devam edecekti. Ama yok oraya bak buraya bsk bulamadim bi türlü. 4 tane emzikten biri bile yok ortada. Yatagin kenarina düşmüş en son ışığı yakip orada bulduk ve uykusu dağıldı. Yaa bi de bizim emzik derdimiz var cok düşkün nasil ayircam hic bilmiyorum.
Anladım canim rahatsiz tabi yapturmak istemiyorsun. Bsk kendimi hayirsiz evlat gördüm simdi. annem gelince yapar her işimi. Hele hamileyken baya baya temizlik yapmıştı. Benim de isime gelmisti doğrusucnm zaten korkum annemin duramayıp yapmaya kalkışması. kadının sırtı yeni iyileşio bi çanta ilaçla gezio. o halde zeynebe bakıo bide. ben halederim yavaş yavaş. halılar gelince eşim dip köşe süpürür bende silerim eşim serer fundacım onda sıkıntı yok da geriye kalanı yavaş yavaş ben yapcam mecbur. camlar kapılar mutfak banyo yavaş yavaş hallolcak artık.
buarada abimler hala ankarada inş. yarın transfer olcak bakalım . merakla bekliyoruz dua edin kızlr çok umutlular rabbim boş çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?