- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.941
Ayy hayırlı haberlerle gelırler ınscnm zaten korkum annemin duramayıp yapmaya kalkışması. kadının sırtı yeni iyileşio bi çanta ilaçla gezio. o halde zeynebe bakıo bide. ben halederim yavaş yavaş. halılar gelince eşim dip köşe süpürür bende silerim eşim serer fundacım onda sıkıntı yok da geriye kalanı yavaş yavaş ben yapcam mecbur. camlar kapılar mutfak banyo yavaş yavaş hallolcak artık.
buarada abimler hala ankarada inş. yarın transfer olcak bakalım . merakla bekliyoruz dua edin kızlr çok umutlular rabbim boş çevirmesin
Canim benim dusuncem ya bu siralar yada mayisin 24 unde sinav var ondan sonra bez isini halletmek. Emzigi de yazin memlekete gidince kalabalikta unutturmak. Ama tasinma isi cikarsa tuvalet olayini napariz hic bilmiyorum.Nıda da gece ıkıde uyandı uce kadar uyku yok wcye gıttık sonra dogru bızım odaya daldı senle yatıcam dıye ama uyumadı bıturlu sut ıctı falan en yatagına yatırdım bızımkı aksam sekızde uyuyup kalmıstı koltukta ondan uykuyu alıp uyanmıstı gercı sızın emzık vardı dımı bıraktıktıran kızlar nası yapmıslardı yavas yavas zamanı artık bırınden baslamalısın:)
Ins bıdaha kullanmak zorunda kalmazsınız cnmCok şükür iyi canim. Antibiyotige devam işte. Ne olacak sonumuz bilmem antibiyotik kullana kullana bi hal oldu cocuk
Hayırlısı olsun hakkınızda cnm sıkıntısız halledersın ıns gozunde buyusede baslayınca uzmez berra senı ınsCanim benim dusuncem ya bu siralar yada mayisin 24 unde sinav var ondan sonra bez isini halletmek. Emzigi de yazin memlekete gidince kalabalikta unutturmak. Ama tasinma isi cikarsa tuvalet olayini napariz hic bilmiyorum.
Inşallah canim. Evet unutunca kötü oluyor 10 gün surekli bi tedirginlik. Ama bisey itiraf edeyim mi. Ateslenecek mi diye dusunmedigim en rahat dönem antibiyotik kullandığımız dönem oluyor. Onun haricinde hep bi tedirginlik.Ins bıdaha kullanmak zorunda kalmazsınız cnm
gecmıyınce mecbur kullanıyoruz
Bıde saatlı verılmek zorundaya oda sınır bozucu unutmayım dıye tel alarm yapmıstım gecen
Iyi gibiydi ama sonuclar aciklaninca görcez artık.Hayırlısı olsun hakkınızda cnm sıkıntısız halledersın ıns gozunde buyusede baslayınca uzmez berra senı ıns
Sınavın da ıyı gecmıstır ıns
Herhafta cam sılınırmı kız kendımıze yazık
Kv de sılıyomu acaba herhafta
cnm zaten korkum annemin duramayıp yapmaya kalkışması. kadının sırtı yeni iyileşio bi çanta ilaçla gezio. o halde zeynebe bakıo bide. ben halederim yavaş yavaş. halılar gelince eşim dip köşe süpürür bende silerim eşim serer fundacım onda sıkıntı yok da geriye kalanı yavaş yavaş ben yapcam mecbur. camlar kapılar mutfak banyo yavaş yavaş hallolcak artık.
buarada abimler hala ankarada inş. yarın transfer olcak bakalım . merakla bekliyoruz dua edin kızlr çok umutlular rabbim boş çevirmesin
Her hafta cam silmek nedir yaa. Kendisi siliyor mu gerçekten. Siliyorsa da eli bos can sikintisindan siliyordur. Bence sen bile cok sık siliyorsun canim. Sonucta cam bu hijyenik olmasi gereken bi yer degil. Hic silinmese bile olur. Ama işte temiz olsun diye siliyoruz. Bence camlari sık silmek vakit israfindan baska bisey degil. Onun yerine esinle cocugunla 1 saat fazla vakit gecirirsin. Yani bilmiyorum benim tenizlik anlayışım bu. Tabiki hepsini de yapabilenleri tebrik ediyorum
her hata camı kendi silsin o kadar kolaysa. ben her hafta sonu temizlik yaparken mutfağın camını siliyorum mecbur çünkü camım tezgahın önünde. benim kv ona kızıo canına yazık diye senin ki şaka gibi:)
canım ya valla defne de haftasonu ateşliydiInşallah canim. Evet unutunca kötü oluyor 10 gün surekli bi tedirginlik. Ama bisey itiraf edeyim mi. Ateslenecek mi diye dusunmedigim en rahat dönem antibiyotik kullandığımız dönem oluyor. Onun haricinde hep bi tedirginlik.
Off cok kötü bi durum ya yaninda olamamakcanım ya valla defne de haftasonu ateşliydi
ve işin kötüsü kv anlamıyor ateşli olduğunu
evde ateş düşürücü verdim çünkü 37,9 olmuştu
sen yine başındasın ben yanında bile değilim işin kötüsü
yok canım anlamıyoryahu bu nasıl kadındır anlamadım hadi burnu koku almıo kaka yaptığını anlamıo. e yani ateşi olduğunu nasıl anlamıo benim aklım almıo.
aynen cnm evet şehir dışındayımOff cok kötü bi durum ya yaninda olamamakKp falan da mi ölcmez canim biri bari anlasaydi. Benim kv de de anlamaz bi kere sinava giderken bakmisti atesliydi berra o zaman. Anne dikkat et dedim geldim üzerini giydirmis iyice ateşli cocuk yelekle dolasiyordu. Sen şehir disinda misin yine canim
Gunaydın kızlar
Guzel bır hafta olsun ıns
Uc aylarınızda mubarek olsun
Funda cok sevındım cnm ıns daha ıyı olur bundan sonra anlasınlar sahıpsız olmadıgını..
Yasemın dr kontrolumu vardı cnm bugun?
Gulden cok ıyı olmus senın tatıl:) keyıflı gunler sıze nılosla:) wc dede kolaylıklar ıns..
Wavs gozun aydın cnm annenler gelmıs oh alp pasa pek mutludur:)
Sıbel sızede kolay gelsın cnm wc etıtmede benım ılk deneme fıyaskoydu bılıyosunuz ama cocuk hazır olursa en fazla bır hafta surer ıns cabuk atlatırsın bu donemı..
Betul songul aysegul fatma ( nuray annesınde gıremez:) dılek ugrayın azıcık:)
en son ne zaman cam sildiğimi hatırlamıyorum ben silsem kış günü yağmur yağacak hem eşim istemiyor silmemi düşmemden korkuyo haspaamin cnm inşallah
eşime diyormuş ki temizlik yapmıyor.kutu gibi evin var 1 saat içinde hem camları silip hem evi temizleyebilir(ben her hafta cam silecekmişim.bir de asıl derdi eşimin temizliğe yardım etmesi).önüme bi çay koymuyor(her akşam gittiğimde yemek sonrası bulaşıkları yıkarım,ben erken bitirdiğim için yemeği çaylarını veririm. eşime ben bunları yapmıyor muyum?e yapıyorsun da daha çok dikkat et diyor)
anladığım kadarıyla sürekli eşime benden dert yanıyor
geçinecek insan kusur aramaz kusur örter.geçinmeyi geçtim müslüman müslümanın kusurunu örter ama bu kadın bi garip
çok merak ediyorum kızlar hanginiz her hafta cam siliyorsunuz?
emzik de bizim başımızın belası ama benden ayrıldığı için acısını emzikten çıkarıyo diye ses etmiyorum biraz daha kalsın sen de emziğin çok üstüne düşmeCanim benim dusuncem ya bu siralar yada mayisin 24 unde sinav var ondan sonra bez isini halletmek. Emzigi de yazin memlekete gidince kalabalikta unutturmak. Ama tasinma isi cikarsa tuvalet olayini napariz hic bilmiyorum.
ay kızlar sağolun valla iyi ki varsınızen son ne zaman cam sildiğimi hatırlamıyorum ben silsem kış günü yağmur yağacak hem eşim istemiyor silmemi düşmemden korkuyo haspaev benim değil mi ister silerim ister silmem
allah kabul etsin cnmemzik de bizim başımızın belası ama benden ayrıldığı için acısını emzikten çıkarıyo diye ses etmiyorum biraz daha kalsın sen de emziğin çok üstüne düşme
sınavlarının iyi geçmesine de çok sevindim canım benim
bu arada orucum ben ve şimdiden pilim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?