2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy hayırlı haberlerle gelırler ıns
Temızlık konusunda yorma kendını cnm olur yavas yavas

Canim benim dusuncem ya bu siralar yada mayisin 24 unde sinav var ondan sonra bez isini halletmek. Emzigi de yazin memlekete gidince kalabalikta unutturmak. Ama tasinma isi cikarsa tuvalet olayini napariz hic bilmiyorum.

katrecim rahatsız olmasa belk bede beklerdim su halimde:) ama zaten normalde de durmuo ki dursun istiyorum ama yok.
beni cnm aynen dikkatli bi şekildeavaş yavaş halletcem artık. eşim evde olmamalı yoksa çok sinirlenio ben iş yaarken bişey olcak diye.

Cok şükür iyi canim. Antibiyotige devam işte. Ne olacak sonumuz bilmem antibiyotik kullana kullana bi hal oldu cocuk
Ins bıdaha kullanmak zorunda kalmazsınız cnm
gecmıyınce mecbur kullanıyoruz
Bıde saatlı verılmek zorundaya oda sınır bozucu unutmayım dıye tel alarm yapmıstım gecen

Canim benim dusuncem ya bu siralar yada mayisin 24 unde sinav var ondan sonra bez isini halletmek. Emzigi de yazin memlekete gidince kalabalikta unutturmak. Ama tasinma isi cikarsa tuvalet olayini napariz hic bilmiyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda cnm sıkıntısız halledersın ıns gozunde buyusede baslayınca uzmez berra senı ıns
Sınavın da ıyı gecmıstır ıns

Ins bıdaha kullanmak zorunda kalmazsınız cnm
gecmıyınce mecbur kullanıyoruz
Bıde saatlı verılmek zorundaya oda sınır bozucu unutmayım dıye tel alarm yapmıstım gecen
Inşallah canim. Evet unutunca kötü oluyor 10 gün surekli bi tedirginlik. Ama bisey itiraf edeyim mi. Ateslenecek mi diye dusunmedigim en rahat dönem antibiyotik kullandığımız dönem oluyor. Onun haricinde hep bi tedirginlik.

Herhafta cam sılınırmı kız kendımıze yazık
Kv de sılıyomu acaba herhafta

valla benim kv her hafta siliyor çünkü yapacak bişeyi yok
asosyal birisi olduğu için evine kimse gelip gitmez, boşluktan o da temizliğe sarıyor
ben ayda bir siliyorum
o yüzden eşim de beni annesiyle kıyaslayınca pis sanıyor
ya kadına göre ben her akşam 10 dan sonra cam sileceğim,dolapları sileceğim vs
ya kadın eşi ve çocuklarıyla bile yüzünü aynı havluya silmez,herkesin havlusu ayrıdır
çok takıntılı birisi allah ıslah etsin

yasemin inşallah abinler hayırlı haberlerle dönerler

canım ya valla defne de haftasonu ateşliydi
ve işin kötüsü kv anlamıyor ateşli olduğunu
evde ateş düşürücü verdim çünkü 37,9 olmuştu
sen yine başındasın ben yanında bile değilim işin kötüsü

yahu bu nasıl kadındır anlamadım hadi burnu koku almıo kaka yaptığını anlamıo. e yani ateşi olduğunu nasıl anlamıo benim aklım almıo.

Off cok kötü bi durum ya yaninda olamamak Kp falan da mi ölcmez canim biri bari anlasaydi. Benim kv de de anlamaz bi kere sinava giderken bakmisti atesliydi berra o zaman. Anne dikkat et dedim geldim üzerini giydirmis iyice ateşli cocuk yelekle dolasiyordu. Sen şehir disinda misin yine canim

yahu bu nasıl kadındır anlamadım hadi burnu koku almıo kaka yaptığını anlamıo. e yani ateşi olduğunu nasıl anlamıo benim aklım almıo.
yok canım anlamıyor
geçen dudağıyla baktı ateşi yok dedi dereceyle bi ölçtül ki 38,7 ateş var

aynen cnm evet şehir dışındayım
kv de ateşli çocuğa kat kat giydiriyor
çocuğun yanakları ateşten kıpkırmızı olduğu halde anlamaz
allaha emanet yavrum

çok geçmiş olsun fndacım rabbim şifa versin.
kızar ben kaçar yemeğe gitcem sonrasında giremem sanırım. iyi haberlerle görüşürüz yarın inş. ii bakın kendinize

Sagol canim geldiler yarin gidicekler ama

en son ne zaman cam sildiğimi hatırlamıyorum ben silsem kış günü yağmur yağacak hem eşim istemiyor silmemi düşmemden korkuyo haspa ev benim değil mi ister silerim ister silmem

emzik de bizim başımızın belası ama benden ayrıldığı için acısını emzikten çıkarıyo diye ses etmiyorum biraz daha kalsın sen de emziğin çok üstüne düşme
sınavlarının iyi geçmesine de çok sevindim canım benim
bu arada orucum ben ve şimdiden pilim bitti

en son ne zaman cam sildiğimi hatırlamıyorum ben silsem kış günü yağmur yağacak hem eşim istemiyor silmemi düşmemden korkuyo haspa ev benim değil mi ister silerim ister silmem
ay kızlar sağolun valla iyi ki varsınız
kendimi gerçekten pasaklı hissetmeye başlamıştım
ben en son mart sonunda silmiştim
aaa olur mu canım kv araya nifak sokacak ya illa o koca burnunu sokacak herşeye
geçen bize geldi
eşim de ekmek yap da annemlere verelim dedi
evde de yumurta kalmamıştı ben de pazara gittim almak için ona bile eşime söylenmiş.ben gelince hemen çıktı gitti,bi çay bile koymadı vs diye.eşim de size ekmek yapmasını ben istedim o da o yüzden gitti demiş.kv de ekmeğin acelesi mi vardı bekleseydi demiş
yani bu kadar fena işte
oğlun evdeydi o koysaydı çayı.ben de yumurta alıp geldikten sonra yemeğe kal,kp de çağıralım dedim.düşünün yani o kadar sinsi
ama bundan sonra hiç uğraşmayacağım

allah kabul etsin cnm
biz kasım ayında bıraktık emziği
çok zor oldu ama allahtan annem yanımdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…