- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.961
sorması ayıp madem yumurta almaya oğlu gitseydi sen çayı koyardın kaç parçaya bölmeyi düşünüyolar seni ailecek hiiç de umrumda olmaz kim ne derse desin ev benim evim ve insanlar eskiki gibi sanmasınlar gelinleri sen çalışıyosun bi sürü yardım yapıyosun bi de üstüne laf yeyip durma ne varsa sen söyle eşine kv de söylesin olan eşine olsun gerçekleri görsün artık eşin haaay kızlar sağolun valla iyi ki varsınız
kendimi gerçekten pasaklı hissetmeye başlamıştım
ben en son mart sonunda silmiştim
aaa olur mu canım kv araya nifak sokacak ya illa o koca burnunu sokacak herşeye
geçen bize geldi
eşim de ekmek yap da annemlere verelim dedi
evde de yumurta kalmamıştı ben de pazara gittim almak için ona bile eşime söylenmiş.ben gelince hemen çıktı gitti,bi çay bile koymadı vs diye.eşim de size ekmek yapmasını ben istedim o da o yüzden gitti demiş.kv de ekmeğin acelesi mi vardı bekleseydi demiş
yani bu kadar fena işte
oğlun evdeydi o koysaydı çayı.ben de yumurta alıp geldikten sonra yemeğe kal,kp de çağıralım dedim.düşünün yani o kadar sinsi
ama bundan sonra hiç uğraşmayacağım
ben kıyamıyorum ya bakıcının eltisinin kızı daha küçük ve emzi kemiyo bizim kız kesin ona sulanıyo eziyet etmek istemiyorum çünkü sonra parmak emmeye kalkıyolarmış seneye kreşe gideceğinde bıraksın napalım 3 yaşını geçsin belki utanır da bırakır üstüne düşmeyecem :)allah kabul etsin cnm
biz kasım ayında bıraktık emziği
çok zor oldu ama allahtan annem yanımdaydı
valla cnm bilmiyorum kaç parçaya bölecek benisorması ayıp madem yumurta almaya oğlu gitseydi sen çayı koyardın kaç parçaya bölmeyi düşünüyolar seni ailecek hiiç de umrumda olmaz kim ne derse desin ev benim evim ve insanlar eskiki gibi sanmasınlar gelinleri sen çalışıyosun bi sürü yardım yapıyosun bi de üstüne laf yeyip durma ne varsa sen söyle eşine kv de söylesin olan eşine olsun gerçekleri görsün artık eşin haa
Bence gelmeli de baban zaten gerçekten seni sahipsiz sanmasın o kadın hayır eşine değil kv ye biri ayar verse hiç sıkıntı kalmayacak çünkü eşinin sıkıntısı anasını fazla dinlemesi çünkü kadın her fırsatta seni çekiştiriyo birinin beynine de sürekli aynı şeyi işlesen en sonunda beyin de pes eder senin kv nin planı sabit ama sen de artık sessiz kalma ayrıca kv yumuşasa bile sen dediğin gibi eski sen olmavalla cnm bilmiyorum kaç parçaya bölecek beni
ama anladığım kadarıyla eşimi benden soğutmaya çalışıyor
ve bundan sonra ne yaparsa eşime anlatacağım o uğraşsın artık
ben çok yoruldum
içime ata ata dert sahibi yaptı beni
hayatımda bu kadar yüzsüz birini görmedim
haftasonu bir de bana trip atıyor
hiç umrum değil
haftasonu markette alışveriş yapıyorduk.tam et reyonundan bişeyler alırken eşime annenlere de alalım diyecektim ki birden kendimi frenledim.ne yapıyorum ben dedim
bundan sonra eski fundayı mumla arar
zaten kardeşim gittikten sonra babam eşime ayar vermeye gelecekmiş
yok canım madem seneye kreşe gidecek o zaman bırakırben kıyamıyorum ya bakıcının eltisinin kızı daha küçük ve emzi kemiyo bizim kız kesin ona sulanıyo eziyet etmek istemiyorum çünkü sonra parmak emmeye kalkıyolarmış seneye kreşe gideceğinde bıraksın napalım 3 yaşını geçsin belki utanır da bırakır üstüne düşmeyecem :)
kesinlikle olmayacağımBence gelmeli de baban zaten gerçekten seni sahipsiz sanmasın o kadın hayır eşine değil kv ye biri ayar verse hiç sıkıntı kalmayacak çünkü eşinin sıkıntısı anasını fazla dinlemesi çünkü kadın her fırsatta seni çekiştiriyo birinin beynine de sürekli aynı şeyi işlesen en sonunda beyin de pes eder senin kv nin planı sabit ama sen de artık sessiz kalma ayrıca kv yumuşasa bile sen dediğin gibi eski sen olma
Aaa yasasin bizden bi tane daha varmış:))) Ben de herkes birakti gec kaldik diye üzülüyordum. Ay ben de kiyamiyorum esim biraktiralim diyip duruyor da yaza kadar bari emsin diyorum bakalımben kıyamıyorum ya bakıcının eltisinin kızı daha küçük ve emzi kemiyo bizim kız kesin ona sulanıyo eziyet etmek istemiyorum çünkü sonra parmak emmeye kalkıyolarmış seneye kreşe gideceğinde bıraksın napalım 3 yaşını geçsin belki utanır da bırakır üstüne düşmeyecem :)
keşke eltin olsa da görse inanki rahatlarsın hiç olmazsa kadın ikiye bölününce senin üstünden yük kalkardı ama öyle bi durum var mı bilemiyorum benim eltim olunca kv benden daha iyi davranınca etmediğim şey kalmayacak kıskançlık değil bunun adı ayrımcılığa karşılık sabırla bekliyorum eşimin abisinin evleneceği zamanı sadece ben değil ailem de bekliyor bakalım nasıl davranacaklar yeni geline düğünleri nasıl olacak bizde kaçtıkları gibi kaçacaklar mı bekliyorum :) benim tek avantajım kv ye gel desem de gelmez 4 yıllık evliyim sadece 1 kere rananın doğumuna geldi bi daha anca ikinciye gel dersem gelir o da ben istemiyourm artık öğrendim herşeyi :)kesinlikle olmayacağım
unutsun artık eski fundayı
ben alttan aldıkça neler neler yapmış
eşime " funda eltisi olunca onu bile kıskanır,çok kıskanç" demiş
düşünebiliyor musun?
allah hepimizi böyle kıskanç huzur bozucu insanlardan korusun
ben onu allaha havale ediyorum
rabbim büyüktür
eşim telefonda anneme diyor ki biz çok iyiydik şu son 2 haftadır kötüyüz
keşke rana istese herkeste başka sıkıntı var ya benim kıza da çikolatayı ver bonibon jelibon şeker ver hiç sabaha kadar yer onları ama yemeği çok zor yiyor dün telefonda videoya bakarken yedirdim yoksa hayatta yemezdi o kadar hep bişeylere baktırırken yemek yediyorum ama artık üstüne de düşmüyorum napim benim kız da çelimsiz olacak teyzesine çekmiş :)bu arada dün akşam defne yine pasta diye tutturdu
unutturuncaya kadar yapmadığım şey kalmadı
ay allahım ya bu çocuğun yemesini nasıl kısıtlayacağım
amaan kız dinleme kocanı boşver emsinler yazıktır ben erken memeden kestim diye bile pişmanım şimdi sabahları ben üstümü değiştirirken anne emeyim mi diyo yaAaa yasasin bizden bi tane daha varmış:))) Ben de herkes birakti gec kaldik diye üzülüyordum. Ay ben de kiyamiyorum esim biraktiralim diyip duruyor da yaza kadar bari emsin diyorum bakalım
keşke eltin olsa da görse inanki rahatlarsın hiç olmazsa kadın ikiye bölününce senin üstünden yük kalkardı ama öyle bi durum var mı bilemiyorum benim eltim olunca kv benden daha iyi davranınca etmediğim şey kalmayacak kıskançlık değil bunun adı ayrımcılığa karşılık sabırla bekliyorum eşimin abisinin evleneceği zamanı sadece ben değil ailem de bekliyor bakalım nasıl davranacaklar yeni geline düğünleri nasıl olacak bizde kaçtıkları gibi kaçacaklar mı bekliyorum :) benim tek avantajım kv ye gel desem de gelmez 4 yıllık evliyim sadece 1 kere rananın doğumuna geldi bi daha anca ikinciye gel dersem gelir o da ben istemiyourm artık öğrendim herşeyi :)
keşke rana istese herkeste başka sıkıntı var ya benim kıza da çikolatayı ver bonibon jelibon şeker ver hiç sabaha kadar yer onları ama yemeği çok zor yiyor dün telefonda videoya bakarken yedirdim yoksa hayatta yemezdi o kadar hep bişeylere baktırırken yemek yediyorum ama artık üstüne de düşmüyorum napim benim kız da çelimsiz olacak teyzesine çekmiş :)
sen de az az vermeye çalış az kısa süreli öyle olunca hem acıkmaz hem de sınır koyarsın bittiğinde isterse yarın alırız dersin ben öyle deyince susuyo yarın alırız diyo ama yarın illaki alınıyo kandırmıyoruz maalesef kanmıyo:)
bilmiyorum cnmBabanne ve baba faktörü fundacm.valla fesatlk yapmiyim diyorum ama sana inat olsun diye bile defneyi cok simartiyo olabilir .
GÜnaydın cnmGünaydın herkese...yine soguk bir bahar sabahi yine mesai(pufff cok sıkıcı
günaydın cnmmaşallah paşayaherkese günaydın. nasılsınız bakalım. biz dün paşayla çaışabilir raporumuzu aldık çok şükür herşey yoluna 1 hafta 10 gün önde gidio dedi 2380 gr olmuş maşallah 9 günde yarım kg almış nerdeyse.
sibl sen nasılsın cnm burda hava güzel maşallah bozmazsa tabi. çiş işi nasıl gido cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?