2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın herkese...yine soguk bir bahar sabahi yine mesai(pufff cok sıkıcı

GÜnaydın cnm

günaydın cnmmaşallah paşaya

günaydın herkese
yasminim maşallah paşaya :)
Gunaydın kızlar herkes ıyıdır umarım bugun hava 21 derece burda

Yasemın masallah pasaya 4 hafta daha mı calıscaktın sen? Sorunsuz atlatırsın ıns sonuna kadar

beniii bende seni arıyorum senin tatlının adı neydi:) günaydın cnm buarada. sağol teyzesi herşey yolunda çok şükür. gördüm paşayı gayet keyfi yerindeydi maşallah. bu haftayla birlikte 5 haftm var cnm inş. 5 haziran da doğum. nasipse.

Hayırlısı canım ınsallah saka maka gelmıs gunler (tabı bıde hamıslere sormak lazım gelıyo ama:)
Benım tatlı brownı cheesecake cnm ama cok guzel tatlılar var

Hayırlısı canım ınsallah saka maka gelmıs gunler (tabı bıde hamıslere sormak lazım gelıyo ama:)
Benım tatlı brownı cheesecake cnm ama cok guzel tatlılar var
cnm valla ne yalan söylim bu sefer dah zor geçti sanki ya da ilkini unuttum he he:) hayırlısıyla doğsunlar inş. yorulduğumu hissediyormm ama bir ay önceye kadar çok çok iyiyim çok şükür.

günaydın herkese
yasminim maşallah paşaya :)
günaydın cnm

güle güle giysin cnm
gelir bence çünkü onlar da ona göre üretiliyor

sağolasın fundacım defnenasıl oldu ateşi düşmüş mü
günaydın cnm
kv ile konuşmuyorum(çünkü aradığım zaman suratıma kapatıyor telefonu) eşim de sağolsun pek anlamaz
allaha emanet
akşam konuştum sesi iyi geliyordu

Gunaydın kızlar herkes ıyıdır umarım bugun hava 21 derece burda

Yasemın masallah pasaya 4 hafta daha mı calıscaktın sen? Sorunsuz atlatırsın ıns sonuna kadar
günaydın cnm
yarışmada başarılar ayrıca cheesecake in süper görünüyor

Saolun kizlar.yasemn masallh ömer pasama.ve ne guzel 5haftan kaldi sadece darısı basima varya her sabh sürünürek kalkiyorum yataktan resmen...iiple cekiyorum 37.haftayi

Cis isine gelince dun aksm misafrlerm vardi o yüzden bezi cikarmdm kresten gelince ama ona ragmen bir kaka iki kezde cisini soyledi...ustelik anne cis var demesi ve wcye gitmemz arasnda zamn farki oluyo cunku kendisi cikarmk istyo hersryi Ona ragmen kacirmadi altina klozete yapti.

Beni gunesin sicak havanın tadini cikartin burasi sanırım 10derece faln ve yagmurlu.zaten uykum vardi iyice acamiyorum gözümu

Fundacm ggunaydin.ne zamn donuyorsun eve ay ya ne zor senin isinde yaa.ben kaldiramazdm herhalde bu tempoyu özellikle cocuktan ayri kalma kismi cook aagir.allh yardmcn olsun

Ozcanan gunaydin canm

sibel cnm bi kaç haftaya daha ii olursun inş. senin haftalardayken ben daha çok zorlanıyordum şimdi daha iyiyim çok şükür.hatta burda kaç kez yazmıştım 32 den sonra ayrılcam sanırım dayanamıyorum die. senin de öyle olur inş rahatlarsın biraz.
meryeme de maşallah cnm alışıo kuzum bak annesine yardım edio

canım kısmetse yarın akşam dönüyorum
ekmek parası canım ne yaparsın mecbur
çok şükür ki işim var

canım bak gördün mü alışacak zamanla o kendisi söyleyecek
dün akşam rananın kakası var belli ama yapmak istemiyo ben de yemek hazırlıyordum çıkardım altında ne var ne yok hasta olmasına aldırış etmedim anne çişim var dedi ben de otur yap dedim oturdu yaptı ben yanında yokken
anneee koş bak kendim yaptım dedi hiç üstüne düşmeyince yapmak zorunda kalıyo üstüne düşünce yapmıyo işi dalgaya alıp beni sinirlendiriyo maalesef meryem de böyle böyle öğrenecek inşallah

ayy tamam buldum :) resimden bahçeyi görünce de bildim zaten ama ne kadar detaylı anlatmış ya yapacam karar verdim ayy çok acıktım:)

oyumu da kullanmış olmakla mütevellit başarılar dilerim zaten önde gidio bizim kız

Ay insallh yasemnm bnm derdim oglus degil pasa cok uzmuyor saolsun isyerini sevmiyorum ustuste geliyo olaylar sanki o yuzyuzden.iyice gerildk mesaide çünkü

kızlar abimler tüüp bebek için gitmişlerdi biliosunuz. bugün transfer oldu. 4 tane transfer yapılmış. normali daha mı çok bilmiom o kdar cahilim bu konuda. rabbim nasip etsin inş. dua edin nolur yüzleri gülsün kucakları dolsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

valla canım ne kadar transfer ediliyor bilmiyorum ki
ama inşallah rabbim onlara da evlat verir
inşallah hayırlı haberlerini alırız
onlarında hanesi çocuk sesleriyle dolsun inşallah

Allah hayırlı evlat versin inşallah canım Rabbim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…