- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #64.981
Günaydın herkese...yine soguk bir bahar sabahi yine mesai(pufff cok sıkıcı
herkese günaydın. nasılsınız bakalım. biz dün paşayla çaışabilir raporumuzu aldık çok şükür herşey yoluna 1 hafta 10 gün önde gidio dedi 2380 gr olmuş maşallah 9 günde yarım kg almış nerdeyse.
sibl sen nasılsın cnm burda hava güzel maşallah bozmazsa tabi. çiş işi nasıl gido cnm
GÜnaydın cnm
günaydın cnmmaşallah paşaya
Gunaydın kızlargünaydın herkese
yasminim maşallah paşaya :)
Hayırlısı canım ınsallah saka maka gelmıs gunler (tabı bıde hamıslere sormak lazım gelıyo ama:)beniii bende seni arıyorum senin tatlının adı neydi:) günaydın cnm buarada. sağol teyzesi herşey yolunda çok şükür. gördüm paşayı gayet keyfi yerindeydi maşallah. bu haftayla birlikte 5 haftm var cnm inş. 5 haziran da doğum. nasipse.
cnm valla ne yalan söylim bu sefer dah zor geçti sanki ya da ilkini unuttum he he:) hayırlısıyla doğsunlar inş. yorulduğumu hissediyormm ama bir ay önceye kadar çok çok iyiyim çok şükür.Hayırlısı canım ınsallah saka maka gelmıs gunler (tabı bıde hamıslere sormak lazım gelıyo ama:)
Benım tatlı brownı cheesecake cnm ama cok guzel tatlılar var
günaydın cnmgünaydın herkese
yasminim maşallah paşaya :)
günydın özcananım. sağolasn teyzesi: dün hastaneye giderken bi bebek mağazasına girdim 1 tulum bi beşli hastane çıkışı iki zıbın bi de alt pijaa aldım. minicikler. dr ye gittim dr dedi ki biraz tosuncuk olabilir :) aklımda şimşek çaktı ya olmazsa diye he he:) özellikle zıbınlar çok küçük :) rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsn inş. zıbının birisinin üzerinde ''annem hem babama hem bana aşık'' yazıo eşim gömedi henüz:)
günaydın cnmsağolasın fundacım defnenasıl oldu ateşi düşmüş mü
günaydın cnmGunaydın kızlarherkes ıyıdır umarım bugun hava 21 derece burda
Yasemın masallah pasaya 4 hafta daha mı calıscaktın sen? Sorunsuz atlatırsın ıns sonuna kadar
canım kısmetse yarın akşam dönüyorumBeni gunesin sicak havanın tadini cikartin burasi sanırım 10derece faln ve yagmurlu.zaten uykum vardi iyice acamiyorum gözümu
Fundacm ggunaydin.ne zamn donuyorsun eve ay ya ne zor senin isinde yaa.ben kaldiramazdm herhalde bu tempoyu özellikle cocuktan ayri kalma kismi cook aagir.allh yardmcn olsun
Ozcanan gunaydin canm
canım bak gördün mü alışacak zamanla o kendisi söyleyecekBeni gunesin sicak havanın tadini cikartin burasi sanırım 10derece faln ve yagmurlu.zaten uykum vardi iyice acamiyorum gözümu
Fundacm ggunaydin.ne zamn donuyorsun eve ay ya ne zor senin isinde yaa.ben kaldiramazdm herhalde bu tempoyu özellikle cocuktan ayri kalma kismi cook aagir.allh yardmcn olsun
Ozcanan gunaydin canm
valla canım ne kadar transfer ediliyor bilmiyorum kikızlar abimler tüüp bebek için gitmişlerdi biliosunuz. bugün transfer oldu. 4 tane transfer yapılmış. normali daha mı çok bilmiom o kdar cahilim bu konuda. rabbim nasip etsin inş. dua edin nolur yüzleri gülsün kucakları dolsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Allah hayırlı evlat versin inşallah canım Rabbim isteyen herkese versinkızlar abimler tüüp bebek için gitmişlerdi biliosunuz. bugün transfer oldu. 4 tane transfer yapılmış. normali daha mı çok bilmiom o kdar cahilim bu konuda. rabbim nasip etsin inş. dua edin nolur yüzleri gülsün kucakları dolsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?