2012 kasım bebekleri büyüyor..

mehabaaaaaaa benı unutmadınız dimiiiiiii ben sızı cooook ozledımm
ben cok yogunum ugrayamıyorum sıze yani 10 gun sonra köye gıdıcemız ıcın boyle oldu gıtmeden teslım edeyım dıye
ayyy kzıımla sabahları parka gdıp gelıyoruz sonra gec saatlere kadar calsıyorum
buraya ugrayamıyorum artık kendı facemede bakamıyorum hatta
sadece sayfada ve evde ıslerle vakıt nasıl gecıyor anlmıyorum ki:)

ayyy cok heycanlıyız cok ozledık köyumuzu aılemızı akrabalar kuzenler dort gozle beklıyolar rabbım hayırlısıyla gıtmeyı nasıp etsın ıns
sızlerıde cok öpuyorummmm bebıslerınızıde hepınızı cok özledımmmmm

herkese günaydın kızlar... güldenim in yokluğu da çok belli oluo hani... ayşegülcüm bol satışlar olsun da arada uğra cnm. inş tatiliniz ağız tadıyla geçer... herkes iidir inş.

Bnm ne ters bi kizim var yaa:)cisi soylemiyo kakadan basladik.masallh diyeyim onceki gun bir kez yapmistu dun de iki kez soyleyip yapti kakasini ama cis sıkıntı hala yapiyo altına ilginc olan o islaklikla dolasmk rahatsz etmiyo:)

aaa siz de kimsiniz tanıyamadım????????
aslında isminiz bi yerden tanıdık geliyor ama dur bi düşünüyüm
hımmm şimdi çıkardım ayşegüldü sanırım değil mi?

şaka bi tarafa hoş geldin cnm
özlettin kendini
kazasız belasız gidip bol bol eğlenirsiniz inşallah
bu arada tekrar başın sağolsun

herkese günaydın kızlar... güldenim in yokluğu da çok belli oluo hani... ayşegülcüm bol satışlar olsun da arada uğra cnm. inş tatiliniz ağız tadıyla geçer... herkes iidir inş.
günaydın cnm

günaydın tatlım

Günaydıın burası çok soğuk yağmur yağıyo ve ben çok hastayım
günaydın cnm
geçmiş olsun cnm
akhisar da baya soğuk

Bnm ne ters bi kizim var yaa:)cisi soylemiyo kakadan basladik.masallh diyeyim onceki gun bir kez yapmistu dun de iki kez soyleyip yapti kakasini ama cis sıkıntı hala yapiyo altına ilginc olan o islaklikla dolasmk rahatsz etmiyo:)
canım zamanla ona da alışır
şöyle düşün bezde de az da olsa hissediyorlar o ıslaklığı rahatsız olmaması normal

ha ha ha harbiden ters olmuş. bizde kakya zor razı ediyorz. hergün yapıodu şimdi teklio bakalım düzenegirecek inş. zeynebin üstü ıslandığı anda çığlık kıyamet kopuo valla.

günaydın kızlar
kısmetse bu akşam kuzuma kavuşacağım
bugün öğleden sonra 4 te defnenin kreşinde 23 nisan kutlaması var ama ben yanında olamayacağım malesef
bu arada dün akşam eşim aradı ben çok kötüyüm diye.balık yemiş.sonra da kötü olmuş
gıda zehirlenmesi oldum diyor.mide bulantısı,baş dönmesi,kusma vb bişey var mı diyorum yok diyor.hastaneye git diyorum yok diyor.bir de bana laf çarpıyor
çok sinir oldum
sabah aradım nasıl oldun diye
gece hastaneye gitmiş.iğne yapıp göndermişler
ne dediler diyorum gıda zehirlenmesi diyor
gıda zehirlenmesinde serum falan takmazlar mı?
kv d yatıyormuş şimdi
2 gündür beni sinir etti.hesabını çok fena soracağım.
akşam annesinin yanında farklı konuşuyor,gündüz işteyken farklı konuşuyor
akşam bana diyor ki bak boşanmayı düşünüyordun.ben ölünce dava açmana gerek kalmaz.ben de dedim ki yaa evet çok iyi oldu.rahata ereceğim,içim buz gibi soğudu.
gerizekalı ya
bir de ne diyor bu akşam basketbol maçına gidecekmiş ben otogardan eve kendim gelirmişim
bu kadar beyinsiz ya

ayyy fundaaa valla cnm çek elini eteğine her türlü evde ki erkek işinden. azcık ben yapamam edemem de artık. adam seni erkek gibi görüo. ne demek sen kendin eve gelirsin. çok rahata alışmış eşin cnm sorunlar da bundan çıkıo bence. çok mu önemliymiş basket maçı. gelip beni alacaksın de.

buarada eşimin şeflik ataması var çok zayıf bir ihtimal eşime sıra gelmesi yüzde bir ihtimal yani. ama doğuyu da yazmış bakalım nolcak:) her an soluğu hakkari de alabilirim:)

Günaydin kızlar

Aa yasemin ciddi misin sen:)

Ayşegül ugra arada canim ozletme kendini

Fundacim yasemine katiliyorum kendim gelemem falan de bari ya sinir oldum valla

Ay günaydın katrecim cidiyim valla:) tercihler cumason. eşimde bugün yapmış. çok zor bir ihtmal ama olma ihtimali e yok değil yani. nasip işi bakalım. ilk 10 tercih istanbul:) son 10 tercih tamamen doğu:) içimden kars geçio dermişim:) neyse hayırlısı.berra nasıl cnm ateşi geçti di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…