- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.001
amin cnm hepimizdeninş fundacım inş. allah razı olsun
mehabaaaaaaa benı unutmadınız dimiiiiiii ben sızı cooook ozledımm
ben cok yogunum ugrayamıyorum sıze yani 10 gun sonra köye gıdıcemız ıcın boyle oldu gıtmeden teslım edeyım dıye
ayyy kzıımla sabahları parka gdıp gelıyoruz sonra gec saatlere kadar calsıyorum
buraya ugrayamıyorum artık kendı facemede bakamıyorum hatta
sadece sayfada ve evde ıslerle vakıt nasıl gecıyor anlmıyorum ki:)
ayyy cok heycanlıyız cok ozledık köyumuzu aılemızı akrabalar kuzenler dort gozle beklıyolar rabbım hayırlısıyla gıtmeyı nasıp etsın ıns
sızlerıde cok öpuyorummmm bebıslerınızıde hepınızı cok özledımmmmm
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... güldenim in yokluğu da çok belli oluo hani... ayşegülcüm bol satışlar olsun da arada uğra cnm. inş tatiliniz ağız tadıyla geçer... herkes iidir inş.
günaydın tatlımGunaydinnnnn
günaydın cnmGünaydıın burası çok soğuk yağmur yağıyo ve ben çok hastayım
canım zamanla ona da alışırBnm ne ters bi kizim var yaa:)cisi soylemiyo kakadan basladik.masallh diyeyim onceki gun bir kez yapmistu dun de iki kez soyleyip yapti kakasini ama cis sıkıntı hala yapiyo altına ilginc olan o islaklikla dolasmk rahatsz etmiyo:)
günaydın cnm geçmiş olsun neyin var. işte misinGünaydıın burası çok soğuk yağmur yağıyo ve ben çok hastayım
ha ha ha harbiden ters olmuş. bizde kakya zor razı ediyorz. hergün yapıodu şimdi teklio bakalım düzenegirecek inş. zeynebin üstü ıslandığı anda çığlık kıyamet kopuo valla.Bnm ne ters bi kizim var yaa:)cisi soylemiyo kakadan basladik.masallh diyeyim onceki gun bir kez yapmistu dun de iki kez soyleyip yapti kakasini ama cis sıkıntı hala yapiyo altına ilginc olan o islaklikla dolasmk rahatsz etmiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?