- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.021
bundan sonra öyle olacakayyy fundaaa valla cnm çek elini eteğine her türlü evde ki erkek işinden. azcık ben yapamam edemem de artık. adam seni erkek gibi görüo. ne demek sen kendin eve gelirsin. çok rahata alışmış eşin cnm sorunlar da bundan çıkıo bence. çok mu önemliymiş basket maçı. gelip beni alacaksın de.
ayyy hakkınızda hayırlısı cnm benim yabuarada eşimin şeflik ataması var çok zayıf bir ihtimal eşime sıra gelmesi yüzde bir ihtimal yani. ama doğuyu da yazmış bakalım nolcak:) her an soluğu hakkari de alabilirim:)
günaydın cnmGünaydin kızlar
Aa yasemin ciddi misin sen:)
Ayşegül ugra arada canim ozletme kendini
Fundacim yasemine katiliyorum kendim gelemem falan de bari ya sinir oldum valla
evet canım malesef hata bendeFundacım birazda bu adamı bu hale sen getirmişsin cnm sorumluluk yükle biraz. bu ne ki da. valizim ağır taşıyamam gel bekliyorum de.
canım ayşegülün kuzeni vefat etti o yüzden başın sağolsun dedimGunaydın kızlar
Ozcanan gecmıs olsun cnm calısıyosan ıkı kat zordur sımdı
Aysegule basın sagolsun demıssın funda ne oldu ki
Ayrıca esınde dusunce dıye bısey yok cnm mac ıcın kendın gel dıyo peshem gıda zehırlenmesı olunca mıde falan yıkanmazmı
Yasemın hakkınızda hayırlısı olsun cnm hem sızın hem gelınınız ıcın ıns..
Hakkarı cok uzak amaılk ondan cıksın ıns
Sıbel masallah meryemcıge zoru atlatıyo once cısı de cozersınız yakında
Katre evet ıyı gıdıyor heyecan var
Nasılsınız cnm berra ıyı dımı?
Hayırlısı cnm ıns tabı terfı etmesı guzel olur sızın ıcıngünaydın benicim. açıkçası hakkari olsa da üzülmem çok. çünkü şeflik almış olcak bu da eşime şube müdürlüğü yolunun bu yaşta açılması demek ki bu yaşta onun kurumu için iiilerleme. bi şekilde geri gelmesine uğraşılır o satten sona. tabi ki zor olur ama nasip. zaten atanmaı çok çok düşşük bir ihtimal. istanbul olsa kebap olur tabi:)
kızlar nasıl cnm. yarışmada ii gidio anladığım kadarıyla
Aa burda konusulmadı dımı haberım yoktuevet canım malesef hata bende
canım ayşegülün kuzeni vefat etti o yüzden başın sağolsun dedim
valla ne biliyim anlamadım
benim bildiğim de mide yıkanır,serum verilir
hastalık hstası yai senin kv cnm. eşinde annesinden alışmış demek ki.
geçmiş olsun cnmHayırlısı cnm ıns tabı terfı etmesı guzel olur sızın ıcın
Bızım canımız sıkkın bırazaksam beyzayla nıda uyku oncesı oyun oynuyolardı bırbırını ıtmısler nıda ayagım acıyo dedı krem falan surduk ıyıydı sabah kalktı basamıyo bır ıkı adım atıyo acıyo dıyo edım gelınce hastaneye gıdıcez duruma gore..burkuldumu acaba bılmıyorum sıslık falan bıseyde yok
yok canım burada konuşulmadıAa burda konusulmadı dımı haberım yoktu
Allah rahmet eylesın uzuldum kuzenı olduguna gore gencmıstırde
aaa geçmiş olsun cnm. inş sorun yoktur. ama bişey olsa belli olurdu acıtmıştır mutlaka. geçer inş.Hayırlısı cnm ıns tabı terfı etmesı guzel olur sızın ıcın
Bızım canımız sıkkın bırazaksam beyzayla nıda uyku oncesı oyun oynuyolardı bırbırını ıtmısler nıda ayagım acıyo dedı krem falan surduk ıyıydı sabah kalktı basamıyo bır ıkı adım atıyo acıyo dıyo edım gelınce hastaneye gıdıcez duruma gore..burkuldumu acaba bılmıyorum sıslık falan bıseyde yok
aynen öyle
kv kendini acındırmak için hemen benim kalbim var der
geçmiş olsun cnm
inşallah bişeyi yoktur
yok canım burada konuşulmadı
Sagolun kızlar ıns onemlı degıldır sadece acıtmıstır, sımdı bıkac adım daha atmaya basladıaaa geçmiş olsun cnm. inş sorun yoktur. ama bişey olsa belli olurdu acıtmıştır mutlaka. geçer inş.
Hadi hayırlısı canim:) dogu olursa gitmezsiniz benceAy günaydın katrecim cidiyim valla:) tercihler cumason. eşimde bugün yapmış. çok zor bir ihtmal ama olma ihtimali e yok değil yani. nasip işi bakalım. ilk 10 tercih istanbul:) son 10 tercih tamamen doğu:) içimden kars geçio dermişim:) neyse hayırlısı.berra nasıl cnm ateşi geçti di mi
Berra iyi cok şükür canim. Aslinda bosanma lafindan sonra daha dikkatli olmasi gerekir ama iste. Tek basina gelebilecegini bildigi icin rahat zaten canim. Yoksa bu kadar rahat olamazdi. Esimin de cok sinir oldugum seyleri vardir. Ama bu konuda hakkini yemiyim. mesela her hafta sali günü gezmeye gidiyoruz. özellikle okuldan gelir bizi alir bırakır tekrar gider. Berra icin yapiyo ama benim de işime geliyorbundan sonra öyle olacak
aptal ya
neymiş bölge başkanı gelecekmiş de kendini gösterecekmiş
ayyy hakkınızda hayırlısı cnm benim ya
hakkari de çok uzak oldu ama :)
günaydın cnm
berram nasıl oldu?
ya başka bişey olsada gelemese anlarım ama adam basket maçına gitmek için bana kendin gel diyor
tek başına gelmekten hiç gocunmam çünkü yıllarca tek başıma gelip gittim
ama bu düşüncesizliği beni öldürüyor
şansını fazlasıyla zorluyor bakalım nereye kadar
Ayy tuh ya inşallah önemli bisey degildir canimHayırlısı cnm ıns tabı terfı etmesı guzel olur sızın ıcın
ay maşallah valla eşineBerra iyi cok şükür canim. Aslinda bosanma lafindan sonra daha dikkatli olmasi gerekir ama iste. Tek basina gelebilecegini bildigi icin rahat zaten canim. Yoksa bu kadar rahat olamazdi. Esimin de cok sinir oldugum seyleri vardir. Ama bu konuda hakkini yemiyim. mesela her hafta sali günü gezmeye gidiyoruz. özellikle okuldan gelir bizi alir bırakır tekrar gider. Berra icin yapiyo ama benim de işime geliyor
eşim gider cnm ilk etap:) bizde gelmesinin yollarını deneriz. seçenek çokta önce atanması lazım. o da mucize gibi:) berra çok mu izlio ki cnm gerçi evde bi yerden sonra mecbur izlio. valla benimkini de bıraksam hep başında oturur. ne kadar engelleyebilirsek o kadar ii.Hadi hayırlısı canim:) dogu olursa gitmezsiniz benceiyi cok şükür teyzesi etkinlik pesindeyiz kizimla. cizgi filmi azaltmaya calisiyorum cok ilgilenmem gerekiyor cookk
Vallaha bızımkılerı bas ustunde tutmak lazım ama bız yınede bı seyler buluyoruz soylenecek sımarmasınlar:)ay maşallah valla eşine
ben böyle eşlere çok özeniyorum
ben herşeye tek başıma yetişiyorum
şuan annesi yanında olduğu için boşanma lafı çok etkili değil
akşam annesinin yanında iğneleyerek konuşuyor gündüz işe gidince resmen ağzımın içine düşerek konuşuyor
ben bu kocayı nasıl adam edeceğim inanın bilmiyorum
tam adam oldu,düzene girdi derken benim şehir dışına çıkıp onun kv evinde kalmasıyla 180 derece döndü adam
artık ben de herşeyi tamamen oluruna bıraktım,gittiği kadar gidecek
bir türlü adam edebileceğimi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?