2012 kasım bebekleri büyüyor..

bundan sonra öyle olacak
aptal ya
neymiş bölge başkanı gelecekmiş de kendini gösterecekmiş

buarada eşimin şeflik ataması var çok zayıf bir ihtimal eşime sıra gelmesi yüzde bir ihtimal yani. ama doğuyu da yazmış bakalım nolcak:) her an soluğu hakkari de alabilirim:)
ayyy hakkınızda hayırlısı cnm benim ya
hakkari de çok uzak oldu ama :)

Günaydin kızlar

Aa yasemin ciddi misin sen:)

Ayşegül ugra arada canim ozletme kendini

Fundacim yasemine katiliyorum kendim gelemem falan de bari ya sinir oldum valla
günaydın cnm
berram nasıl oldu?
ya başka bişey olsada gelemese anlarım ama adam basket maçına gitmek için bana kendin gel diyor
tek başına gelmekten hiç gocunmam çünkü yıllarca tek başıma gelip gittim
ama bu düşüncesizliği beni öldürüyor
şansını fazlasıyla zorluyor bakalım nereye kadar

Fundacım birazda bu adamı bu hale sen getirmişsin cnm sorumluluk yükle biraz. bu ne ki da. valizim ağır taşıyamam gel bekliyorum de.

Gunaydın kızlar

Ozcanan gecmıs olsun cnm calısıyosan ıkı kat zordur sımdı

Aysegule basın sagolsun demıssın funda ne oldu ki
Ayrıca esınde dusunce dıye bısey yok cnm mac ıcın kendın gel dıyo pes hem gıda zehırlenmesı olunca mıde falan yıkanmazmı

Yasemın hakkınızda hayırlısı olsun cnm hem sızın hem gelınınız ıcın ıns..
Hakkarı cok uzak amaılk ondan cıksın ıns

Sıbel masallah meryemcıge zoru atlatıyo once cısı de cozersınız yakında

Katre evet ıyı gıdıyor heyecan var
Nasılsınız cnm berra ıyı dımı?

günaydın benicim. açıkçası hakkari olsa da üzülmem çok. çünkü şeflik almış olcak bu da eşime şube müdürlüğü yolunun bu yaşta açılması demek ki bu yaşta onun kurumu için iiilerleme. bi şekilde geri gelmesine uğraşılır o satten sona. tabi ki zor olur ama nasip. zaten atanmaı çok çok düşşük bir ihtimal. istanbul olsa kebap olur tabi:)
kızlar nasıl cnm. yarışmada ii gidio anladığım kadarıyla

Fundacım birazda bu adamı bu hale sen getirmişsin cnm sorumluluk yükle biraz. bu ne ki da. valizim ağır taşıyamam gel bekliyorum de.
evet canım malesef hata bende

canım ayşegülün kuzeni vefat etti o yüzden başın sağolsun dedim
valla ne biliyim anlamadım
benim bildiğim de mide yıkanır,serum verilir

kızlar bu arada
şimdi eşim aradı
gece dr a gitmiş
dr muayene etmiş
tanıyı bağırsak enfeksiyonu diye koymuş(ama ne hikmetse eşim hala gıda zehirlenmesi olduğunu düşünüyor)
nowalgin iğne yapmış
nurofen vermiş bir de ishal olacağını düşündüğü için diyet vermiş
yağsız yiyecekler,haşlanmış patates,pirinç lapası, vs
yani eşimin kendi kendine işi büyütmesi
annesi gibikv de pek sever kendine hastalık üretmeyi
kv yıllardır kalbim var diyor 2 yıl önce özel dr a götürdüm muayeneye.profesör güzelce muayene etti.sizde bişey yok,sizde olan durum sokaktaki 2 kişiden birinde var kontrole falan gelmenize gerek yok,sapa sağlamsınız deyip gönderdi adam.sinir olmuştu kv o zaman

Hayırlısı cnm ıns tabı terfı etmesı guzel olur sızın ıcın
Bızım canımız sıkkın bıraz aksam beyzayla nıda uyku oncesı oyun oynuyolardı bırbırını ıtmısler nıda ayagım acıyo dedı krem falan surduk ıyıydı sabah kalktı basamıyo bır ıkı adım atıyo acıyo dıyo edım gelınce hastaneye gıdıcez duruma gore..burkuldumu acaba bılmıyorum sıslık falan bıseyde yok

evet canım malesef hata bende

canım ayşegülün kuzeni vefat etti o yüzden başın sağolsun dedim
valla ne biliyim anlamadım
benim bildiğim de mide yıkanır,serum verilir
Aa burda konusulmadı dımı haberım yoktu
Allah rahmet eylesın uzuldum kuzenı olduguna gore gencmıstırde

hastalık hstası yai senin kv cnm. eşinde annesinden alışmış demek ki.

aynen öyle
kv kendini acındırmak için hemen benim kalbim var der

geçmiş olsun cnm
inşallah bişeyi yoktur

Aa burda konusulmadı dımı haberım yoktu
Allah rahmet eylesın uzuldum kuzenı olduguna gore gencmıstırde
yok canım burada konuşulmadı

aaa geçmiş olsun cnm. inş sorun yoktur. ama bişey olsa belli olurdu acıtmıştır mutlaka. geçer inş.

aynen öyle
kv kendini acındırmak için hemen benim kalbim var der

geçmiş olsun cnm
inşallah bişeyi yoktur

yok canım burada konuşulmadı

aaa geçmiş olsun cnm. inş sorun yoktur. ama bişey olsa belli olurdu acıtmıştır mutlaka. geçer inş.
Sagolun kızlar ıns onemlı degıldır sadece acıtmıstır, sımdı bıkac adım daha atmaya basladı

Hadi hayırlısı canim:) dogu olursa gitmezsiniz bence iyi cok şükür teyzesi etkinlik pesindeyiz kizimla. cizgi filmi azaltmaya calisiyorum cok ilgilenmem gerekiyor cookk

Berra iyi cok şükür canim. Aslinda bosanma lafindan sonra daha dikkatli olmasi gerekir ama iste. Tek basina gelebilecegini bildigi icin rahat zaten canim. Yoksa bu kadar rahat olamazdi. Esimin de cok sinir oldugum seyleri vardir. Ama bu konuda hakkini yemiyim. mesela her hafta sali günü gezmeye gidiyoruz. özellikle okuldan gelir bizi alir bırakır tekrar gider. Berra icin yapiyo ama benim de işime geliyor

Ayy tuh ya inşallah önemli bisey degildir canim

ay maşallah valla eşine
ben böyle eşlere çok özeniyorum
ben herşeye tek başıma yetişiyorum
şuan annesi yanında olduğu için boşanma lafı çok etkili değil
akşam annesinin yanında iğneleyerek konuşuyor gündüz işe gidince resmen ağzımın içine düşerek konuşuyor
ben bu kocayı nasıl adam edeceğim inanın bilmiyorum
tam adam oldu,düzene girdi derken benim şehir dışına çıkıp onun kv evinde kalmasıyla 180 derece döndü adam
artık ben de herşeyi tamamen oluruna bıraktım,gittiği kadar gidecek
bir türlü adam edebileceğimi düşünmüyorum

Hadi hayırlısı canim:) dogu olursa gitmezsiniz bence iyi cok şükür teyzesi etkinlik pesindeyiz kizimla. cizgi filmi azaltmaya calisiyorum cok ilgilenmem gerekiyor cookk
eşim gider cnm ilk etap:) bizde gelmesinin yollarını deneriz. seçenek çokta önce atanması lazım. o da mucize gibi:) berra çok mu izlio ki cnm gerçi evde bi yerden sonra mecbur izlio. valla benimkini de bıraksam hep başında oturur. ne kadar engelleyebilirsek o kadar ii.

fundacım zaten kimse değişmez kolay kolay. allah yardımcın olsun. eşinin annesinin etkisinin uzağında bi yerlerde yaşaması lazım en başta.

Vallaha bızımkılerı bas ustunde tutmak lazım ama bız yınede bı seyler buluyoruz soylenecek sımarmasınlar:)
Yasemının dedıgı gıbı sız kv deden uzak olmadıkca esının normale donmesı pek mumkun gorunmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…