- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.041
Insallah cnm muhtemelen ters bastı acıttı ama dr yolu gorunuyorAyy tuh ya inşallah önemli bisey degildir canim
Bırkac adım atıyo anne acıyo beyza ıttı benı dıyooy kuzum kıyamam yaa basmaya da korkar
valla cnm benim de artık umudum kalmadı zaman harcıyorum işte düzelecek diyefundacım zaten kimse değişmez kolay kolay. allah yardımcın olsun. eşinin annesinin etkisinin uzağında bi yerlerde yaşaması lazım en başta.
zaten erkek milletini çok şımartmamak lazımVallaha bızımkılerı bas ustunde tutmak lazım ama bız yınede bı seyler buluyoruz soylenecek sımarmasınlar:)
Yasemının dedıgı gıbı sız kv deden uzak olmadıkca esının normale donmesı pek mumkun gorunmuyor malesef
Insallah tez zamanda duzelır cnm ya cok zor senın ıcın...valla cnm benim de artık umudum kalmadı zaman harcıyorum işte düzelecek diye
evet uzakta yaşamamız şart ama şuan için imkansız
istanbul olayına çok sevinmiş çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş
demek ki nasipte görüp yaşanacak çok daha fazlası varmış
zaten erkek milletini çok şımartmamak lazım
ben el üstünde tuttum da ne oldu
evet canım uzakta uaşamamız şart ama şimdilik öyle bi şansımız yok
ama allah mutlaka öyle ya da böyle bi düzene koyacaktır
ya adam olur ya da yuvasının dağılmasını elleriyle sağlar
inşallah canımInsallah tez zamanda duzelır cnm ya cok zor senın ıcın...
Dogrudur cnm yasadıkların cekılır gıbı degıl gercekten ama defne ıcın gondermesınler yınedeinşallah canım
çok yoruldum gerçekten
ve inan önümüzdeki ay beni doğuya göndersinler istiyorum o derece yani
o kadar bunaldım ki buradan
bi müddet kimsenin yüzünü görmek istemiyorum
oy kuzum benim yaa çok canı yanmış kıyamam.çabucak geçsin inş.Bırkac adım atıyo anne acıyo beyza ıttı benı dıyo
Cok fazla kıkırdıyolardı zaten aksam..annecım oyun yapmıssınız bıdaha oyle oynamayın dedım tamam anne dıyo
rabbim iyisini bilir cnm haklısın. şöyle senin tayinin mecburen ankaraya filan çıksa yaa..:) yani sen istedin gibi değil de mecburen:)valla cnm benim de artık umudum kalmadı zaman harcıyorum işte düzelecek diye
evet uzakta yaşamamız şart ama şuan için imkansız
istanbul olayına çok sevinmiş çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş
demek ki nasipte görüp yaşanacak çok daha fazlası varmış
zaten erkek milletini çok şımartmamak lazım
ben el üstünde tuttum da ne oldu
evet canım uzakta uaşamamız şart ama şimdilik öyle bi şansımız yok
ama allah mutlaka öyle ya da böyle bi düzene koyacaktır
ya adam olur ya da yuvasının dağılmasını elleriyle sağlar
arada yapmak lazım haklısın. ay benim de canım sıkıldı. bizim gelinin yatması gerekiomuş abim aradı ki annemler gelse diye. seve seve dedim tabi yeterki herşey yolunda gitsin. yani annemler gidecek kv ler gelecek. ama şöyle bir durum var ki. haftaya2 mayısta eşiin kuzeninin ankarada düğünü var. ve eşim kv ler filan hep birlikte 1 mayısta ankaraya gidecekler. ve 3 mayısta döneceklerdi. yani biz zeyneple yalnız kalcaz iki geceEki Görüntüle 1504249
Cıcekler sıze gelsın kızlar
Hep eslerden beklemeyelım ben arda kendıme alıyorumgecen gul aldım edım gordu askım bana cıcekmı aldın dıyo
sağol canım boğazım ağrıyo burnumda hafif yanma var eşimde aynı benim gibi ve bunların hepsi bze ranadan geçti :)günaydın cnm geçmiş olsun neyin var. işte misin
günaydın sibelcim nasılsın
hayırlısı hakkınızda ama van veya hakkari olursa yardımcı olurum :)buarada eşimin şeflik ataması var çok zayıf bir ihtimal eşime sıra gelmesi yüzde bir ihtimal yani. ama doğuyu da yazmış bakalım nolcak:) her an soluğu hakkari de alabilirim:)
eşimin şefi sana hakkari gelcek sanki diomuş:) bunlar binde bir ihtimal gibi bişey cnm. olsa eşim dünden razı zaten. olsa kesin haberin olur zaten:)hayırlısı hakkınızda ama van veya hakkari olursa yardımcı olurum :)
alışkın olmayınca zor gelcek cnm bize. artık bi de sürekli oyun istiolar tek başına oynamıo bide haliyle çabuk yoruluyorum ne yapcaz bilmem bakalım. babamıza sarmasak bari. genel de ben böyle durumlarda eşime sarar gittiği yeri burnundan getirir sonra da pişman olurum:)Yasemincim biraksam berra tum gun cizgifilm izler canim ama sınır koymaya çalışıyorum. Gerçekten evde mecburen gibi oluyor aksama kadar cakit gecmek bilmiyorki. Bi de esim sabah 8 aksam 10 a kadsr okulda inan ne yapacagimizi sasiriyoruz. O gelince bi yük kalkiyor omzumdan sanki.
Yalniz kalmak zor canim ama bi kerelik artık dayanirsiniz. Biz her hfta 1 gece yalniziz. Insallah abinler icin hayırlısi olur. Rabbim mutlu eder onları da inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?