- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.061
oh masalla cnm hersey yolunda gorunuyorBugun randevm vardi simdi ciktim.cok sukur kist kalmamış. 1000gr olmus.suyu biraz fazla istersen seker yüklemesi yaptr dedi.makat gelişi duruyomusbaska hicbiseymz yok cok sukur
AY BİLMİOM Kİ SONGÜLÜM DÜNDEN BERİ GÜNDEM DEĞİŞTİ. NORMALDA BÖYLE BİRŞEY YOKTU. GÜNDE KISITLI OLUNCA EŞİM BUGÜN TERCİH YAPTI. ay pardon büyük harf yazmışım. cnm eşim doğuya giderse ben muhtemelen yine tokata tayin isterim. ben gidince de eşim eş durumundan tayin isteyebilir diyoruz. bakalım en kötü ihtimalle ben ücretsizi alıp eşimin yanına giderim. tabi bunlar atanırsa olabilecek şeyler. atanması çoooookkk zor:) eee sen napıosun kuzumhuhu herkeze merhabalar ozcanan sahalara donmussun canim benim gecmis olsun bu arada
yasemin kuzum tokata geri donus derken solugu hakkeride mi aliyorsiniz yoksa
aaa çok güzel haber hadi gözün aydın cnm. meryem sezaryen miydi cnmBugun randevm vardi simdi ciktim.cok sukur kist kalmamış. 1000gr olmus.suyu biraz fazla istersen seker yüklemesi yaptr dedi.makat gelişi duruyomusbaska hicbiseymz yok cok sukur
anaaaa kafamda deli sorular desene ay bu arada gulden yokmuAY BİLMİOM Kİ SONGÜLÜM DÜNDEN BERİ GÜNDEM DEĞİŞTİ. NORMALDA BÖYLE BİRŞEY YOKTU. GÜNDE KISITLI OLUNCA EŞİM BUGÜN TERCİH YAPTI. ay pardon büyük harf yazmışım. cnm eşim doğuya giderse ben muhtemelen yine tokata tayin isterim. ben gidince de eşim eş durumundan tayin isteyebilir diyoruz. bakalım en kötü ihtimalle ben ücretsizi alıp eşimin yanına giderim. tabi bunlar atanırsa olabilecek şeyler. atanması çoooookkk zor:) eee sen napıosun kuzum
bem burdayimmmmyahu nereye kayboldunuz hu huuuu...
sorma cnm bizde sular dulmuo... bakalım zaman ne göstercek hep birlikte görcez. gülden 10 gün izin almıştı cnm dün ankaraya gitmiş nille uçakla . gezmeye gitmişler arkadaşına anladığım kadarıylaanaaaa kafamda deli sorular desene ay bu arada gulden yokmu
aaa bak bak sen oh iyi yapmis canim sizij mevzu ne zaman belli olcaksorma cnm bizde sular dulmuo... bakalım zaman ne göstercek hep birlikte görcez. gülden 10 gün izin almıştı cnm dün ankaraya gitmiş nille uçakla . gezmeye gitmişler arkadaşına anladığım kadarıyla
Saol cnm evet oyle gozukuyo.neryem normaldi bklm bu ne olackaaa çok güzel haber hadi gözün aydın cnm. meryem sezaryen miydi cnm
Herseyın yolunda olmasına sevındım cnm kalan gunlerınızde su gıbı aksın gıtsın ıns..Saol cnm evet oyle gozukuyo.neryem normaldi bklm bu ne olack
hoşgeldin cnmhuhu herkeze merhabalar ozcanan sahalara donmussun canim benim gecmis olsun bu arada
yasemin kuzum tokata geri donus derken solugu hakkeride mi aliyorsiniz yoksa
oh maşallah paşayaBugun randevm vardi simdi ciktim.cok sukur kist kalmamış. 1000gr olmus.suyu biraz fazla istersen seker yüklemesi yaptr dedi.makat gelişi duruyomusbaska hicbiseymz yok cok sukur
günaydın cnmGünaydın canlarm.dunku tatile ragmen yorgun gunesli ama serin bir istanbul sabahindan slmlar:)))
günaydın tatlımherkse günaydınnnn güneişli bir samsun sabahından:) sibeli kıskandım mesajından çaldım:) nasılsın sibelcim bi afta daha geçti syaılır bugün itibariyle:) meryemcik nasıl... kızlar sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?