2012 kasım bebekleri büyüyor..

huhu herkeze merhabalar ozcanan sahalara donmussun canim benim gecmis olsun bu arada
yasemin kuzum tokata geri donus derken solugu hakkeride mi aliyorsiniz yoksa
AY BİLMİOM Kİ SONGÜLÜM DÜNDEN BERİ GÜNDEM DEĞİŞTİ. NORMALDA BÖYLE BİRŞEY YOKTU. GÜNDE KISITLI OLUNCA EŞİM BUGÜN TERCİH YAPTI. ay pardon büyük harf yazmışım. cnm eşim doğuya giderse ben muhtemelen yine tokata tayin isterim. ben gidince de eşim eş durumundan tayin isteyebilir diyoruz. bakalım en kötü ihtimalle ben ücretsizi alıp eşimin yanına giderim. tabi bunlar atanırsa olabilecek şeyler. atanması çoooookkk zor:) eee sen napıosun kuzum

anaaaa kafamda deli sorular desene ay bu arada gulden yokmu

anaaaa kafamda deli sorular desene ay bu arada gulden yokmu
sorma cnm bizde sular dulmuo... bakalım zaman ne göstercek hep birlikte görcez. gülden 10 gün izin almıştı cnm dün ankaraya gitmiş nille uçakla . gezmeye gitmişler arkadaşına anladığım kadarıyla

Kandılımız mubarek olsun kızlar dualarımızın kabul olması dılegıyle
Mınnoslarada mutlu 23 nısanlar

herkse günaydınnnn güneişli bir samsun sabahından:) sibeli kıskandım mesajından çaldım:) nasılsın sibelcim bi afta daha geçti syaılır bugün itibariyle:) meryemcik nasıl... kızlar sizler nasılsınız

Evett ya bir hafta daha geçti izne bir hafta daha yaklastm:)yyyaklaştik:)

Meryem iyi beni cildrtmakla mesgul:))cis de hala ilerleme yok kakasini soyluyordu guya dun onuda kacirdi iki kez bklm devam ediyorz
zeynp napiyo çözdü mu tamamn cis isini

yok cnm bizde gece kaçırıyoruz . gece lazımlığa oturmak istemio napcaz bilmyorum. gündüz de sıkıntı yok çok şükür. meryemde alışır cnm inş. ilk çiş eğitimi bizim başarısız olmuştu bırakmıştık. ocaktaydı. şimdi daha ii çok şükür

huhu herkeze merhabalar ozcanan sahalara donmussun canim benim gecmis olsun bu arada
yasemin kuzum tokata geri donus derken solugu hakkeride mi aliyorsiniz yoksa
hoşgeldin cnm
sen de artık sahalara dönsen süper olur
Bugun randevm vardi simdi ciktim.cok sukur kist kalmamış. 1000gr olmus.suyu biraz fazla istersen seker yüklemesi yaptr dedi.makat gelişi duruyomusbaska hicbiseymz yok cok sukur
oh maşallah paşaya
vakit var daha döner bence

Günaydın canlarm.dunku tatile ragmen yorgun gunesli ama serin bir istanbul sabahindan slmlar:)))
günaydın cnm

günaydın tatlım
kusura bakma mesajını dün akşam geç gördüm
o saatte de rahatsız etmek istemedim

günaydın kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun
23 nisanınızda kutlu olsun

kızlar dün nasıl geçti anlamadım
dün sabah defnenin kreşten arkadaşları ve aileleriyle kahvaltıya gittik
sonra eve gelip defneyi uyuttum
o sırada eşim tanıdıkların kandilini kuladı arayıp
sonra defne kalkınca yemek yedik ve tekrar dışarı çıktık
foruma gidip defneyi gezdirdik
akşam da 10 a doğru ancak geldik
sonra da defneyi uyutup duş alıp ortalığı toplayıp yattım

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım. ben işteyim eşim evde bugün. biraz önce aradım parktalar. anneme gelir di mi baba dio sıpam yaa kuzum benim hep bir arada görmek istio. eşimde işten çıkınca gelecek kızım akşam dedi. yavrum aşkamı bekleyelim o zaman dio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…