2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay canım benım ya tatlı bıdık en azından babayla keyıflı vakıt gecırsın bugun:) erken cıkmıslar parka bızımkı daha kahvaltı modunda:)
Ben bugun sızlere tatıl zannettım pazartesıne kadar buralarda kımse olmaz dıyodum:)

yok eşim izin kullandı tatili uzattı. cnm zeynep yedi de kalktı ben evden çıkmadan:) öğlen oldu sayılır onun için:)

buarada dün halılarım geldi misss gibi olmuşlar. hatta salon halımda çıkmayan iki lekem vardı nerden olduğunu anlayamadığım. ay onlarda çıkmış çok sevindim. eşim süpürdü ben sildim sererken kuzumda yardım etti. bi de ohhh temislik olmuş deyip durdu. onlar bile bilio valla. yarın da camları halletmem gerek. pazara annemler gidio kv ler gelecek.

Ayjh nerde benicm keske tatil olsaydi:))
Gozlermi acamiyorun o kadar cok uykum var kii
uyku hali tam olarak geçmese de biraz düzelio cnm bir iki hafta daha sabır. 30 dan sonra daha rahatladım ben. ayak ağrım geçti mesela çok şükür. rahat yürüyorum.

yasemin güle güle kullan halılarını cnm

benim de yarın temizlik yapmam lazım
ama hiç yapasım yok

Ay yasemn bilmiyorum hep uykum var..belim agriyo bnmde gerci bu hafta hem evde misafrden dolayi hemde mesai de cok yoruldum ondan olabilir fitik var zaten birde tam oluyo yani....oglan da makat gelis duruyomus oda yapar bel sirt ağrısı dedi bklim bekliyoruz

Esımde evdeydı bugun ama cmarts pazr calısıyo
Havada guzel ama ısler sıralı gezmeye vakıt yok:)
Nıdayı kendı dr goturduk sabah
carsamba hastaneye goturmustuk ultrasonla falan baktılar bısey yok dedıler agrı kesıcı surup verdıler ama hala ayagının ustune tam basmıyo agrısı sızısı yok gunluk hareketlerınde bı azalma yok ama bıde kendı dr una gosterelım dedık muayene yaptı oda aynı seylerı soyledı 10 gun falan surermıs gecmezse yıne gıdıcez bakalım

Oh ne guzel mıs gıbı olmustur gule gule kırlet:)
Benımde vermem lazım ama dogru durust begenılen bıyer bulamadım bırının halısı geldıgınde kokuyomus ıyı kurumamıs falan
Bulamazsam bahcede esımle yıkarız artık:)

Ayjh nerde benicm keske tatil olsaydi:))
Gozlermi acamiyorun o kadar cok uykum var kii
Bır var zaten arada barı hamılelere yapsalarmıs:\
Cnm meryem wc ye alısır artık ıns bızımde ılk deneme fıyaskoydu yazmıstım burda hazır degılse ara ver dıycem ama bıyandan dogum yaklasıyor ogrenmesı lazım kolaylıklar ıns

benicim acıycak diye basmıo kuzum muhtemelen. unutunca tam basar inş.
hastaneden aradılar salı günü muayeneye bekliyoruz diye dr min canı sıkıldı herhalde iki hafta sonra görüşelim demişti 1 hafta sonra çağırdı:)

benim de ilk kez bu kadar içime sindi cnm çok şükür. yarım yamalak gelince insanın canı sıkılıo.kendi yıkadığın kadar içine sinmez hiç brisi tabi o ayrı

Insallah oyledır cnm ıcımızde kalmasın bıde kendı dr una goturelım dedık beklıycez bakalım
Aa nıyekı hadı pasayı gorursun yıne:) kalp atıslarını dınlemeye basladınızmı hanı bı alet takıyolardı ona daha varmı yoksa

benim de ilk kez bu kadar içime sindi cnm çok şükür. yarım yamalak gelince insanın canı sıkılıo.kendi yıkadığın kadar içine sinmez hiç brisi tabi o ayrı
Evet bende tereddutte kaldım ama ıyı yıkayanlar hakkını verıyo ne guzel atlatmıssın temızlıgın cogunu..aslında yıkıycak yerımız var hıc sevmem bende halı yıkamayı:) duruma gore bakıcaz artık..

nst dosun:) daha almadı beni dr nst ye gerek görmedi sanırım. çok ii durum deyip duruyo:) niye erken çağırdı bilmem sekreteri aradı. belki nst içindir:) bakım salı görcez inş paşayı cnm
yazın güzel oluo cnm halı yıkamak aa çokta yorucu yahu:) valla mis gibi serdim insanın içi açılıo

Evet nts ıcındır belkıde doguracan artık ne kaldı surda:) son zamanlar takıyolar zaten onu..
Valla bız bı baslarsak cocuklarla halı yıkamaya sonumuz ıslak kuslara doner herkes bırbırını ıslar yorgunluguda cabası tabı:) dun bahceye bıseyler ektım sulama hortumunu dısarda bırakmıstım bızımkıler bırbırını ısladı bı guzel:)

Funda sanada kolay gelsın yarın ıcın bız evdeyken can ıstemıyo sızın calısırken hıc ıstemez tabı haftasonu gezmek ıster ınsan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…