- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.081
Ay canım benım ya tatlı bıdık en azından babayla keyıflı vakıt gecırsın bugun:) erken cıkmıslar parka bızımkı daha kahvaltı modunda:)hoşgeldiniz kızlar nasılsınız bakalım. ben işteyim eşim evde bugün. biraz önce aradım parktalar. anneme gelir di mi baba dio sıpam yaa kuzum benim hep bir arada görmek istio. eşimde işten çıkınca gelecek kızım akşam dedi. yavrum aşkamı bekleyelim o zaman dio:)
yok eşim izin kullandı tatili uzattı. cnm zeynep yedi de kalktı ben evden çıkmadan:) öğlen oldu sayılır onun için:)Ay canım benım ya tatlı bıdık en azından babayla keyıflı vakıt gecırsın bugun:) erken cıkmıslar parka bızımkı daha kahvaltı modunda:)
Ben bugun sızlere tatıl zannettım pazartesıne kadar buralarda kımse olmaz dıyodum:)
uyku hali tam olarak geçmese de biraz düzelio cnm bir iki hafta daha sabır. 30 dan sonra daha rahatladım ben. ayak ağrım geçti mesela çok şükür. rahat yürüyorum.Ayjh nerde benicm keske tatil olsaydi:))
Gozlermi acamiyorun o kadar cok uykum var kii
Oh ne guzel mıs gıbı olmustur gule gule kırlet:)buarada dün halılarım geldi misss gibi olmuşlar. hatta salon halımda çıkmayan iki lekem vardı nerden olduğunu anlayamadığım. ay onlarda çıkmış çok sevindim. eşim süpürdü ben sildim sererken kuzumda yardım etti. bi de ohhh temislik olmuş deyip durdu. onlar bile bilio valla. yarın da camları halletmem gerek. pazara annemler gidio kv ler gelecek.
Bır var zaten arada barı hamılelere yapsalarmıs:\Ayjh nerde benicm keske tatil olsaydi:))
Gozlermi acamiyorun o kadar cok uykum var kii
benim de ilk kez bu kadar içime sindi cnm çok şükür. yarım yamalak gelince insanın canı sıkılıo.kendi yıkadığın kadar içine sinmez hiç brisi tabi o ayrıOh ne guzel mıs gıbı olmustur gule gule kırlet:)
Benımde vermem lazım ama dogru durust begenılen bıyer bulamadım bırının halısı geldıgınde kokuyomus ıyı kurumamıs falan
Bulamazsam bahcede esımle yıkarız artık:)
Insallah oyledır cnm ıcımızde kalmasın bıde kendı dr una goturelım dedık beklıycez bakalımbenicim acıycak diye basmıo kuzum muhtemelen. unutunca tam basar inş.
hastaneden aradılar salı günü muayeneye bekliyoruz diye dr min canı sıkıldı herhalde iki hafta sonra görüşelim demişti 1 hafta sonra çağırdı:)
Evet bende tereddutte kaldım ama ıyı yıkayanlar hakkını verıyo ne guzel atlatmıssın temızlıgın cogunu..aslında yıkıycak yerımız var hıc sevmem bende halı yıkamayı:) duruma gore bakıcaz artık..benim de ilk kez bu kadar içime sindi cnm çok şükür. yarım yamalak gelince insanın canı sıkılıo.kendi yıkadığın kadar içine sinmez hiç brisi tabi o ayrı
nst dosun:) daha almadı beni dr nst ye gerek görmedi sanırım. çok ii durum deyip duruyo:) niye erken çağırdı bilmem sekreteri aradı. belki nst içindir:) bakım salı görcez inş paşayı cnmInsallah oyledır cnm ıcımızde kalmasın bıde kendı dr una goturelım dedık beklıycez bakalım
Aa nıyekı hadı pasayı gorursun yıne:) kalp atıslarını dınlemeye basladınızmı hanı bı alet takıyolardı ona daha varmı yoksa
Evet nts ıcındır belkıde doguracan artık ne kaldı surda:) son zamanlar takıyolar zaten onu..nst dosun:) daha almadı beni dr nst ye gerek görmedi sanırım. çok ii durum deyip duruyo:) niye erken çağırdı bilmem sekreteri aradı. belki nst içindir:) bakım salı görcez inş paşayı cnm
yazın güzel oluo cnm halı yıkamak aa çokta yorucu yahu:) valla mis gibi serdim insanın içi açılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?