2012 kasım bebekleri büyüyor..

kız o kadar sıcak mıydı hava:) ama şöyle de bişey var ki halı yıkamanın sonu her türlü ıslanmakla biter:)

kız o kadar sıcak mıydı hava:) ama şöyle de bişey var ki halı yıkamanın sonu her türlü ıslanmakla biter:)
Haklısın ıslanmayı goze almak lazım:)
Dun 18 lerdeydı bugun 22 lerde cok guzel suan:) nıda uyyo bende toz alıcam camasırlar var asılacak ama kalkamadım koltuktan bı:) acım zaten

Haklısın ıslanmayı goze almak lazım:)
Dun 18 lerdeydı bugun 22 lerde cok guzel suan:) nıda uyyo bende toz alıcam camasırlar var asılacak ama kalkamadım koltuktan bı:) acım zaten
neden açsın cnm yesene bişeyler:) burda da hava çok güzel bizimkiler batı parka gitti bende servisten orda incem:)

Yaa komutnin esi gelicek dis tedavi ivin dediler su saat oldu yok.trafige takilmis.servise yetisemiycem muhtemln poff cnm sıkıldı cuma cuma bu yapilir mi bana yaa

neden açsın cnm yesene bişeyler:) burda da hava çok güzel bizimkiler batı parka gitti bende servisten orda incem:)
Oruc nıda uyandı ıstersen kalkma:) beyza kresten geldı ustu bası kum ıcınde hemen banyoya soktum:) ıs bıtmıyor evdede hadı gorusuz ıyı hafta sonları hepınıze
Cok sevınır sımdı senı gorunce zeynepcık

slm kızlarrrr ay ben cok mutluyum cuma sabah yola cıkıyoruzzzzz bugunde sıparıslerımı bıtrdım yarın kargolucam sadece nıkah sekerı hazırlamam gerek ama seker bayatlamasın dıye son gun yapıp cuma koye gıderken gondercem musterıye yanı persembee kadar bos gorunuyorum sukurrrr :)
son anda bırı bısey ıstemezse tabi zaten cogunu erteledım mayıs 15den sonraya :)gelınce yogun olurum ama sımdılık rahatladım kafam rahatladı
sızlerı cok özledımmm çiş egıtımındesınız cogunuz galıba hepınze kolaylıklar dılıyorum masal gbı ugrastırmadan ogrensınler ınsayrıca hıcbuırı masal gbı kakadan korkmasın ıns :)15gun surmustu cıglık atıp tutuyordu yapmıyordu kaka sukur kabız olmadan 15gunun sonunda aglamadan yapmıstı ama ben yasına verıyorum 20aylıktı sonucta

herkese günaydınnn... nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş. bizde herşey yolunda çok şükür. yoğun bir hafta sonu geçirdim. ctesi temizlik yaptım kapı cam dolap derken akşam oldu. pazarda abim kv leri alıp geldi memleketten giderkende annemleri aldı gitti bizden herler böyle...

Gunaydinnnn bizm dinlndirici bi haftasonu oldu meryemin cisleri disinda:)hic bişey yapmadim resmn..cislermz ctesi ve dun baya düzene girdi sanki artık kendisi de soyluyo cis var diye bazen yarım kacirms kalanini tutmus oluyo bazen hic yapmamis.ama cogunlukla saat basi ben goturyorm.kakamiz masallh diyeyim onu ogrendi ilk cook hosuna gidiyo yapyapmk.bklim yavas yavas ilerliyoruz

oh maşallah cnm. tamamen düzene gircek inş. bizde gece kaçırmaya devam ediyoruz. a anesinden kaynaklı uyuyup kalıorum bu gece saat kurcam artık yapcak bişey yok. saatle uyanınca da uyuyamıyorum diye ayarlamıodum ama yapmadan olmıycak

günaydın kızlar yasemin Allah kavuştursun canım
hepinizi öpüyorum kuzular

Kac kez kalkiyosun yasemin gece.bizm aksam sekiz dokuzdan sonra cok sıklasiyo cislermz.gozum basmiyo gece kalkmaya hic uyuyamam cunku muhtemelen. ..

canlarım sağolun erdem beyin keyfi yerinde babanne ve dede geldi hafta sonu şımarıklığın son haddinde beyefendi :)
sibelcim meryemin alışma süreci kolay olur inşallah
yasemincim bende iyiyim şükür koşturmaca

slm cnm
güle güle gidin

günaydın cnm

günaydın cnm

günaydın kızlar yasemin Allah kavuştursun canım
hepinizi öpüyorum kuzular
günaydın cnm
nasılsın,erdem nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…