- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.121
iyiyiz şükür cnmyasemincim yok bizim hala beze devam bizde kaka tuvalete çiş beze
kaka problemimizi şükür wc e yaparak çözdük onu söylüyor çiş icin kas gelşişimi ile ilgili biraz bekleyin dedi bekliyoruz bizde
fundacım şükürler olsun iyiyiz siz naıslsınız
yok cnm konuşmuyoruzgündın fundacım konuşmuo muunuz kv ile:?
betlüm zor kısmı atlatmışsınız cn gerisi koly hallolur zaten. zamanı gelince.
aynen canımFunda isabet olmuş bosver cnm:) esin nasil sana karşı davransinda degsiklik var mi
aynen canım çok iyi olacakaaa çok sevindim fundacım inş. gelirler sanada ii gelrcektir defneye de...
kuzum benim yaözlenmez mi cnm yaaa... bizimkiler dün gittti . onlar öıktı ben zeynebi uyuttum uykudan uyanınca nasıl hırçındı anlatamam yatana kadar da devam etti. annemler gitti dayıya da doyamadı acısını akşam boyunca benden çıkardı kuzum
EVET CANIMGunaydın kızlar
Aysegul kolay gelsın cnm hayırlı yolculuklar
Yasemın temızlıgı bıtırmıssın oh rahatlamıssındırhafta sen yalnız olmıycakmıydın evde yada yanlıs hatırlıyorum
Funda cok guzel haber cok ıyı olucak annenlerın gelmesı
masallah meyremcıge ve erdem pasaya az kaldı cozeceksınız ıns
Gulden yok dımı bu hafta da
Katre fatma songul ozcanan nuray wavs dılek sesınız cıksın accık
günaydın benicim. doğru hatırlıosun cnm da zamanı yanlış:) bu cuma ve haftasonu yalnızız kızımla.bakalım yarın dr kontrolü var ne diycek dr ,eşim ona göre gidecek düğüne.
temizliği kolayladım cnm koltuklar masa sandalye filan silinecek. bi de ufaklığın kıyafetlerini yıkayıp hzılrmam lazım da zeynep görmeden haletmem lazım o nasıl olcak bilmiom işte. senin kuzular nasıl cnm nida basıo mu artık
Bu cumamıydı:) esın gıtmez belkı basbasa olursunuz cekırdek aıle:)EVET CANIM
nasılsın?
nidanın ayağı nasıl oldu?
aynen cnm hepsini denemek isteyebilir ve de elinden alamayabilirim. onu üzmek de istemem. o yüzden o görmeden halletmeliyim. artık o uyuyunca makineye atıp salona asarım. ertesi gün o uyuyunca da ütüler kaldırım. başka bişey gelmio aklıma.Bu cumamıydı:) esın gıtmez belkı basbasa olursunuz cekırdek aıle:)
Zeyneple zor olur mınık kıyafetlerı gorurse alamazsın basından:)
Nıda ıyı sayılır kızlar tam basmıyo ama aksayarak yuruyo ama gelısme var yınede, agrı kesıcı surub ıcıyoruz...
Beyza hasta ıkı gundur ateslı oksuruk bugun gıtmedık krese...
günaydııınnn canımherkese günaydınnnnnnnnnn... diyorum da kimsecikler yok kiii... nerdesiniz hatunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?